חשבתי בקשר לחיות

rshilkrot

New member
חשבתי בקשר לחיות

אם חיה גדלה בארץ והבעלים שלה מדר איתה עברית מילים כמו "בוא", "שב", "תשאר", החיה תבין ואם יקחו אותה וישימו אותה בגרמניה - החיה תבין מה רוצים ממנה בגרמני? "שנל!!", "ראוס יודן!!", "זיין אושוויץ ואן פלוכטאע!" "יאא דאט איס גוט, יא!!", "אולגה! איכ שפין קאמינג!!"

srullli

New member
איש , מה לעזאזל רשמת שם ???!../images/Emo18.gif

כלבים, לפחות, אולי לא יבינו לגמריי מה רוצים מהחיים שלהם, כי זה מן הסתם יישמע להם כמו ג´יבריש מתוחכם, אולם יבינו עפ"י טון הדיבור והעוצמה שלו.... ואולי הבעות פנים.... אך לצורך המשך השרשור וההנאה הצרופה שניתן יהיה להפיק ממנו (??...), אני מרשה להתעלם מהסבר זה , ולתת אלטרנטיבות מעניינות אחרות
חן חן
החיה הקודמת שלי אגב הבינה שתיי שפות , היא הייתה אינטיליגנטית ומקסימה :) אבל זה כבר לא לעיניינו אוף אני עייפה

srullli

New member
באסה

היה צריך להיות אייקון של כלב אחריי האייקון אזהרה , ולא היה מקום
קשה ....

דנה^^

New member
אז מורידים סימן שאלה אחד או את

הרווח שבין הסימן שאלה למילה

srullli

New member
לא לא

ככה הולך כל הטאץ´ :) לא, האמת שכשרשמתי היה נראה כאילו הכלב נכנס לתוך המלבן , והתאכזבתי קשות לגלות אחרת הההההמממממ.... טוב לילה טוב כולם ! :))

דנה^^

New member
בוקר טוב + תגלית מפתיעה

חברי היקרים, הנה קונספירציה: בכל יום רגיל אחר בו עלי לקום (ברוב ימות בשבוע) ב6:30, גם אם אני משתדלת והולכת לישון ב 23:00-00:00 אני לא יכולה לקום בבוקר.. צריכה 11 שעות לפחות אם לא יותר.. מתה מעייפות, נרדמת בבית ספר.. והנה, בחופש (נו רק יומיים מתוכו) חשבתי הנה- אני אלך לישון בשתיים (בלילה) אקום בארבע (במלרע) אחה"צ, והחיים יפים :) אבל- משהו היה חייב להרוס את התוכנית... יום ראשון של החופש הלכתי לישון בסביבות אחת וקמתי בסביבות................................. 9 בבוקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עירנית לגמרי!! טוב... חשבתי אולי זה היום הראשון של החופש... יום שני של החופש, הלכתי לישון אחרי 2 והפלא ופלא.. שוב קמתי בסביבות 9! אז מה הולך פה? יש לציין שבימים שאני צריכה ללכת לבית ספר ואני קמה ב9 אני תמיד תמיד מתה מעייפות ותמיד יוצאת מהבית באיחור...

WhitE WolF

New member
זה בדיוק מה שקורה לי

ביום של בית ספר אני יכול לישון עד 12 אבל כשיש חופש אני קם ב-8 שמונה וחצי גג גג גג 9 לדוגמה יום שבת האחרון הלכתי לישון ב-6 בבוקר וקמתי ב-9!!!!! ישנתי שלוש שעות והייתי עירני כמו עז הרים!!

Chot

New member
אההה

אני מניחה שבכלליות יהיה לחיות יותר נוח עם השפה שבעזרתה נתחנכו, כביכול. אבל בכל זאת נראה לי שיש ליונקי בית איזושהי הבנה של טונים ושל התנהגות אנושית. אז היא לא תשב, אבל היא תבין שכועסים עליה וכדומה. (למרות שבגרמנית כל מלה נשמעת כועסת. אז גרמניה זאת לא דוגמא טובה..)

למעלה