חשבתי אתמול...

חשבתי אתמול...

שלפני החתונה אנחנו יוצאים עם הבני זוג ל"דייט" בו מקדישים את כל תשומת הלב והזמן אחד לשני. אחרי החתונה זה משתנה. אמנם יוצאים עדיין או מזמינים חברים. אבל זה לא אותו דבר. כבר לא קובעים פגישה ויוצאים כשמרכז העניינים הוא הזוגיות... וזה לא בסדר! אסור להזניח את הזוגיות! אסור לתת לה לזוז לעדיפות נחותה... צריך לעבוד עליה ולהקדיש לה תשומת לב וזמן כמו לכל דבר חשוב בחיים! אז קבעתי עם בעלי אתמול שכל כמה זמן (לא קבענו זמן מוגדר עדיין - רק קבענו שעושים את זה) אני מזמינה אותו או להיפך ל"דייט" - ערב שמוקדש לשנינו נטו! זה יכול להיות מחוץ לבית (סרט או תיאטרון) או בבית (ארוחת ערב לאור נרות או הקרנה פרטית של סרט עם פופקורן)... אנחנו אמנם עושים את הדברים הללו כבר היום... אבל זה רק בגלל ש"פתאום יוצא"... ונראה לי שזה לא מספיק טוב... לא מספיק מקבל את המשקל הראוי... ואז יכול לקרות שכל אחד יסחף ללחץ החיים שלו ולא נקדיש לזוגיות את התשומת לב והיחס לה היא ראויה... כי כמו שאומרים - זוגיות טובה זה משהו שצריך כל הזמן להשקיע בה... מה דעתכן? אני סתם מבלבלת לבעלי את המוח? (הערב "דייט" ראשון.... הזמנתי אותו הביתה לארוחת ערב, סרט ופופקורן ובקבוק יין טוב...)

זה נכון.

אצלנו פשוט יוצא לנו הרבה לצאת רק שנינו או לראות סרט בטלוויזיה/וידיאו/DVD

ניקול3

New member
לאמא שלי ובעלה היה בעבר יום קבוע

כלומר פעם בשבוע, שהיו יוצאים למסעדה האהובה עליהם רק שניהם. הם היו מקדישים זמן לעצמם ומדברים על כל מיני דבריו שעלו במשך השבוע. אני יכולה לדווח שהם תמיד היו חוזרים רגועים ובמצב רוח טוב, ואחי ואני ידענו שאם רוצים לבקש מהם משהו, זה הזמן ההכי טוב
זה נראה לי רעיון נחמד, למרות שאפשר גם לגוון, ולא תמיד ללכת לאותה מסעדה...

ללירון ולי יש ערב אחד בשנה

שאנחנו מקפידים עליו מיום הכרותנו . אנחנו הכרנו ב- 8/3 ומאז כל שנה בתאריך הזה אנחנו מזמינים מקום והולכים למסעדה הסינית האהובה עלינו , ומקדישים את הערב לנו, וזה ממש כייף. לפני שנתיים אני לא אשכח, שבתאריך הזה סגרנו חוזה לדירה שקנינו , וזה היה בערב, לפני שהלכנו למסעדה, והפגישה על הדירה מאד התארכה והיה כבר כמעט 12 בלילה, ובכל זאת לא ויתרנו , הלכנו למסעדה, אמרנו שהזמנו שולחן אומנם ל- 9 אבל לא יצא לנו הגיע, ואמרו לנו להיכנס ולהזמין מהר כי המטבח נסגר ב- 12 וחצי, זה היה די מצחיק שלא ויתרנו על הארוחה. מעניין מה יהיה השנה , בטח אני כבר אהיה אחרי הלידה...

danonit

New member
הבדל בין לפני לאחרי?

אני דווקא לא רואה הבדל בין לפני לאחרי החתונה... השינוי הכי גדול בין לפני ואחרי אצלנו הוא שאחרי הירח דבש עברנו דירה. אבל האמת - אני לא חושבת שזה משנה אם יוצאים רק שנינו כי "פתאום יוצא" או שקובעים וקוראים לזה דייט. לדעתי מה שמאוד חשוב זה לפתח את הזוגיות של יום-יום וזה אומר לעשות כמה שיותר דברים יחד ולהנות מזה, למצוא את הדברים שכיף לכם לעשות ביחד וכמה שיותר. וזה אומר דברים כמו ללכת יחד לסרטים או לראות DVD, לבשל יחד ולאכול יחד, ללכת לחדר כושר יחד או לצאת בערב להליכה בשכונה, לעשות ביחד "שפץ ביתך", לטייל יחד וכו´ וכו´

דפי26

New member
הפגישה הכי כיפית בעולם בעיני

זה לשכב במיטה ולדבר.סתם ככה בשבת ב11.הבעלול לא מבין את זה ומתבאס שאני מבקשת סתם לשכב כך כי במיטה או ישנים או
זה בעיני הכי רומנטי

אנחנו עד היום יחד עם מיקה

משתדלים לאכול ארוחת ערב\צהרים בקופי בר שאנחנו אוהבים או לצאת לבית קפה בו הינו מבלים כששכרנו דירה בגבעתיים - קפה ויולה לא נותנים לשגרה לחלחל עמוק מידי

למעלה