חשבתי על משהו אולי כל אחד יצלם את הסוכה שלו ויעלה תמונות אחר כך מה דעתכם ?
י יפיופה62 New member 16/9/13 #1 חשבתי על משהו אולי כל אחד יצלם את הסוכה שלו ויעלה תמונות אחר כך מה דעתכם ?
נ נווהשאנן Guest 17/9/13 #4 חחח אז תכננת לצלם את הסוכה של הביה"כ?! האמת גם לנו אין סוכה, מבאס לאללה. פשוט בגלל שאין מקום מתחת לבנין. ניאלץ להשתתף עם השכנים.
חחח אז תכננת לצלם את הסוכה של הביה"כ?! האמת גם לנו אין סוכה, מבאס לאללה. פשוט בגלל שאין מקום מתחת לבנין. ניאלץ להשתתף עם השכנים.
מ ממתינה למתנה New member 17/9/13 #8 אם הייתי יודעת איך... אז הייתי מצלמת ומעלה. לצלם במצלמה החדשה שלנו אני יודעת אבל, להעלות תמונות? זה עוד לא למדתי.
אם הייתי יודעת איך... אז הייתי מצלמת ומעלה. לצלם במצלמה החדשה שלנו אני יודעת אבל, להעלות תמונות? זה עוד לא למדתי.
י יפיופה62 New member 18/9/13 #9 מה הבעיה מכניסה את התמונה למחשב דרך כרטיס הזיכרון מעבירה למחשב ואז את התמונה את מקטינה ומעלה למטה יש הוספת קובץ שולחת תמונה שליחת תמונה ואז שלחי כללי אם תרצי שלחי לי תמונה במייל ואני יקטין וישלח לך חזרה
מה הבעיה מכניסה את התמונה למחשב דרך כרטיס הזיכרון מעבירה למחשב ואז את התמונה את מקטינה ומעלה למטה יש הוספת קובץ שולחת תמונה שליחת תמונה ואז שלחי כללי אם תרצי שלחי לי תמונה במייל ואני יקטין וישלח לך חזרה