חשבנו להצטרף אביב נולד ב 9.4.2003 בשעה 20:12
D dafgol New member 3/5/03 #4 הי נופר ../images/Emo24.gif מזל טוב להולדת אביב. כיף לראות אתכם.... עוד עוד תמונות. ברוכים הבאים !!!!!!!!!!!!!!
הי נופר ../images/Emo24.gif מזל טוב להולדת אביב. כיף לראות אתכם.... עוד עוד תמונות. ברוכים הבאים !!!!!!!!!!!!!!
ט טוטי30 New member 3/5/03 #5 ברוכים הבאים! יופי של תמונה! ../images/Emo45.gif מזל טוב לאביב! אהבתי את התמונה רוצים עוד...
נ נורה של יובל New member 3/5/03 #9 נופר ברוכים הבאים ומזל טוב התמונה מהממת ואני בטוחה שבציאות אביב מהמם יותר
ש ש י ר ל י 30 New member 3/5/03 #16 מזל טוב לכם ! הוא מקסים !../images/Emo99.gif ויש לו את אחד השמות הפייבוריטים שלי (מקווה שאחותי תחשוב גם ככה בבחירת השם לאחיו של ליאל ) מזל טוב והרבה בריאות ואושר !
מזל טוב לכם ! הוא מקסים !../images/Emo99.gif ויש לו את אחד השמות הפייבוריטים שלי (מקווה שאחותי תחשוב גם ככה בבחירת השם לאחיו של ליאל ) מזל טוב והרבה בריאות ואושר !
ק קרן של דניאל New member 3/5/03 #17 מזל טוב../images/Emo6.gif ברוכים הבאים-שתזכו להמון נחת מהפשוש... תמונה מקסימה-גם לנו יש אחת כזאת מתקופת כאבי הבטן
מזל טוב../images/Emo6.gif ברוכים הבאים-שתזכו להמון נחת מהפשוש... תמונה מקסימה-גם לנו יש אחת כזאת מתקופת כאבי הבטן