חשבתי לעצמי

avital24

New member
חשבתי לעצמי ../images/Emo9.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo45.gif

איך נתחבר הכי טוב לאלוהים שבתוכנו וסביבנו איך נקבל ממנו מסרים משמעותיים יש תקופות שקיבלתי מסרים מאוד חזקים אני מקבלת די הרבה אבל בתקופה הזו אני מרגישה שקצת פחות וזו תקופה שבה אני חושבת שאני צריכה את זה הכי הרבה לפני שנה הייתי ברטט אנרגטי לא נורמלי קיבלתי מסרים בצורה כמעט מודעת ובשניות מסר שהגיע ממרחקים עצומים והוא כאילו הגיע אליי בתוך צינור שהיה מחובר אליי לראש ובקצה השני לקבוצה שלי בבית (שזה כנראה היה בעולם הבא) והרגשתי שזה הגיע ממרחק ממש עצום ובשניות הייתי ממש בהרגשה שאני מוצפת בזהב ריגשי והכול רטט באנרגיה מיוחדת הייתי מוקפת בזהב הזה וזה עשה לי ממש טוב אם פעם משהו שמר אליי כשהייתי קטנה זה היה הכוח ואהבה שלי ובאותה תקופה זה היה הזהב הזה הריגשי , איכשהוא לא זוכרת איך הדברים התגלגלו למקומות פחות טובים היום אני לוקחת כדורים שסוגרים את המודעות לדברים כאלה ככה שאת המסרים שלי אני מקבלת רק בחלומות או אם זה חיזיון מתוכנן אז גם ככה אבל חסרה לי התחושה הזו ותאמת חסרים לי קצת הקשרים האלוהיים שלי אם למישהו יש רעיונות איך למה וכמה אני אשמח לשמוע. איך להתחבר וכיוצא בזה. אביטל

גריני

New member
התשובה נמצאת לדעתי - ברגיעה נפשית

מה שצריך לעשות במצבים כאלה הוא להגיע אל הרגיעה הנפשית, בכל דרך שהיא שאת מכירה. המסרים מגיעים כל הזמן! רק שאנחנו לא כ"כ קולטים אותם כשנפשנו סוערת. ואיך מגיעים לאותה רגיעה? ע"י: מדיטציות (לאו דווקא בישיבה עם מוסיקה רוגעת, אפשר לעשות מדיטציה גם בהליכה על שפת הים, למשל. כל דבר שהוא שמנתק אותך לפרק זמן מסויים מטרדות היומיום, זמן שאת נותנת לעצמך ומנסה להימנע ממחשבות - זה מדיטציה). * לעסוק בעיסוקים שעושים לך כיף: קריאת ספר טוב ומרגיע, צפייה בסרט- כנ"ל, האזנה למוסיקה טובה וכו'. * והעיקר: להימנע מביקורת-עצמית! זה האוייב הכי גדול של כולנו. אנחנו בלי סוף "יורדים על עצמנו", כועסים על כל מיני דברים... במקום זה צריך להפנים את זה שאנחנו נמצאים כאן במין בי"ס ענק - כל הזמן לומדים! אז אם ניסינו דרך מסויימת והתוצאות היו לא טובות עבורנו - זהו שיעור, זה הכל! אין טעם בהלקאה עצמית, רק ללמוד מהדברים ולשפר בפעם הבאה. וכמו שאמרו באיי לייק מייק (מי עוד זוכר את המחזמר הנפלא הזה?): ואהבה, אהבה כל הזמן...

avital24

New member
נראה לי גם../images/Emo141.gif../images/Emo168.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

שהתרופות חוסמות את המודע מתקשורת עם התת מודע ועם כל מה שמעבר.

osho7

New member
אני מסכימה איתך

התרופות די מכבות את החיישנים הטבעיים המולדים שלנו, אז אם את יכולה בלעדיהן... מן הסתם יש פה מחיר לשלם.. אבל אני מצאתי שתפילות מאוד מנקות אותי ומחברות אותי.. יש כמה תפילות מסוימות שעוזרות לדברים מסוימים. כמו "פתיחת אליהו" שפותח את הלב, ו"פיטום הקטורת" - הגנה מאוד עוצמתית גם על הגוף גם על הבית והפרנסה.. ועוד.

אור ה101

New member
ממש נכון אבל,

האמת היא שיש אנשים שמאוד קשה להתחבר גם אם הם רוצים, אולי הם לא רוצים מספיק? בעצם שמנותקים בנפש מהאמת (שיש את הדבר החוצץ בנינו לה`) אז מאוד קשה להתחבר גם בדברים פשוטים. (כך נראה לי לפחות)

avital24

New member
אור ../images/Emo20.gif../images/Emo127.gif../images/Emo23.gif

שתדע ששום דבר לא חוצץ בינינו לבין אלוהים הוא לגמרי בתוכנו ולגמרי סביבנו ושום דבר לא יכול לחצוץ חוץ מהמחשבה שלך אבל זו סה"כ מחשבה אין לה מציאות אמיתית ושום דבר לא יכול לחצוץ בינינו לבין אלוהים אנחנו עשויים מאנרגיה אלוהית שחיה בתוך תוכנו בתוך הגוף ובתוך הנשמה שלנו ככה ששום דבר לא יכול לחצוץ בינינו לבין אלוהינו. אביטל

למעלה