חשבתי על זה

13 u S t 3 D

New member
חשבתי על זה

וכנראה שהאמריקאים ממש מאמינים בהצלחה של באסטד.... בהצלחה שתיהיה להם כי.... אני לא זוכרת אף זמר אנונימי [לפחות ביו אס] שישר לקחו אותו לעשות פירסומת לפפסי!!! כי עד עכשיו פינק ביונסה אנריקה בריטני ריקי מרטין [שכחתי כמה לא נורא הבנתם את הפואנטה] עשו פירסומות שהם ממש לא אנונימים!!! לא רק זה .. באסטד רק הגיעו לארה"ב וכבר הביאו להם ריאלטי שואו משלהם!!..

5cihh

New member
מה הקשר?

הביאו להם ריאליטי עלק..זו לא הפקה רק אמריקאית שהחליטה שהם מצוינים אז בואו נפרסם אותם..זה שילוב של ההצלחה שלהם בבריטן והם כבר פרסמו את פפסי בבריטניה כמו בלו שאפחד לא מכיר אותם באמריקה! אז זה המשכיות וזה הגיוני..זה צעד מצוין אבל אני מסכימה! הלואייייי ויצליחווווווווו הולך להם מצוין בינתייםםםם

DesertRose7

New member
לא בדיוק..

באסטסד דבר ראשון פרסמו את קוקה קולה.. ובלו פרסמו את פפסי.. בלו פרסמו את פפסי בבריטניה - מקום שכבר הוכחה ההצלחה של בלו והגיוני בגלל זה שהם יפרסמו מוצרים! ולא בארה"ב אבל.. באסטד עוד לא הוכיחו כלום בארה"ב והם עוד רחוקים מזה.. והעניין שהם בחרו בהם מכל המפורסמים שקיימים לפרסם את פפסי זה מראה משהו..את חליטי לבד מה זה המשהו הזה.. אבל ללא ספק בין היתר יש פה אמון בבאסטד!

5cihh

New member
צודקת

התבלבלתייי:/ אבל אני חושבת שההודעה הזו קצת מוגזמת בקשר להצלחה שלהם..אני לגמרי מאמינה שהם יצליחו אבל הם עדיין לא עשו את זה..מה שכאן יריית פתיחה מצוינתתתתתתתתת

5cihh

New member
ו..

לא אמרתי שבלו פרסמו את פפסי באמריקה..אמרתי שבבריטניה לא זכרתי נכון ת'חברה אבל אני לא דפוקה..אף אחד לא יקח את בלו לפרסם באמריקה

inbal287

New member
../images/Emo54.gifלא יכולתי להתעלם מנימת...

...הזילזול כלפי בלו בהודעה שלך, זה קצת פוגע. אומנם זה לא הפורום שלהם אבל עדיין יש פה בנות מכל מיני פורומים <כמוני שאני גם בפורום בלו>. עזבי, זה פשוט פוגע, ההודעות שלך יכולות להיות מאוד מזלזלות לפעמים <כבר כמה פעמים רציתי להגיד לך את זה אבל התאפקתי>. אל תביני לא נכון, זה לא שיש לי משהו נגדך, רק שהניסוח של ההודעות שלך גורם לי לפעמים להרגיש לא בנוח, לתושמת ליבך <באמת בתור עצה, לא כדי לפגוע או משהו, ואני מתנצלת מראש אם זה פגע בך...>

5cihh

New member
מה?!

יש לי את כל הדיסקים של בלו ואני שרופה עליהם כבר שנים! זה שעובדה שאני מציינת פוגעת בך זה כבר לא תלוי בי ואחרי ההערה של לילוש על התאומים<שיצאה מהקשרה> לא היו מחתימים אותם בעבר ועכשיו גם לא הם לא מתרכזים באמריקה בכלל.. ואני התעצבנתי לגמרי ודיברתי לא יאה בהודעה אחת בלבד של המעריצות באסטד או וואטאאאאאאאבר וביקשתי סליחה זה שאפחד כבר לא נכנס להודעה הזו וראה זה גם מעבר ליכולתי..אם את רואה ממני זלזול במשהו אחר את טועה לגמרי ומבינה אותי לא נכון..אני לא מזלזלת באפחד אבל בהודעות של אנשים שבוכים על זה שבאסטד לא מופיעים כל שניה וקורעים ת'תחת שלהם עוד יותר בלי לחשוב עליהם בכלל אני אומרת את דעתי והיא שהם צריכים מנוחה ואין בזה שום זלזול אז תחשבי מה שבא לך..כשאני טועה אני מבקשת סליחה ומעבר להודעה שבה חרגתי מהתנהגות הולמת אין לי על מה להצטער..אני רחוקה מלזלזל פה באנשים חבל אם זה מה ששידרתי.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif

בסדר, תרגעי. לא התכוונתי לפגוע, וגם התנצלתי מראש.. ועכשיו אני מתנצלת עוד פעם. פשוט זה היה נראה כאילו את מזלזלת בהם ולי זה הפריע,הייתי בטוחה שמה שאמרת בא כדי לזלזל בהם, זה לא נראה כאילו ציינת עובדה. אני ממש מצטערת אם זה פגע בך, זאת לא הייתי הכוונה... אפשר לפתוח דף חדש?... שלום,אני לירונענבל, ואת?

5cihh

New member
..

מור נו לפחות שתינו אוהבות גם את באסטד וגם את בלווו...את מי את הכי אוהבת ואיזה שיר?
{מבלו} אני את ליייי ואת נרית' איזי ובסט אין מי

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif

את דאנקן <וגם את אנטוני..> ואממ: when summer's gone מדהים וגם make it happen... את בפורום שלהם כאן?

למעלה