חשבתי לעצמי... טריגר

חשבתי לעצמי... טריגר

אולי לאמץ את הרעיון של נשר ואולי כאן אני אצליח לכתוב קוראת כאן בשקט בשקט שאיש לא ידע ואולי אנסה גם לכתוב... האמת היא שלא כל כך מצליחה כל כך הרבה דברים קורים וכל כך כואב והרצון לוותר משתלט והפחד מהמחר והאי חשק להמשיך כל כך בולטים הדיכאון פשוט השתלט יושבת ימים כלילות במיטה מקיאה ללא הפסקה חותכת חושבת על הכדורים חורטת על הרגל את המילה שמסמלת עבורי הכל "מוות" אין לי כוחות להמשיך ואין גם רצון לא רואה סיבה להמשיך ומצד שני פוחדת לפגוע באנשים שאוהבת יותר מכל.. הפלשבאקים לא מרפים.... והוא ממשיך לצלצל לאיים מפחדת לצאת מהבית פוחדת ללכת לביצפר (או שזה סתם תירוץ כדי לא להגיע לשם... לא יודעת) אבל בפעם האחרונה זה היה כל כך קרוב לביצפר... הלכתי בשבת לעשות תביוטופ ביער אחד עם חברה היער הזה מסמל כל כך הרבה כל כך הרבה כאב כל התמונות רצות לי בראש והקול שלו מהדהד ומהצד השני המילה מוות קוראת לי.... הפסיכית איימה שהיא תדווח להורים על המצב שלי כי היא פוחדת עלי גמני פוחדת לא שולטת בעצמי מרגישה גמורה ללא כוחות פוחדת מעצמי פוחדת מאחרים סתם אני ואני זה כלום כמה כואב לי עכשיו אם רק יכולתי להעביר ... ואפילו לכתוב את זה לא מקל... בשבת החלטתי לשים קץ כתבתי מכתב שלשניה אפילו חשבתי לפרסם אותו אבל לא יודעת אם מסוגלת... אבל התיכנון נעצר בלעתי רק 2 כדורים אבל לפחות ישנתי אוף לא יודעת כלום אני גם בטח אכתוב ואחרי 5 דקות אתחנן בפנייך אילנה שתמחקי מכירה את עצמי כבר לא מסוגלת לעמוד מאחורי הכאב שלי בורחת אני סתם מטומטמת שמנה חסרת כל יכולת פחדנית זונה חולת נפש אני שונאת את עצמייייייייייייייייייייייייייי שונאת שונאת מעולם לא שנאתי מישהו כמו ששונאת את עצמי אני אוהבת אתכם כפי ששונאת אותי אלוהים שרק יקח אותי מפה.... אין לי סיום ילדונת

שם ים

New member
טינקרבל מקסימית

קודם כל חיבוק ((((((((טינקו´ש)))))))) .. יקרה שלי, קוד כל, רציתי לומר לך שהתחושות שלך הן הכי לגיטימיות, כי כל הכאב הזה בטח מתפוצץ בבטן ולא נותן מנוח, ואני יודעת כמה כואב זה יכול להיות. ... עכשיו כל הדימויים הכואבים עולים. דימויים שנוצרו בשל יחס מסויים כלפייך, וכעס, כאילו הפנמת אותם. אך את לא זונה, את טהורה. את לא מסריחה. ואני יודעת על איזה סירחון מדובר, שיש תחושת ריקבון.. אך יקרה, את נקיה. כן, את נקייה. ואף אחד, אף אחד לא יקח ממך את היופי הפנימי שלך.. ולא משנה כמה התחושות הללו עולות ונראה כאילו הן הן התחושה ה"נכונה", זה לא כך!!! ... כחלק מהשתתפות בפורום מהסוג הזה, אני מדה שתחושות מסויימות שאני חשה, הן משותפות לרבים שחוו את החוויה הזו. ריקבון. תחושה שהחלק הזה למטה, מסריח. כשרוצים לקיים יחסי מין, הכאב הבלתי פוסק כל זמן ש.. ובכלל הראיה את מעשה האהבה כדבר מלוכלך.. כשלמעשה אלו מושגים ש"רכשנו" בשל הפגיעה במקומות הכל כך אינטימיים הללו-שלנו. ... טינקו´ש, חשוב שתיזכרי, בייחוד כשתחוש הלבד עולה, את לא לבד!!! אנחנו איתך. אנחנו, שיודעים את הכאב שאת חשה, שלא מדברים אליך ממרומי האולימפוס, אנחנו אוהבים אותך.. ובבקשה, כשעולה תחושה כזו..שך רצון ללכת ללא שוב, בבקשה, תיכתבי ותיבכי ותיפרקי, ואלי תנסי למצוא אדם אחד, שאיתו תוכלי לשוחח ברגעים הקשים. האימייל שלי: [email protected] . ואת יכולה לפנות לכל חבר בפורום דרך התיבת מסרים בתפוז, ע"י לחיצה על השם. .. יקרה, את לעולם לא לבד!!! ((((((((((טינקרבלו´ש)))))))) נשרזהב.

