חשבתי על משהוא...

נורל

New member
חשבתי על משהוא...

יכול להיות שסשומארו בכל זאת אוהב את אינויאשה כאח וכל מה שהוא עושה הוא עושה לטובתו- שהוא יהופוך לחזק יותר או משהוא כזה. למשל שהוא עשה בהתחלה את הקטע עם אמא שלו אז יכול להיות שהוא עשה זאת מפני שהוא רצה שאינויאשה ייקח את טסייגה.

Bakura

New member
ואני חשבתי על עוד משהו ^-^

הוא לא אוהב אותו כאח, הוא אוהב אותו כבן אדם. ... ויום אחד, הוא יתאחד איתו ^-^ אבל את קטינה, אז אני לא אשחית את מוחך הרך. ... יש לך אחות שתעשה את זה. ותזכרי שקגומה רעה. מאוד.

לי Li

New member
XDDDDDDDDDD

LOL LOL LOL LMAO *נרגעת* זה מה שאת עושה לדור הצעיר? XD

Bakura

New member
... את היית צריכה לראות...

את ה"חינוך מחדש" שהעברנו לניר... אח של זוהר... אויש, הוא גורם לי לכל כך הרבה נחת, הפושפוש. "סשומרו, למה אתה לא מחבק אותו?!" "קגומה, עופי מהמסך!" וביוגי הו... "יה, ראית איך יאמי דאג ליוגי?!" היקארי צ'אן לא מעריכה אותו כמו שצריך >_>; בלוואי עליי אח כזה.. והוא רק בן 7 וחצי ;;

לי Li

New member
זהר? זאת "נאראקו הסקסי"?

LOL אחים קטנים שמבינים עניין זה דבר שולט ^_^ כאלה שלא, פחות ~_~

I N U Y A S H A

New member
חחח תקשיבו:

אתם צריכים לראות מה אני ומירוקו(לא מפורום) עשינו לבנות בצ'אט אתמול חח בצ'אט התחלנו לאנוס את כולן חחח אפילו את קאגורה חחח והיא כתבה: *מסמיקה* חח ולא היה לה שום התנגדות ואיזה צחוקים חחח אני ומירוקו בגיל 16 חח איזה צחוקים היה אתמול.. היום גם חחח אין אני כבר לא יכול לחכות

I N U Y A S H A

New member
בקיצור הטרדנו אותן

הן עברו צ'אט והלכנו להטריד אותן גם שם.. שיפו אנס את קריארה חחח מירוקו את שאנגו ואני קגומה חחח היה הכי סבבה כי הן שיתפו פעולה חח בקושי לי ולמירוקו היה קשה לשכנע אותן לעשות קצת צחוקים ושטויות חחח נכנסתי בכינוי "אינויאשה החרמן" חח הכינוי הזה לא הולם אותי במיוחד אבל רק בשביל הקטע חח

רולדההה

New member
הו, אינויאשה/סשומארו! ../images/Emo98.gif

סוף סוף עוד מישהי עם חיבה לשיפ הנהדר הזה! ^_^ אני אומנם קטינה, אבל את מוזמנת להשחית את מוחי בכל פעם שיתחשק לך!

נורל

New member
....

חשבתי את זה כי באותו פרק הוא לא הרג את אינויאשה וגם ראיתי תמונה שהם אוכלים ביחד אז זה מה שעלה לי... סליחה אם זה עיצבן אותך

Bakura

New member
עיצבן אותי? מה פתאום?...

.. עכשיו כולם מפחדים ממני בפורום? 0.0;

למעלה