חשבתי על זה...

חשבתי על זה...

אם פרדי היה חי היום...הוא היה יכול להיות סבא שלי... מה גם שהיתה דעיכה מסוימת בשנות השמונים... נראה לי שהוא נפטר בשיא כמה שאני אוהב אותו היום הוא היה מבייש את נעוריו כמו שרואים כיום עם מטאליקה או הרולינג סטונס...

B a m B a m

New member
קודם כל...../images/Emo168.gif

אתה נכנס לפורום, כותב הודעה כל כך מיאשת ומיואשת, בלי להציג את עמצך בכלל. אם אתה חושב שלאנשים בגיל 57+- אסור להנות מהחיים זה בהחלט לא אידיואלוגיה טובה בחיים. פרדי מרקיורי היה יות מאשר כל זמר רגיל – הוא היה איש עם הרבה שכל, שידע לעשות את הבחירות הנכונות. אני משוכנעת שהוא לא היה עולה לבמה כיום על בגד גוף שחור לבן.....

1Reebok

New member
לפני כמה זמן קניתי הופעה של The Who

על DVD, הופעה מלפני שנתיים-שלוש. רוג'ר דלטרי שם נראה נהדר ובשיא הכושר, ולא איבד טיפה מהיכולת שלו או מהכושר הגופני שלו, וכנ"ל על פיט טאונשנד. זה שהוא מבוגר לא אומר שהוא פרפורמר רע. שנית, בין אם זה היה בשיא הקריירה או בשפל, לאף אדם לא מגיע למות מאיידס, בין אם זה יעזור לקריירה שלו או לא.

FreddieMercury

New member
זה לא קצת מוזר ש"המי"

עדיין מופיעים, אחרי שחצי מההרכב (קית' מון המלך וג'ון אנטוויסטל) כבר בקבר? וזה בלי להוריד מערכה של הלהקה המדהימה הזו.

1Reebok

New member
תודה לאל שהם מופיעים.

ההופעות שלהם, גם בחצי-ההרכב, הוא מדהים לחלוטין. המתופף החדש, הבסיסט החדש והקלידן הנלווה בכלל לא מנסים לקחת את מקומם של ג'ון וקית', אלא פשוט מנגנים תווים, ומשאירים את ההופעה לפיט ולרוג'ר, ואלה הופעות כל כך אנרגטיות וחזקות.. כמובן, שזה לא אותו הדבר בלי קית' וג'ון, אבל בשביל זה אפשר להתרפק על דיסקים ו-DVD של הופעות ישנות.

FreddieMercury

New member
קווין בלי פרדי

= המי בלי מון. הבנאדם מטורף על כל הראש, ומתופף בחסד עליון. רק פייסי המלך יכול עליו.

FreddieMercury

New member
אם אתה אומר,

סביר להניח שאתה צודק. בכלל, זו להקה ענקית. אחת הגדולות ביותר.

1Reebok

New member
יה בייבי ../images/Emo13.gif שיפתח להם כבר פורום

בתפוז

לצערי לאנשים מגיע למות מאיידס

אבל לפרדי לא... כיום מי שנדבק באיידס...בעולם המערבי הוא בדרך כלל חסר אחריות שלא ישכב עם כל מה שזז לגבי פרדי בשמנו לא היתה המודעות בכל מקרה אני נורא נורא אוהב אותו ואם צריך להציג את עצמי: אני אוריאל בן 17 מרמת גן...

I n n u e n d o

New member
באמת../images/Emo35.gif

ומה עם ילדים קטנים שנדבקו מאיידס
ילדים שנדבקו מההורים שלהם או משהו כזה או בגלל בדיקה לא זהירה..

חומד...

התכוונתי לזה כשאמרתי בעולם המערבי... כי בעולם המערבי ההדבקות היא דרך מגע מיני באחוז גבוה מאוד של המקרים ולא מלידה להבדיל מאפריקה

darklighter

New member
גם בעולם המערבי יכולים להידבק בלידה

אם לאחד ההורים היה איידס (מין הסתם יהיה לשניהם) אז הילדים יוולדו עם איידס... ולאף אחד לא מגיע למות מאיידס!!!!

FreddieMercury

New member
זה די שטויות...

זה שבנאדם מבוגר לא אומר שהוא לא יכול להיות זמר ופרפורמר ענק. אל תשכח שכשפרדי מת הוא כבר לא היה בן עשרים, אלא בן ארבעים ושש, וגם אז הוא עדיין ידע להופיע טוב יותר מכולם. ד"א, הרולינג סטונס נחשבים היום ליחידים לא מביישים את הפירמה בהופעות, בניגוד ללהקות כמו ג'תרו טאל, דיפ פרפל ועוד אגדות רוק מזדקנות. עוד דוגמה. ג'ימי פייג', רוברט פלאנט ואריק קלפטון ממשיכים להופיע ולהקליט, בלי לבייש את נעוריהם. כל אגדות הרוק המזדקנות מודעות לזה שהשיא מאחוריהן, אבל זה לא אומר שהם לא יכולים לחדש ולהמשיך לתרום. ובטח חש/וב שהם יעשו את זה כיום, כשהמוזיקה נמצאת בשפל חסר תקדים.

Ocean Spirit

New member
דעתי

יש אנשים שגם בגיל 60 יודעים לתת הופעה שהילדים בני 17 של MTV יכולים רק לקנא בה. לצערנו, אנחנו לא יודעים מה היה קורה אילו שנת 1991 לא הייתה כפי שהייתה, וגם לא נדע. לזרוק השערות? לא מתחשק לי. די. עזבו.

למעלה