חשבון ענק על צפייה בסרטים ........

julypc

New member
חשבון ענק על צפייה בסרטים ........

נבחרת הנשים בכדורסל של ישראל קיבלה חשבון של מאות דולרים עבור צפייה בסרטים כחולים במלון. ראשי המשלחת ביטלו את החיוב וטענו: "הסרטים הוזמנו על ידי האורחים הקודמים" יובל לידור נבחרת הנשים של ישראל התבקשה אתמול (ב') לשלם סכום של מאות דולרים עבור צפייה בסרטים כחולים במלון בו שהתה במוסקבה, אבל ויכוח ארוך שניהלו ראשי המשלחת הביא לביטול החיוב על ידי מנהל המלון שקיבל את טענת הישראלים. לאחר שסיימו את הטורניר במוסקבה, ניגשו אתמול ראשי המשלחת, נסים רון ומנהלת הנבחרת דרורה ברגר, לדלפק הקבלה במלון "אירוסטאר מוסקבה", ונדהמו לגלות כי כל החדרים בהם התאכסנו השחקניות חויבו בצפייה בסרטים כחולים עבור הלילה הראשון, בין חמישי לשישי. במשך למעלה משעה התווכחו השניים עם פקידי הקבלה ומנהל המלון, שהחליט לחייב את ראשי המשלחת רק בשימוש מופרז בטלפונים, אותו עשו חלק מהשחקניות. אחד מפקידי הקבלה במלון אישר את הסיפור ואמר: "היה כאן קטע מוזר מאוד, כי כל החדרים חויבו בסכומים גבוהים. התנהל דין ודברים עם המשלחת, ובסופו של דבר החליט מנהל המלון לוותר וביטל את החיוב". איגוד הכדורסל צפוי לבקש מרון להגיש לנשיאות דו"ח מקיף בימים הקרובים. רון, שלא הכחיש את הדברים, אמר: "מדובר באי הבנה גדולה עם המלון. הגענו ב-2 בלילה ביום הראשון, וכנראה שכל הערוצים האלה היו פתוחים ומוזמנים על ידי האורחים הקודמים בחדרים האלה. עובדה שבסופו של דבר לא חויבנו לשלם דבר. אני לא אמלא דו"ח, כי אני לא חושב שיש על מה". מצורף הקישור. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2743959,00.html ולמה אני כותב את זה בפורום לוד- רמלה, מכוון שראש המשלחת מר ניסים רון, הוא מנהל מחלקת הספורט בעיריית רמלה. ומה יש לקוראים לומר על נבחרת הנשים בכדורסל, ואיזה סערה ציבורית הייתה קמה אם נבחרת הגברים הייתה מעורבת בשערוריה.

למעלה