חשבתי לעצמי...

עידוק

New member
חשבתי לעצמי...

איזה שירים שמעתם במע לפולין? אני מתכוון שירים שהבאתם מהבית בMP3 או בדיסקמן, ולא שירים ששמו לכם במרוכז כזה באתרים שבהם ביקרתם... אני שמעתי 2 שירים בעיקר- "עד שתבין אותי" של שירי מימון...זכורה לי שם השורה "עד שתבין אותי אני כבר לא אהיה,המסע שלי התחיל והוא יוצא" וגם את "סיגפו" של בית הבובות..שלא הכרתי אותו לפני זה והוא פשוט היה בMP3 שלקחתי אותו (אחותי שמה כנראה)... זהו, מחכה לתשובותיכם.. עידו

אממ

שמעתי הכל, כלומר, מוזיקה שאני שומעת תמיד. היו לי אבל רק שירים בעברית, לא יודעת למה זה ייצא ככה. השיר שהכי זכור לי מהמסע זה- עידן רייכל-אולי הפעם, לא בגלל השיר עצמו, אלא בהתחלה יש מנגינה כזאת עצובה, אני לא בדיוק יודעת להגדיר את זה.

Lp Fairy

New member
הממפ

אני שמעתי דיסק שחברה שלי הכינה לי..זה במיוחד שמעתי.. השיר שהכי הבה שמעתי משם היה רבות הדרכים...זאת הייתה ההכרה הראשונה שלי איתו...בחיים שלי לא שמעתי אותו ושם כששמעתי התחברתי אליו בכול מיני מובנים..

יוּבָל

New member
ממממ...

אני שמעתי בעיקר את האנפלאגד של נירוונה ואת The wall וdark side of the moon של פינק פלויד

אמממ...

אני הבאתי בעיקר מוזיקה לועזית, ובערך ביום השני כבר הרגשתי שאני חייבת לשמוע מוזיקה בעברית, לא יודעת למה, פתאום רוב השירים באנגלית לא התאימו בשבילי למצב, אז הקשבתי בעיקר למה ששמו באוטובוס... אלו השירים שאני בעיקר זוכרת- דיויד ברוזה - יהיה טוב מירי מסיקה - טיפה טיפה אוהד חיטמן - תגידי לו רמי קלינשטיין - נוצה ברוח שבתות וחגים - שבתות וחגים דניאל סולומון-בא מכאב Sting & the Police - Fields Of Gold Sting - I'll be Watching you Evanescence - Breathe No More Kelly Clarkson - Because Of You השאר ברובם הם שירי שואה ששמעתי לא מעט...

עידוק

New member
גם אנ ישמעתי STING אגב..

אבל רק את TEARS FROM THE MOON, ואת ENGLISH MAN IN NEW YORK או משהו כזה
עידו

mayamoreno2001

New member
אני שמעתי

1.פס קול של ארמגדון 2.. בית הבובות 3. אביב גפן 4.ועוד דיסק עם מלא שטויות בפנים..

nahumiY

New member
...

דנה ברגר - יש בזה טעם גלעד שגב - שיר ללא שם אביתר בנאי - יש לי סיכוי אהוד בנאי - כולם יודעים אהוד בנאי - בלוז כנעני היהודים - אם כבר מיקה קרני - מיטשל עברי לידר - ואולי שוטי הנבואה - אח סאלים Coldplay - Don't panic Myslovitz - Sound Of Solitude (השמיעו אותו הרבה גם בתחנות הרדיו בפולין) Kansas - Dust in the Wind Scorpions - Winds Of Change גם אני יצאתי בדיוק לפני שנה למסע(26.10) שמעתי עוד הרבה שירים בסגנון השירים שציינתי, אבל אלה השירים שממש מזכירים לי את המסע.

niromy

New member
אצלי

התחברתי בעיקר למוזיקה ישראלית הכי נגע בי 3 שירים של היהודים- פעמון מלחמה שפעם ראשונה שחשבתי על המילים שלו בהקשר של השואה וזה פשוט מצמרר, תענה לי והימים שלנו

שרוך

New member
../images/Emo79.gif אני שמעתי...../images/Emo79.gif

בס"ד שלום לכולם אז ככה.. אני שמעתי בעיקר חסידי כי אלה שירים שאם מקשיבים למילים אתה מגלה עולם שלם של עידוד וחוזק של כוחות השירים האלה גם שרנו שהלכנו במחנות והשיר שהכי זכור לי "המלאך הגואל אותי מכל רם " בהדמנות אני ירחיב מדוע דווקא שיר זה. אבל בגדול היה לי אך ורק ישראלי מכל סוגים ברי סחרוף שבק"ס(ז"ל) כולם שומע הכל אבל רק לא דכאון כי גם ככה אתה שם בדכאון.. עצה שלי תקחו שירים משמחים שיעודדו אותכם.. שבת שלום שרוך

mayagur2

New member
בעיקר ישראלי..

שלמה ארצי, שלום חנוך, אריק אינשטיין וכו'... מה שאני שומעת בדר"כ... :)

Noya18

New member
היו לי כמה דיסקים...

זה סיפור די מוזר, למען האמת
. כשהגעתי לשדה התעופה הייתי בטוחה ששכחתי את הדיסקמן+דיסקים בבית, ודי התבאסתי מזה... ופתאום במלון בפולין גיליתי את הדיסקמן עמוק בתוך התיק, עם פתק מאמא
. בכל אופן, לקחתי כמה דיסקים שאני שומעת גם בבית (המממפפ... דניאל סלומון, היהודים, הפסקול של שרק2, וגו-גו דולז), דיסק אוסף שעשתה לי חברה, ובגלל שהייתי אחראית על חלק מהטקסים- דיסק גיבוי עם כל השירים והמנגינות שהיינו צריכים לטקסים... בשלב מסוים התחלתי לשמוע בעיקר את הדיסק הזה.

•BluEyeS•

New member
וול...

מארון 5 דיסק עם שירים שקטים שאני הכנתי דיסק עם שירים שקטים שחברה שלי הכינה לי =] ופסקול של סרט וסדרה אהובים

or001

New member
שני שירים במיוחד

שלומי שבן - כולם אומרים (בהופעה חיה) [עם סולו פסנתר מדהים] ו Charizma and Peanut Butter Wolf - Methods

עידוק

New member
לא נכון,

אני יכול להגיד לך שאם אני שומע אחד מהשירים שציינתי אני נזכר במסע באופן מאוד חזק... גם אם היית שומע רדיו פולני,ואח"כ היית שומע את השירי םהאלה בארץ היית נזכר בפולין.. עידו

למעלה