חשבון נפש לקפיטליסטים

מעיין140

New member
חשבון נפש לקפיטליסטים

היום יום הכיפורים כל תומך בקפיטליזם צריך לערער ולעשות חשבון נפש ,המדיניות הכלכלית שבה כל קפיטליסט תומך גרמה לשבר עמוק בחברה הישראלית , זאת הפעם הראשונה שהפסדנו מלחמה בגלל עורף מוזנח ומותש פיזית ונפשית בגלל מדיניות ממשלתית נלוזה, שוק העבדים-ישראל היא גן עדן למעסיקים שכן יש בארץ שוק עבדים פורח שחי ונושם בזכות חברות וקבלני כח אדם ,החברות הגדולות והתאגידים מספרים שאינם יכולים לשלם יותר משכר מינימום בשעה שהם מציגים רווחים גדולים ההזנחה של הפריפריה -אין השקעה בתשתיות אין השקעה בחינוך לבני הפרפריות קו המירוץ להשתלבות בחברה הישראלית הוא הרחק מאחור מדיניות ממשלתית הגורסת שיש למכור הכל לבעלי הון ולהשאיר את המשק בידיים של מספר אולגרכים שנוהגים כקרטל במשק הישראלי

כמה שאת צודקת. ../images/Emo45.gif

כמה חבל שרוב אזרחי ישראל עדיין לא מבינים את זה. כולי תקווה למענם ולמעננו, שביום שהם סוף סוף יבינו ויפנימו את זה, זה לא יהיה מאוחר מדי עבור המדינה שלנו.

מעיין140

New member
העם האוסטרי הבין זאת

מהפך באוסטריה מפלגה סוציאל דמוקרטית נבחרה לשלטון

Fasz

New member
איזה בליל של שטויות, נראה לי

שהאתידיום ברומיד השפיע עלייך, שם במעבדה. פרט לקלישאות טפשיות, לא הסברת דבר. את הססמאות העלובות, השאירי נא לבטאון חד"ש, שכן ככל הנראה לא היית אפילו בתכנון בתקופה שבטרום מלחמת ששת הימים, או במלחמת השחרור, היכן שה"עורף", באמת ספג פגיעות משמעותיות. עצם הנסיון הנואלי לקשור בין הקפיטליזם (את יודעת מה ההגדרה של המושג דנן, טיפשונת?) לעובדה שהממשלה לא פינתה את האזרחים אשר הופקרו לידי הקטיושות במשך 32 ימים, מעיד על רמת הדיון והמסר השטחי והדמגוגי אשר את רוצה להפיץ. טרם להפרחת הבל פה מטופש שכזה, אשר נידון והופרך בכל הזדמנות בפורום הזה, ובפורומים אחרים, קראי נא את כתביו של הגל, מרקס, אדם סמית', יום, לוק ואפילו את התיאוריה הכלכלית של לייבניץ! אולי אז הבורות והדמגוגיה העלובה תישטף, סוף סוף מפיך, ותהיי משכילה הרבה יותר, כך שתדעי על מה את מדברת. חשבון נפש, תעשי את, באשר לדת המטורפת אשר את רוצה להביא עלינו, כאשר תתרכזי במליוני האנשים אשר בזכותה מצויים עמוק באדמות הלחות של אירופה המזרחית, קובה, סין, מונגוליה, רוסיה, ודרום אמריקה -ובמדינות רבות באפריקה, אשר בהן הונהג, ובחלקן עודנו מונהג משטר פאשיסט-סוציאליסטי. רק במדינת ישראל, קיימים אנשים עצלים, אשר הקנאה והבורות חונקת את שכלם, המוכנים לדבר בטון אידיוטי שכזה. אין לכם שמץ של הבנה בפוליטיקה האוסטרית, נכון? מפלגת העם בראשותו של וולפגאנג שיסל הייתה יותר "סוציאליסטית" מאשר המפלגה ה"סוציאל דמוקרטית", אשר חלק מקמפיין הבחירות שלה, כלל גם הגבלת ההגירה לאוסטריה, ולמיתון הפיקוח על השוק החופשי. העם השבדי, עשה את בחירתו, כאשר סילק את השמאל הסוציאליסטי אשר חמד את כספיו של מעמד הביניים עם שיטות רווחה מטומטמות ומיסים דרקוניים, ובמקומו הביא את הימין הקפיטליסטי המבורך. הקפיטל וההשכלה, ינצחו גם אתכם.

