חשבונות דואר

alona..

New member
חשבונות דואר

כמובן שגם הדבר הפשוט ביותר מסתבך אצלי (מצדיקה את עובדת היותי בחורה). ניסיתי לפתוח חשבון דואר חדש באאוטלוק אקספרס. המטרה הייתה לקבל מיילים מתיבת דואר מסויימת שברשותי, לאאוטלוק. אז נכנסתי לחשבונות דואר הגדרתי את כל מה שצריך להגדיר, אישרתי ו... כשניסיתי לקבל את המיילים צצה לה הודעת שגיאה. מעניין למה זה לא הפתיע אותי.. להעתיק את הודעת השגיאה? או שהמושיע לא זקוק לה..? תודה לעונים ויום של קסם לכולם, אני.
 

alona..

New member
טוף..

אז ככה: ‏‏הייתה בעיה בהתחברות אל שרת הדואר. הסיסמה שלך נדחתה. חשבון: `webmail.nana.co.il`, שרת: `webmail.nana.co.il`, פרוטוקול: POP3, תגובת השרת: `-ERR Bad login`, יציאה: 110, אבטחה (SSL): ‏‏לא, שגיאת שרת: 0x800CCC90, מספר שגיאה: 0x800CCC92 עכשיו זה ברור יותר???
 
כן...

הדואר של נענע הוא דואר מבוסס WEB (כמו הוט מייל) רק שבניגוד להוט מייל אי אפשר להתחבר אליו דרך תוכנת איי מייל. זה אומר שאת חייבת להכנס לאתר ולבדוק משם.
 

alona..

New member
הו

אם בעצלנות שלי היה מדובר, אז ניחא. אבל לא בזה העניין. (ושיסלחו לי המנהלים על איזכור המתחרים, מבטיחה לשרבט מילות נאצה בסמוך לשמם, למען הסדר הטוב) יש תקלות טכניות כאלו ואחרות בדואר ההוא (נו.. ההוא, אתה יודע, של המתחרים) כבר מעל לשבועיים, העניין הוא שאני לא מצליחה בשום אופן להכנס לתיבה שלי. בפעם האחרונה שהצלחתי להכנס לשם היו לי מעל 100 הודעות. וכל מבוקשי הוא לבדוק מה קורה שם. עד שאני אצליח למשוך הודעות חדשות התיבה כבר תראה כמו סדום ועמורה. האמן לי שבכיף הייתי מוחקת את התיבה הזו מרשותי, אבל בנענע כמו בנענע מאלצים אותך לפתוח תיבה, בכדי שתוכל להשתמש באופציות אחרות שם. וכמובן שאותה התיבה מופיעה כברירת מחדל שם, כך שלצערי אותם מיילים אבודים מגיעים לשם אם אני רוצה ואם אני לא. כתבת שאי אפשר לפתוח חשבון חדש באאוטלוק כי הדואר ההוא תומך web (אני אעשה כאילו הבנתי מה זה אומר) א-ב-ל מישהו שכן עשה את זה העלה בי את הרעיון. למה הוא יכול ואני לא?? לא יכול להיות שכלום לא מצליח לי כי אני בחורה. זה כבר לא מסתדר עם ההגיון. ולפני שתשאל אותי למה אני לא נעזרת בו, אני אענה.. כנראה שזה נראה לו תמוה מידי איך אפשר להסתבך בדבר כל כך פעוט. בנתיים תולשת שערות בעצבנות, מחכה לגאולה. ושוב תודה, אלונה.
 

alexsam

New member
את יודעת אבל ש...

את יכולה לפתוח חשבון איי-מייל גם לא אצלם!!! זה לא ממש עובד אצלם טוב אז עדיף לדעתי לעבור לספק אחר.
 

alona..