נשרזהב

New member
רציתי לחתום בשם

נשר, אך המערכת המפגרת הזו.. אז ככה, במקומות מסויימים אני שם ים.. ובמקומות אחרים נשר.. ואם ככה יצא ונחשפתי גם כשלא רציתי, אז ניחא.. בכל אופן אני אותו אדם שם וכאן.. ואני מעדיפה לחתום כנשר זהב כאן.

לי סהר

New member
אוקיינוס של כאב

עולה מדברייך טינקרבל וים של הזדהות בליבי. קוראת ומרגישה שרוצה לחבק אותך, רוצה להגיד לך אל תיכנעי תדאגי לעצמך חפשי עזרה כי אפשר, למרות שזה לא נראה ככה מהמקום שאת נמצאת בו עכשיו, אפשר לשנות דברים. האם מישהו יודע שהוא עדיין מאיים עלייך? אולי כדאי שתבקשי עזרה ממיט"ל או מרכז סיוע, מישהו כדי להסיר את האיום העכשוי מעל ראשך. אני רוצה לספר לך שאני ממש מרגישה את הכאב שלך כמו נשר זהב ורבות אחרות שזה עברן ואלה חייהן. ידעתי את הרצון הזה למות! למות! כשבעצם לא רציתי למות רק רציתי להפסיק את הכאב ולא מצאתי דרך. עם הזמן התחלתי להיעזר במטפלת לשיחות ועוד כל מיני דרכים אלטרנטיביות ואני יכולה להגיד לך באחריות שהיום אני כבר לא שם. לא מספרת סיפורים על שלווה ואושר (ובעצם למי יש שלווה ואושר) עדיין יש קשיים ונפילות אבל האמיני לי זה שונה, מהותית ממה שזה היה אז. בכל מה שכתבתי כאן רציתי להגיד לך שאת לא הרעה/המלוכלכת/הממציאה תירוצים לא ללכת לבית הספר וכ"ו את באמת סובלת. ורציתי עוד להגיד לך שאולי תבחרי לפנות לעזרה כדי שלא תהיי לבד בכאב הנורא הזה. ורציתי להצטרף לדבריה של נשרזהב להגיד לך שגם אם את לבד פיזית את לא לבד כיתבי ומיד תמצאי אותנו כאן לצידך. לבנה

לבנה יקרה.....

הלוואי והייתי מסוגלת לשנות אין בי כוחות כרגע (שוב מרגישה כמו תקליט שבור) הלוואי ויכולתי להאמין כמוך שאין בי אשמה... יודעת שהחיים לא טומנים בתוכם ימים של אושר ושלווה אבל לצערי אצלי הם גם לא טומנים ימים של שקט רק כאב... לא רוצה לדכא יותר אז מסיימת פה... תודה על המילים (גם אותם אני לא שווה..) אבל תודה ילדונת

תודה....

