חשבון נפש

רפואה שלימה לאייל תמיר בשם כולנו!

אייל משקיע והשקיע מזמנו וממרצו במשך כל שנות קיומו של הישוב ובהתנדבות!!! דוגמא אישית כפי שאייל נותן הופכת עם הזמן לסמל בצניעות, בנכונות ובהשקעה ככל שניתן. לצערנו, אייל נפצע בפניו בעת פירוק מבנה החוגים. אנחנו מלווים את אייל בברכת רפואה שלימה ובהנחיות לקראת תביעה מסודרת מחברת הביטוח. כמו כן החלטנו מתוך מחויבות אישית לממן לאייל את כל הדרוש מימון עד לסיום התביעה מול חברת הביטוח (מלבד ההשתתפות העצמית מחוייבת המציאות). אייל - תודה בשם כולנו!!!

חשבון נפש

האם יש מחיר להתנדבות? האם יש מחיר לשייכות למקום בו אתה גר? האם יש מחיר לאופי המקום בו אתה גר? מאז שקם הישוב הרבה אנשים טובים תרמו ממרצם ומזמנם כדי להקים ישוב בעל אופי יחודי והצלחנו זה לא "פתרונות התנדבותיים" זו אידיאולוגיה ללא המתנדבים הישוב היה נראה לגמרי אחרת,האירועים,המסיבות והיחסים בין התושבים. ולא לשכוח שלשלם 22,500 ש"ח(השתתפות עצמית) תמורת 4 שנים של התנדבות וחיסכון של עשרות אלפי שקלים זה עסק כלכלי בכלל לא רע, איפה תמצאו עוד פועלים חוקיים כאלה? אז בואו ונמשיך להתנדב אפילו שלפעמים זה כואב.

kobitton

New member
להוריד את הכובע

אייל ראשית מאחל לך החלמה מהירה , ויש ערכים שלא נמדדים בכסף. אני מוריד בפניך את הכובע כי אני לא זוכר אפילו פעם אחת שהיה פרוייקט ביישוב שלא היית מעורב בו. טוב לראות אנשים כמוך ביישוב.

חיזוק

לאייל שתמיד נמצא במקום הנכון ובזמן למתן עזרה ופתרונות מצטרף אני לקריאתך- את ההתנדבות אין לעצור יחד נשכיל לרתום עוד ועוד למלאכת העשיה ולך נאחל החלמה מהירה

ronpel

New member
אייל - הלוואי שכולם היו כמוך

השנה האחרונה הוכיחה שרוח ההנדבות רק ממשיכה ותושבים רבים מצטרפים למעגל. אני בטוח שכך גם יהיה בעתיד. אסור להכניס לנושא חישובים כספיים - אין לזה שום חשיבות. תחלים מהר -לטובת כולנו. רונן

omry brotshtein

New member
לא עסק כלכלי

אמנם מעט מאוחר..... איל הוא בהחלט לא עסק כלכלי!! אין חשיבות כלל לעלות הכספית האלטרנטיבית ברגע שמתקבלת ההחלטה לבצע פרוייקטים בהתנדבות!! לאחר מעשה חשוב לחשוב הלאה,אם צריך להעלות את נושא ההתנדבות והכסויים הבטוחיים בהתכנסות של הועד-זה עניין רציני דיו ואני מניח שהועד ידע לבצע אותו. ההתנדבות, הבניה והעשיה שלנו היא חלק מההויה ב"כפר אורנים", צריך להשתמש בפרוייקט "בית החוגים" כמנוף לפרוייקטים נוספים בעתיד ולא משנה הויכוח בין אם היתה הצדקה למיקום שלו במתחם בו עתיד להיות בית ספר או לא, מי שלא לקח חלק ביזמה בתכנון ובהקמה עדיף שיברך ויודה לאלה אשר לקחו חלק במלאכה. שוב, קל מאד לבקר עשיה של אחרים לאחר מעשה איפה הייתם בשלב התכנון והיזמה.... גם הפעם, בשלב הפרוק של המבנה לצורך פנוי שטח להקמת בית הספר הופיעו אותן ידיים עובדות אותם פרצופים מוכרים, הגיע הזמן לרענן כוחות אנחנו כבר כ 500 משפחות בישוב!! ואני בטוח שכל אחד יכול לתרום מעט מזמנו, אני בטוח שלכלם חשוב היכן אנו חיים ומהי איכות החיים שניתן לילדנו ולנו... אני מאמין שכמעט הכל בזכות עצמנו....(בד"כ בזכות ידנו) בואו נלמד, לא נכעס וננסה להושיט יד בפעם הבאה. חייבת להיות יותר ערנות מעורבות ויזמה בפרוייקים שנעשים ביישוב. עמרי ברוטשטיין

למעלה