חשבתי על משהו בפורום

KingTino

New member
חשבתי על משהו בפורום ../images/Emo91.gif

אני לא יודע אם מישהו ראה את זה או חשב על זה, אני בטוח אפילו שמוחה בעצמו לא שם לב לזה שם הפורום הוא פלשתינאים אזרחי ישראל ,,, מנהל אותו ערבי ישראלי
בפורום הזה יש שני מיוחדים שימו לב לכך ששני האדומים הם שונים לחלוטין , נדבר על הזכר שבאדומים סלטעון עצבני(עמית) הוא בחור יהודי הוא תומך בשמאל אוהב את הערבים, ואפילו הוא מפגין למען הפלסטינים, ואומר שישראל כבשה את פלסטין, מחרים המון מקומות מאדמות המדינה בגלל שהם כבושים על ידיי הציונים, ואף כן הוא מצביע חד"ש נבוא לנקבה שבאדומים ויזארד היא ערביה נוצריה ציונית אוהבת את ישראל תומכת בכל מהלך מדיני שהוא לטובת ישראל , האליל הגדול שלה הוא אריק שרון היא ציונית נלהבת מאוד וכל הזמן לא מפסיקה לנגן לנו בפורום את התיקווה עולם והיפוכו הפוואנטה כאן נפל לי האסימון שמוחה בלי שישים לב לכך, הוא נתן עדיפות לשני הצדדים ולא קיפח אף צד, הוא הביא את שני הצדדים שמדברים בפורום ונתן להם נציג ועשה אחדות בעם הקרוע , אחדות וירטואלית תבורך מוחה

NELLY

New member
יפה תינו....אהבתיי...

וואלה הפתעת אותי...בסופו של דבר יש לך שכל שחושב לפעמים

THE WIZARD 55

New member
מוחה תיכף יוריד לך כאפה../images/Emo6.gif

בעצם איך אתה מגדיר את עצמך מוחמד, ערבי ישראלי? או ערבי פלסתינאי? או ערבי פלסתינאי אשכנזי?... איזה התקלה למוחמד על הבוקר
אני באופן אישי לא אוהבת את הסיווגים כי אנשים מתחילים להתבלבל עם עצמם.. מי אני בכלל?... ושים לב שיש כאן אותך תינו, ציוני מוצהר, את נלי, יהודיה בקרוב, את גבררר גברר, איך אתה מגדיר את עצמך?... טוב, חזרתי למיטה, כל תזוזה של העין, גורמת לי לצרחות אימים..

גידעון1

New member
וואלה עמית הצבעת חד"ש?

האם על רקע חבירת היושב ראש לשעבר של חד"ש לארגון החיזבאללה אתה תצביע בבחירות הבאות גם כן לחד"ש?

למעלה