חשבתי על זה

שירטע

New member
חשבתי על זה ../images/Emo58.gif

לפי דעתי - לא הגיוני שסול לא יחזור. למה? גם כי הוא נמצא בפתיח והוא היה סה"כ בשלושה פרקים, וגם בגלל ש
באחד הראיונות בתחילת העונה עם אפרת [אנה] כששאלו אותה על סול, היא אמרה "זו הייתה אהבה גדולה והיא לא תגמר כל כך מהר". אז נראה לי שהוא יחזור - ע"י קאיראן. בהתחלה חשבנו שבגלל שהוא מת עם אקדח טיימרים אז אי אפשר להחזיר אותו, אבל קאיראן יכול להחזיר כל אחד. אז אולי איכשהו הוא יחזיר אותו בסוף. זה מה שנראה לי. הייתי מקווה שהוא יחזיר גם את ליבי בסוף, אבל פה זה כבר אבוד... אבל סול - הגיוני שהוא יחזור. גם - אנה מחקה את דניאל מההיסטוריה שלה. אז יכול להיות שעוד מעט סול יחזור. אולי לקראת הסוף. אני מקווה.

אלירן259

New member
גם אם הוא חוזר

זה כבר לא שווה הרבה. התפקיד שלו הרבה יותר... עלוב, אם יורשה לי, משל שאר השחקנים. הוא הופיע בשלושה פרקים, וגם שם בחטף (קצת כמו ליבי, לא? שהיא לא מופיעה בכתוביות בסוף). עכשיו, כשדניאל כבר לא בתמונה, זה באמת מסתדר יותר. ציפיתי כבר לראות אותו עם צ'יף במבוך... אבל כלום, עוז זהבי משחק תפקיד משנה בעונה הזאת (קצת כמו איה בעונה השנייה של השמינייה, נכון? חושבים שיש כאן אותו הסיפור? כי אז היא הייתה צריכה לטוס לחו"ל או משו, אז היא לא יכלה להצטלם לסדרה)

למעלה