חשבתי לנצל...

נמלולה

New member
חשבתי לנצל...

חשבתי לנצל את היום שנדמה ככה שאין לאף אחד מה להגיד.. אבא שלי ואמא שלי קיבלו תור לבדיקה של מיפוי עצמות. כדי לבדוק האם קיימות גרורות בעצמות, אז לאמא שלי אני פחות חוששת אבל אם ימצאו לאבא שלי בעצמות אז אפילו סיכוי לשנים נוספות לא יהיה לו נכון? אני חושבת שאולי לא כדאי בכלל שיעשה, מה זה יתרום לו עכשיו?

ihovav

New member
קשה לענות על שאלה כזאת.

צריך לדעת את כל הרקע של המחלה(ות). מקווה מאוד שהכל יהיה בסדר (עם 2 ההורים) והדאגה תתברר לחינם... אני אישית מעדיפה לדעת הכל ואת כל האמת עד כמה שהיא מרה, כואבת וקשה. לי הכי קשה להתמודד עם חוסר וודאות... רק טוב ותעדכני...

למיטב ידיעתי גרורות בעצמות

לא גורמות למוות אבל גורמות לכאבי תופת (ויש כדורים להקלה). מאחלת ששתי הבדיקות, הן של אמך והן של אביך, תצאנה ב"ה תקינות.

גרורות

יודעת שזה קשור להתפשטות של המחלה, אבל יודעת שזה לא בהכרח אומר משהו לגבי הסיכויים קדימה. מטפלים היום בגרורות בהקרנות וכימו וזה ניתן לעצירה. אני חושבת שאם קיים סיכוי אז כדאי לנסות.

נמלולה

New member
אני לא..

טוב לא הצלחתי לשכנע אותו לא ללכת ובגלל שאני יודעת שמצבו חמור אז אני לא אוהבת ת'רעיון.

כן אבל..

זו לא החלטה שלך. ואם הוא בוחר לדעת את המצב שלו לאמיתו זו זכותו, ואפילו אם נראה לך שהוא לא יודע מה המצב לפני הבדיקה, אז הוא בודאי מרגיש. לדעתי כשאת אומרת לו לא ללכת, את אולי גורמת לו לחשוב מה יכול להיות כל כך גרוע שבגללו את לא רוצה שהוא יילך לבדיקה. זכותו לדעת. זכותך להיות שם בשבילו. מה תעשי?

ihovav

New member
כנראה אבא שלך כמוני,

מעדיף לדעת את האמת כמה שהיא עלולה להיות קשה ומרה. מה שחשוב זה שעכשיו תתמכי בו ותהיי שם בשבילו (מה שאין לי ספק שיקרה!) בתקווה לבשורות טובות.

למעלה