חשבתי לעצמי..

ganooov

New member
חשבתי לעצמי.. ../images/Emo13.gif

בפורום שלי נכתב סיפור, עוד סיפור טריגרי, זה די רגיל.. הכותרת צועקת טריגר: "הבטתי למוות בעיניים", נכון? התחלתי לקרוא, ואז ראיתי שמדובר בסיפור על תאונת דרכים.. ואז עלתה בליבי המחשבה - כן טריגר או לא טריגר, האם יש דברים שלא צריך לרכך? האם יש נושאים שפשוט צריך ללחוץ ישר על הנקודה? (ולאו דווקא על הנקודה של האלה שזה מהווה טריגר בשבילם)

neta s

New member
זה סיפור קשה

על נושא כאוב, שלא נחשב ליותר מידי טריגרי בחברה שלנו (בניגוד לדברים אחרים). נכון, הוא כתוב בצורה מאוד חריפה, אבל אני לא חושבת שאנשים נבהלו ממה שכתוב שם. לפחות לא בדרך שהיא שונה ממה שהכותבת התכוונה אליה. וכן, ברור שהיא ניסתה לזעזע. מה שהיה מעניין בשבילי, וזה קצת אוף טופיק, זה שברגע שהיא קיבלה תשובות מחבקות, היא החליטה שזה הפורום הכי טוב בשבילה. אומר משהו על הכוח של המילים והתגובות בפורומים...

ganooov

New member
לא הובנתי נכון.. ../images/Emo13.gif

האם לא תמיד צריך לסמן טריגר? בגלל שזה נושא שעובר מסך היום בלי מחשבה שניה, אולי כדאי לא לסמן טריגר? שיכאב לאנשים, שלא יתכוננו לזה, שיחטפו את המכה בפנים, שיבינו מה פירוש תאונת דרכים שבה נהרג אדם, שבה נפצע ילד קטנטן.

Pure SilenCe

New member
קראתי ת זה בצהריים..

אני חושבת שהניסיון שלה לזעזע באמת הצליח. לרכך? מה הכוונה בריכוך? לשנות? לצנזר? אני לא חושבת שזה מוסרי. זה סיפור. זה נועד לזעזע. וזה כל כך ריאליסטי...

למעלה