חשבתי ביטוח בריאות זה פשוט ..

dor j

New member
תודה על סגירת הקצוות. מה עושים מפה?

כרגע, כשאני בישראל, יש טעם לארגן ביטוח רפואי ? או שאפשר להסתפק בביטוח של הויזה לכמה שבועות ? מה דעתך ? ותודה על התשובה :) דור

טל ר

New member
אל תסתפק בביטוח של הויזה

הכיסוי של הביטוח של הויזה הוא קטן מאוד במקרה הטוב. עשה ביטוח דרך קופת החולים שלך או סוכן נסיעות לזמן מה (שבועיים עד חודש), תתחיל לחשוב איזה ביטוח תרצה כשתהיה פה, וסגור את הקצוות כשתגיע.

dor j

New member
חשבתי ביטוח בריאות זה פשוט ..

וסליחה על הבורות, אני תקוע בהתחלה. החלטתי שלא אלך על מה שמציעה david shields בגלל תלונות של רבים בפורומים, ואני מקשיב לתלונות הללו. אבל ניסיתי לאתר איך שואלים שאלות ב blue shield ואין ממש דרך. אם מבקשים מהם תכניות הם רוצים שתדע מה ה zip code שלך ומה לעשות, אני עדיין לא יודע כי אני עדיין בארץ עם כמה שבועות לפני הנסיעה. האם מישהו עבר תהליך כזה ויוכל לעזור ? איך מתחילים, מה מקבלים וממי ? תודה מראש דור

17205

New member
תכניס סתם ZIP של מקום בסביבה

שאליה אתה נוסע, למשל של מקום העבודה שלך או של חבר, הם פשוט רוצים לדעת באיזה אזור בארה"ב אתה נמצא, כי יש תוכניות שונות למקומות שונים.

dor j

New member
וכאן טמונה הבעיה

אני נוסע לבוסטון, אבל לא בטוח. אם תצוץ עבודה (שאין עדיין) במקום אחר אני לא אהיה בבוסטון, ולא ידוע לי על מיקוד בבוסטון :) מה לעשות. עכשיו - נניח שעשיתי וראיתי מחיר של תכנית ונניח שאני מבין מה התכנית כוללת, איפה בפועל ה"קופת חולים" שאליה אני צריך להגיע בשביל רופא ? באתר יש כנראה תשובות לזה, אז תשכח ששאלתי. הממ .. לא יודע מה לשאול. יש לי ביטוח, שילמתי, קיבלתי, מה זה אומר ? שאני יכול לקבוע תור במרפאה באיזור שלי ולקבל תרופות אם יש לי שפעת ? זהו ? ואם יש לי חס וחתולה תאונת דרכים, מתי הביטוח נכנס לפעולה ואיך ? :) סליחה על ההתבייכנות, אם במקרה ככה זה נשמע. סתם מפחיד אותי להיקלע למצבים לא נעימים ואז יגידו "אין לך ביטוח, החשבון הוא 4000$" ותודה :) דור

17205

New member
על רגל אחת.....

ביטוח בריאות בארה"ב זה תורה שלמה, בדרך כלל אין כאן קופת חולים, ברגע שבחרת תוכנית אז אם אתה במסלול HMO יש לך רופא משפחה שאתה חייב ללכת רק אליו (למעט מקרי חרום) עבור כל הטיפולים האחרים אתה חייב ללכת לרופא שלך או ל- URGENT CARE ששייך לרופא שלך. אחרי שיש לך בטוח אתה מקבל כרטיס שאתה מציג אותו במרפאה או בחדר מיון. יש סוג אחר של תוכניות שנקרא PPO ואז אתה יכול ללכת לכמעט כל רופא בארה"ב, אם הרופא נמצא בתוכנית של הביטוח שלך אתה מציג את הכרטיס ומשלם לרופא רק את ההשתתפות העצמית, באם הרופא לא שייך לתוכנית אתה משלם לו הכל ושולח את החשבון לביטוח והם מחזירים לך בניכוי השתתפות עצמית. שים לב שהביטוח זה לא דבר זול, אן אתה לא עובד זה כמה מאות דולרים לחודש, יש כאלו שבוחרים לעשות ביטוח זול עם השתתפות עצמית גבוהה, ואז אתה נגיד משלם מהכיס את כל ההוצאות של הביקורים אצל הרופא והביטוח מכסה רק באם חס וחלילה קורא מקרה מסובך. לגבי מיקוד של בוסטון 02138 זה מיקוד של הרווארד,

dor j

New member
אוושת אנחה נשמעה בחלל החדר ...

עכשיו חיברת לי, במשפט וחצי, כל כך הרבה מושגים שלא היו ברורים לי. ראיתי אכן תכניות מוזרות של (למשל) דייויד שילדז - עבורן במאה שלושים ושמונה דולר אתה משלם פחות לביקורי רופא, ובקצת פחות מזה - מאה עשרים וחמש, אתה משלם יותר, ותודה על ההסבר. עכשיו הכל מובן. אני אמשיך לקרוא ולבדוק. יש לי עוד חודש עד לטיסה, אחכים לי עד אז :) תודה דור

Ridds

New member
??what??where

Where did you see $138 per month for David Shield? last time i checked it is $238...this is really tough, anybody knows if for the first few months to a year maybe its better to go with insurance from Israel?

dor j

New member
הנה לינק והסבר

http://www.davidshield.com/world-wide/proposal הכנסתי את פרטיי האישיים, גבר רווק בן עשרים ושבע, מגיע לארה"ב וקיבלתי שתי הצעות, במחיר שציינתי. אני מקווה שאין שם הפתעות, וזה אכן המחיר. דור

טל ר

New member
מיקוד בוסטון - 02115

ואם אתה מגיע לבוסטון, שקול גם את הביטוח של Tufts.

למעלה