מצטערת שמחוסרת מילים.. ללא כוחות בכלל.. אז רק רוצה לאחל לך מזל טוב ושתדעי רק אושר כי זה מגיע לך כל כך....
ושתזרח עלייך השמש.....
שלך ילדונת

אני לא יודעת מה הולך להיות

אבל באמת במצב שבו את מאויימת כל כך, כשאין לך רגע שבו את יכולה לשים את הראש ולהירגע, כי אם לא פיזית, אז הוא מגיע אליך בטלפון, קשה מאוד לעבוד על עצמך, כדי שיהיה לך יותר טוב. מה שבדרך כלל עושים בטיפול... כרגע את כולך בתוך ניסיונות להגן על עצמך או לשרוד איכשהו את האיום הנוראי הזה ואת לבד עם זה. והוא חופשי לעשות כרצונו. אני מבינה שאת לא יכולה אחרת כרגע, חייבת להשאיר את הנוסחה כמו שהיא. אבל מצד שני, יש דברים שאת יכולה לעשות למען עצמך, כדי לתת לעצמך כוחות מבפנים (אם לא עזרה חיצונית) כדי לעמוד נגדו. וזה בא כן דרך טיפול מתאים, זה בא דרך עבודה על היכולת שלך לעמוד על שלך דרך כל מיני סדנאות להגנה עצמית, זה בא מקבלת תמיכה מאנשים שאוהבים אותך ומקבלים אותך עם הכל ועוד דרכים. הלוואי שיהיה לך הכוח לעשות משהו מזה ובאמת לאשפר לעצמך להתחזק.

אילנה שלי...

כל מילה שאני יגיד עכשיו תיהיי מיותרת... כי כבר שמעת אותן אלפי פעמים אין לי מילים להגנתי יותר כבר אין לי יותר תירוצים ותשובות לכל נשארתי בשתיקה.... "לאפשר לעצמי ללהתחזק" את אומרת.... הלוואי ויכולתי אבל זה כבר לא יקרה אין מאיפה להרים תצמי דבוקה היטב לתחתית ואין לי איך לגרד את עצמי משם....
אוהבת אני

במקרים כאלה

כשמרגישים שלך מבפנים אין כוחות, הכוח שיכול להציל אותך זה הכוח לפנות לעזרה מתאימה. לתת לכוח חיצוני להתערב למענך ולעזור לך. אבל באמת לעזור, לא רק לדבר מסביב, לנחם (כמו שזה קורה דרך צ´טים ושיחות ברשת...).

חושבת על זה...

חושבת על לאלשפז ת´צמי יודעת שזה יכול להיות פיתרון אבל פוחדת מזה פוחדת לנתק תצמי מהמוכר באיזשהו מקום למרות שזה מה שרוצה... פוחדת לאבד יותר שליטה פוחדת להיכנס לתחרות שקיימת באישפוז (מכירה את זה מקרוב) כל היום התלבטטתי אם להתקשר לשם או לא לא מצאתי את האומץ לא יודעת אם מסוגלת לזה פוחדת שאחרי זה אני לא יצליח להשתלב חזרה פוחדת לאבד את כל מה שקשור בצבא כל כך הרבה דברים נגד אבל מצד שני הדבר הכי חשוב שהוא אמור להיות חיים לא יודעת להסביר תצמי... כנראה שאני יחכה לאיבחון שבוע הבא נראה תמצב שלי אולי אני שם ידבר עם הרופאה ואם היא תחשוה כמוני כנראה שזה יהיה הצעד או שלא אוף פוחדת להחליט כי אני זאת שישלם את המחיר של הטעויות למרות שכבר משלמת מחיר כבד... רוצה ללברוח מעצמי ולא יודעת אם זה אפשרי בכלל סתם אני

בכל מקרה

המצב כפי שאת מתארת אותו כרגע, לא טוב ואם מדברים על לאבד, הרי שכבר אינך הולכת לבית הספר, בקושי יוצאת מהבית ולמעשה אסירה בגלל הפחד להיתקל בו ובגלל ההרגשה האיומה שיש לך. זה לאבד הרבה, זה לאבד את החיים שלך למעשה, את הדברים שעשית רק לפני שנה, את חיי החברה שלך, הלימודים, להיות בת 17 רגילה, זה לאבד הרבה מאוד.

למעלה