חשבון נפש

LEMONP

New member
חשבון נפש

שלום, זו הפעם הראשונה שלי בפורום,אני משוטטת באתר ומחפשת עצות שניתנו אולי אוכל להשתמש בהם. אני נמצאת בפרשת דרכים, ואיני יודעת מה לעשות. אני בת 28 אם לתינוקת נשואה 7 שנים חלקן טובות וחלקן פחות טובות וקשות אך זה תקופה ארוכה שנמאס לי, ממריבות וחוסר איכפתיות כלפי מהקללות וחוסר פירגון כל חודשים ולפעמים פחות מתפתחת מריבה קשה ואז יש תקופה שלא מדברים ואחר כך מנסים לדבר ולגשר על הבעיות אך זה לא עוזר וזה חוזר על עצמו אני מעונינת להיעזר ביועץ נישואין אך בעלי מתנגד בתוקף "אצלו אין שום בעיה" אין לי כוח למריבות אני רוצה להפסיק את זה אני לא יודעת איך או לא רוצה להודות בזה אני בבעיה בני לבין עצמי האם אני באמת כבר לא אוהבת אותו? אני באמת רוצה להתגרש ? הפחד שלי הוא להתמודד עם הגרושין שאני יודעת שלא יהיו קלים (בעלי אומר שאני יכולה ללכת אבל את הילדה אני לא יקבל) אני מאוד מבולבלת, אני יודעת שאני צריכה לבחון את עצמי ולהגיע קודם להחלטה הנכונה. אשמח לקבל עצה והכוונה תודה!

פורומית

New member
הדבר הכי טוב שאני יכולה להציע לך

זה עידוד ותמיכה, אז קודם כל אתה לא לבד!!! למה הוא חושב שהוא יחליט אצל מי תהיה הילדה? רוב הסיכויים תמיד שאם האמא בסדר גמור, אז הילדים אצלה!! ככה שזה לא צריך להיות השיקול שלך כעת... לפי מה שאת מספרת, וזה לא הכי אוביקטיבי כששומעים רק צד אחד, זה נשמע שכמה שהוא לא מוכן להודות שיש לכם בעיות, הוא בבעיה! הרעיון שלך ללכת ליועץ נישואין הוא מעולה! תנסי להגיד לבעלך, לך אין בעיה? אוקי, לפחות תן לי ללכת... אני חושבת שאם את תעשי את הצעד הראשון ותלכי אפילו לבד, זה כבר יעזור גם אם הוא לא יצטרף בהמשך, זה יעזור לך לעשות סדר במחשבות ולהבין איפה את ולאן את הולכת, אני ממש ממליצה לך, ובינתיים מחזיקה לך אצבעות לאורך כל הדרך, זה לא פשוט, אבל זה שווה את המאמץ!

נעם איש

New member
אני הייתי מוסיף

תלכי להתייעץ גם עם עו"ד. שיהיה לך מושג מה הזכויות שלך ולפני מה את עומדת. לא מזיק שיהיה לך רקע.

מתולתלת

New member
היי

קודם כל לגבי הילדה מקומה איתך במיקרים בודדים לוקחים את הילדים מהאמא בעלך לא מוכן ללכת ליועץ בגלל שהוא יודע שיש לו בעיה והוא פוחד זה אצל רוב הגברים בגלל שיש להם בעיה הם פוחדים ללכת אין לי מוסג למה אבל את בהחלט יכולה ללכת ולברר מה באמת את מרגישה ברגשות הפנימים שלך כן להתגרש או לא אוהבת או לא היועץ יכול לתת לך את הכיוון הראשון וחוץ מזה ניסית את אחד החברים הטובים שלו לנסות להבין אותו דרכם אולי זה יעזור בהצלחה מתולתלת

e d t

New member
לא למהר

אל תמהרי להגיע להחלטות. אני מבינה אותך עד כדי הנהון כשקראתי את דבריך. ראשית, בעיית הגברים היא ש"אין לי בעיה" "אף אחד לא יפתור לנו את הבעיות" וכו´. את יכולה ללכת ליעוץ גם לבד, ללמוד להתמודד עם המצב. אם זה לא עוזר זו כבר בעיה אחרת. בקשר לילדה אל דאגה הוא מנסה להפחיד אותך כי הוא פוחד שתעשי משהו רציני כמו פירוד או "חס וחלילה" גירושין. תהיי חזקה ואמיצה ואל תכנעי לאיומיו המילוליים. בהצלחה.

ענת@11

New member
דבר ראשון את באמת צריכה לעשות

חשבון נפש עם עצמך. האם את אוהבת אותו ? האם את מוכנה להישאר איתו בכל מחיר ? לכי ליעוץ. לבד. קודם כל לפתור את הבעיות עם עצמך. לדעת איפה את עומדת ומה את רוצה. היועץ יתן לך גם כלים איך לגשת לבעלך. איך לשכנע אותו להגיע ליעוץ. אחרי זה תוכלי להמשיך. אם תגלי שאת אוהבת עדיין ומוכנה להשקיע, תעשי הכל שתלכו ליעוץ. יכול להיות שבמהלך היעוץ הזוגי תגלו שזה לא זה ותחליטו יחד להתגרש ויכול להיות שתגלו מחדש האחד את השניה. יכול להיות שביעוץ האישי תגלי שאת לא אוהבת אותו יותר ותחליטי להתגרש. ואם את מחליטה לפרק את החבילה-לכי לעו"ד טוב ותתיעצי. אולי אחד המתמחה בגישור. גישור הוא למעשה יעוץ זוגי לא במטרה להישאר יחד אלא במטרה לפרק קשר. ככה תורידי את אלמנט הפחד והלחץ ממה שהוא יכול לעשות. ואז תוכלי לפנות אליו לפיתרון הבעיה מעמדת כוח ולא חולשה ופחד. כל דרך שתבחרי תהיה קשה אבל טובה יותר מהמצב שלך היום-תקועה במערכת יחסים שמאמללת אותך. מעבירה את השנים היפות באומללות.

lev1

New member
אלימות

חושב אני שכבוד הדדי בזוגיות זו מילת המפתח , קללות , הפעלת כח,מראה על חולשה, הייתי ממליץ לבדוק ממה סובל בן זוגך ולנסות לברר ממה הוא חושש שגורם לו להתנהג באלימות מילולית, אני בטוח שישנה סיבה שנסתרת מעינך, טפלי בעניין מפני שכל סוג של אלימות הוא אלימות, ולכן פני ליעוץ, והחשוב ביותר שימרי על עצמך ועל ילדך. בברכה לב יעקב

למעלה