New member
תראו

נראה לי שאיכשהו סטינו מהנושא המרכזי.. קורט, בהודעה אחת אתה רושם שאני לא יכולה ובאחרת שכן...? בלבלת אותי לגמרי... מבטיחה שלא אשתמש יותר בתיבה ההיא, מבטיחה שלא אכנס יותר לנענע. נכון, הדואר שלהם דפוק, ואם זה נותן לי מניות אצלכם אז בכלל, הכל שם דפוק. רק.. איך לעזאזל אני מושכת את ההודעות משם??? אוף!
 

Ey@L

New member
תשובה לעניין,

הדרך היחידה למשוך משם דואר זה להכנס לחשבון דרך הדפדפן שלך!!! נ.ב עובדי נענע יכולים להכנס לדואר שלהם גם דרך POP3, אבל כמובן את לא עובדת שלהם אז יש לך בעייה.
 

alona..

New member
כנראה

שאני לא מסבירה את עצמי מספיק טוב.. אני ל-א מצליחה להכנס לדואר שם. לא מצליחה, לא מצליחה, לא מצליחה. יש להם בעיות טכניות כאלו ואחרות וכבר שבועיים שאני לא מצליחה להכנס בדרך הרגילה. זו גם הסיבה שרציתי לפתוח חשבון דואר באאוטלוק ולמשוך את ההודעות מהתיבה בנענע לאאוטלוק... קורט, כתבת שהשרת באאוטלוק לא תומך ב- web יש אפשרות לעשות את זה דרך ההוטמייל?? ואם כן, אז המיילים של נענע ירדו להוטמייל?? מצטערת על הבלאגן, ושוב תודה, אני.
 

alexsam

New member
אולי אני יכול לענות?!

לא אי אפשר להעביר את האי-מיילים מנענע להוטמייל (גם ככה יש לו צרות משלו :) ).
 

קודקוד

New member
אם את רוצה ,תתלונני אצל נענע

שאת לא מקבלת את מכתבייך,ואחרי שתמצאי אותם,פשוט תעזבי.פתחי חשבון אחר במקום אחר.העיקר לברוח משם.
 

alona..

New member
אם היה עם מי לדבר..

לא הייתי מביאה את הסיפור עד לפה...
 

קודקוד

New member
הרגע קראתי מה כתבת למעלה

ובדיוק בגלל זה נענע שנוא עלי,אם מישהו רוצה להכנס שם לדיון,הוא חייב קודם שיהיה לו אי מייל בנענע. כמה מרגיז!
 

alona..

New member
ופרסום

קורות חיים, והצטרפות ל-``מועדון`` ועוד אלף אחרים.. אוף!!
 

alona..

New member
לא מחפשת סיבות

יש לי כבר בשפע! וכן, שלחתי שלושה.. אז מה? זה אומר שיש מישהו מאחורי מה שמוגדר שם ``תמיכה``?? חה חה!
 

קודקוד

New member
מה להגיד לך, אלונה, אין לי אלא

להצטער,ולהציע לך את הסימפטיה שלי ואת צערי על שכך הסתכבת עם נענע,הלוואי שהיה לי איזה רעיון מבריק או משהו אחר לפתור את הבעיה. כדאי שתפתחי תיבת דואר חדשה במקום אחר,אמין יותר,למה לך לפרנס אותם,כשכך הם מטפלים בך כשיש לך בעיה.אם יש לך את רשימת הכתובות של מי שאת מתכתבת איתם, תשלחי להם מכתב שישלחו אותם לכתובתך החדשה,ותגידי להם שבנענע אי אפשר לפתוח את האי מייל.בהצלחה. :cool: נ.ב שמישהו כבר יגיד לי מה אומר הסימן הזה.
 
אוקי אז ככה:

בנענע את יכולה להכנס לחשבון רק דרך הדפדפן. אז תכנסי לחשבון דרך הדפדפן שלך. אלב בהוטמייל ניתן גם דרך האאוטלוק (או כל תוכנת דואר)
 
למעלה