שמחת שוטים

הסוציאל-דמוקרטים רשמו ירידה קלה של 0.8%. בציבור האוסטרי הם נתפסים כמפלגה מושחתת. סמוך לבחירות הפסיד הבנק של האיגודים המקצועיים שלהם (מה שהיה אצלנו פעם 'בנק הפועלים') מיליארד יורו בספקולציות באיים הקריביים. מי שעלה ע"ח מפלגת העם הוא בעיקר *הימין הקיצוני* בהנהגת היידר שהתפלג ממפלגת הימין FPÖ. זה לא מפריע לשמאלנים שוטים כמוך לשמוח על מפלת מפלגת העם המתונה במרכז בהנהגת שיסל, מי שהיה עד עכשו הקנצלר, שהביא את אוסטריה לשגשוג חסר תקדים בתולדותיה וטיפח גם יחסים טובים עם ישראל. פירוט התוצאות בתרשים המצורף. http://www.pressdisplay.com/pressdisplay/viewer.aspx

הם גם לא יבינו

כי להסביר בדמגוגיה לא תגיעו לכלום. הסוציאליזים מת-קפוט-פסה-נאדה (צריך בעוד שפות?).

עדיין לא קראתי את זה

אבל הכותבת היא כבר כותרת חוצפנית ביותר שייתבישו להם הסוציאליסיטם המזויפים האלו

מזה צריך להיות חשובן נפש לקפיטליסטי

ם?!! ומה זה צריך להיות ? כל הקפיטליסטים?!! ומהי אותה מדיניות כלכלית?! (גם בקפיטליזים יש זרמים). עלק שבר עמוק בחברה הישראלית ... כאילו אפשר לחשוב איזה חברה מאוחדת הייתה לנו שנים קודם.. (זוהי דוגמה לדמגוגיה סוציאליסטית קלאסית) לא נכון לא הפסדנו בגלל העורף העורף דווקא תמך ואמר תמשיכו תמשיכו אנחנו נסבול אבל תנצחו אותו! אגב הפריפריה גם מזניחה את עצמה, כאשר יש שחיתיות גדולות במועצות המקומיות ושכל אחד עושה מה שהוא רוצה ובקושי גובים ארנונה אז אין פלא שגם הרשיות המקומיות יהיו על הפנים. על תשכחי שהמדיניות האחרונה הביאה לכך שמבערך 280 אלף מובטלים ב2003 הגענו ל230 אלף בערך מובטלים לפני הבחירות האחרונות.

Fasz

New member
כנראה גם שלא מתכוונים לשדרות

שהרי מקום בו אתה אינך שוכן בו ממתיק, דמם של התושבים בו הוא זול מאד..

לא ידעתי שאני מתגורר בקריית שמונה..

או בנהריה, או בטבריה, או בצפת, או בכרמיאל, או בנצרת, או במעלות, או בשלומי, או במירון... אתה רוצה שאני אמשיך לספר לך איפה לא ידעתי שאני מתגורר?

אשרת

New member
זה לא נחשב?

תאמין לי שהחזרה למוטב מסכן יורת ממך.. כאשר הוא הולך לקניון, הוא לא יודע אם יתפוצץ שם מחבל או לא. גם אם הוא לא הולך ברחוב הרצל בעיר מגוריו. אל תזלזל באנשים אשר גרים במקומות נוספים שהם לא חיפה.

טוב אם כל הכבוד לך על הגנתך

אשרת... קודם כותבים יותר* דבר שני אני לא מתחרה עם ממתיק או עפ אף אחד אחר על מסכנות. למרות שבאמת היו מלא פיגועים איומים! בקניון ובשוק ובמרכז העיר כל שני וחמישי! וזה באמת היה נורא. אבל גם את מעט מסכנה מהפחינה הזו. עד גרה במקום מאוד מסוכן ופסטורלי מצד אחד הנוף של גגות טול כרם באמת מרתק, ומצד שני מתחת לגגות מסתתרים שם אנשים שאת אולי לא הכי רוצה לפגוש בלשון המעטה. (הייתי שם)

trigotrigo

New member
דבר ראשון כותבים *עם

דבר שני, אחרי שגמרנו עם תיקוני הלשון, אני לא חושב שיש טעם להשוות אם יותר כואב למות מקטיושה או מפיגוע. שניהם כואבים, שניהם מסוכנים וממש לא ראוי להשוות ביניהם, ולו בשל כבוד למי שמת מאחד מהם.

למעלה