חשבנו לטוס לנופש באיי סיישל או באי

אתי@

New member
חשבנו לטוס לנופש באיי סיישל או באי

מאורציוס (גם הוא באוקינוס ההודי). אני אשמח לתגובות של מי שהיה או שיש לו מידע על האיים הנ"ל. כמו כן: מה ההבדלים בין האיים, איפה כדאי, איך המחירים, האם מרץ תקופה טובה לאיים אלה (הם קרובים לקו המשוה!)
וכל מידע נוסף יתקבל בברכה
תודה מראש אתי@

אתי@

New member
הממממממ אולי אני טועה, אבל

הבנתי שבאיי סיישל יש בתי מלון מצוינים ואוירת נופש (מקום מתויר, ואנחנו רוצים נופש ברמה טובה). זנזיבר לעומת זאת זה מקום שעדיין לא מספיק ערוך לתיירים. האם אני צודקת???

lady_anne

New member
אני דווקא הבנתי אחרת

כי אנשים שהיו באיי סיישל סיפרו שאין שם כמעט מה לעשות למעט ביקורים באתרי צלילה מדהימים, ושהטיסות לאיים הפחות מתויירים עולות הון עתק. לעומת זאת זנזיבר אמורה להיות מקום מעניין ואותנטי, גם אם רמת בתי המלון לא מגיעה לזו של הרודס אילת. אני מצרפת מראה מקום מתוך האתר של מגזין "מסע אחר" ובו מידע על זנזיבר. דבר אחרון - נודע לי שנפתחה סדרת טיסות ישירות לפוקט בתאילנד במחיר מצויין (סביבות 700 דולר). ניתן להשיג שם גם בתי מלון מעולים במחירים מגוחכים, כך שאם טרם ביקרתם בתאילנד אולי שווה לשקול את פוקט כאופציה. טיול נעים ונסיעה טובה.

lady_anne

New member
כבר חשבתי שנתבלעה עלי דעתי ../images/Emo5.gif

אבל לא, הקישור נכון ליותר מדף אחד (ואל תשאלי אותי איך קורה כזה דבר - אני רק המשתמש קצה וכו´). מה שצריך לעשות זה להכנס לדף השער של "מסע אחר" (הכתובת מצורפת בלינק למטה וכולי תקוה שהפעם הדבר יסתייע) ולהקליד בחלון החיפוש את הערך זנזיבר. בשלב הבא נפתח חלון ובו מידע שימושי על זנזיבר ותקצירי כתבות שהופיע במגזין בנושא זה. בהצלחה

למעלה