חשבתי על זה שמיום שבת מעשר וחצי

חשבתי על זה שמיום שבת מעשר וחצי

לא צרכים יותר לשים--->
!!! יואו אני לא מאמינה שזינה מתה! חלמתי על זה אפילו! אני לא זוכרת כל כך אבל היתה מהומה גדולה וניסיתי לעזור לזינה נגש עכברים וכלבים. ובסוף בחלום שלי גם לוסי מתה- שלא נדע! אני לא מאמינה שזה הסוף!!!

shiRan WP

New member
../images/Emo58.gifספוילר בהודעה למעלה (אולי)

יתכן ספוילר פה למטה לא בטוח!
זינה כבר...מתה?

niv_204

New member
../images/Emo124.gifספוילרים בהודעות למעלה|ספויל

ההודעות למעלה מכילות ספוילרים לסוף הסדרה. ולמעריצה מס´ 1 - עד שזה לא ישודר בערוץ 10 - זה עדיין ספוילר

אני אספר מה אני עושה לפני הפרק

האחרון מחר... היום אני אשמע את הדיסק היחידי שיש לי של זינה (המחזמר) ואבכה! מחר אני אהיה בדיכי כל היום, למרות שזה היה לי כבר כל השבוע... אני מרגישה חרא כאילו חלק גדול בי הולך להסתיים וזה שיש שידורים חוזרים זה לא עוזר כי אני אראה את הפרק האחרון ואני בטוחה שזה מזעזע לפי שמועות ששמעתי...
הראש של זינה.. :((((((((((((((( לפני הפרק אני אצייר עלי שאכרמים וחרבות ואת השם זינה כמו שעשיתי לפני הבגרות בלשון (חחחח) ואולי אני גם אעשה לי שאכרם (הסוד הוא בסיס של עכבר מחשב+ נייר כסף כי ככה זה גם אף) אבל לא חוזר ולא חותך... ואז אשמע שוב את הדיסק היחידי שיש לי... מה אתם תעשו ? אני בטוחה שלכל אחד יש תיכנון אפילו אם זה רק מימחתות לאף ולעיניים....

*זינה*

New member
הערה קטנה...

לכל מי ש*כן* מתכוון לראות היום בסטאר. יש כאן דיי הרבה אנשים שלא מתכוונים לראות בסטאר, מסיבות אלו ואחרות. לכן, אני מבקשת - תשימו עשר אזהרות
ספוילר
בכל הודעה, כי מספיק הרסו לי כאן. את הסימן *
* אפשר להוריד רק מהרגע שבו יסתיים הפרק האחרון בערוץ עשר. הולך? הולך! תודה!

crusher כבר הרסה לי הכל

למה אי אפשר לחכות שכולם יראו את סוף העונה ואז לדבר על זה, זה מרגיז מאוד, היא הרסה לי את כל הסוף של הסידרה. מה לא מובן בלשים ספויילר?!!!?!

למעלה