חשבתי על משהו.. וואו, בבקשה תקראו -_-"

leraax

New member
חשבתי על משהו.. וואו, בבקשה תקראו -_-"

שמעו- נכון פרסמו את סיבוב ההופעות העולמי של הבנים וביניהם 3 הופעות בארץ?.. חשוב לי לציין שזה לא בוסס אז די עם הציפיות הגבוהות!! יש לי כמה סיבות לכך שזה לאו דווקא נכון: 1. סיבוב ההופעות הזה בכלל לא מבוסס! הם לא דיברו עליו בראיונות והוא לא מופיע באתר הרשמי שלהם! 2. בין המדינות מופיעה יפן... הרי זה חלום שלהם! נראה לכם שאם הם היו יודעים שיש להם הופעה מתוכננת ביפן לא היו עושים מזה רעש או משהו? הם לא מדברים על זה בכלל! וברזיל?.. ראינו את הבנים אומרים איפה שהו "לא היה לנו מושג שיש לנו מעריצים בברזיל!!", או לא יודעת הרשימה הזאת היא די מופרכת מבחינת הארצות שמופיעות שם! והם לא יכולים להסתכן ולעשות עכשיו הופעה באמריקה.. הרי בתכלס כולנו יודעים מה מצב הפרסום שלהם שם! 3. שום סיכוי שהם יתכננו ויפרסמו כבר עכשיו רשימה כזו ארוכה של ארצות שלא קשורות זו לזו מבחינת איזורים לטווח של השנה, ועוד הופעות בזמנים קצרים כאלה.. הרשימה הזו מתפרסמת רק בבלוגים בעולם- מאיפה הפליצו אותה?! 4. עד אז יכולים לקרות המון שינויים, וכמו שחברתי סיון אומרת- לא רק הופעות יש להם! הם צריכים לקדם ת'צמם, תוכניות, דיסקים, סינגלים, כתיבת שירים והלחנתם, ראיונות וכו'.. 5. 3 הופעות בישראל?.. 3?! להזכירכם לא מדובר פה בצרפת או משהו. 2 מילא.. אבל פאקינג 3?! נראה לכם הגיוני? הם לא מפגרים שיחשבו "הממ ירושלים זו עיר שעה מת"א בערך, אז בואו נתחשב במעריצים שלנו מירושלים ונארגן שם הופעה כדי שהם לא ייצטרכו לנסוע שעה לת"א"- אז בואו תארגנו גם אחת בחיפה!! או קריית שמונה! ובמיוחד לא עקב העובדה שכמה מעריצים הגיעו להופעה הקודמת?.. מן הסתם יתווספו מעריצים שיגיעו עד להופעה הבאה שלהם, אבל אני בטוחה במאה אחוז שלא נהפוך ל 12,000מעריצים שיצטרכו בשביל זה לפצל את ההופעה ל.. 3!! (2 בת"א?.. מילא.. אבל מה הקטע של ירושלים?! גאד -_-" או נגיד הופעה אחת בירושלים ואז גם שתיים בת"א? אני פשוט לא מבינה את זה..) 6. נכון לי ולאן יש בלוג על טוקיו הוטל?.. אז הרבה מכירות בנו כמי שמבררות דברים לפני שאנחנו מפרסמות משהו.. זה כמו מוטו בשבילינו.. ובגלל זה גם יצרתי את הקשר עם הליקון- כדי לברר שמועות בשביל המעריצים שקוראים בבלוג.. אז אתם חושבים שאם הייתה ידועה הופעה בישראל- בדוק- לא היינו מפרסמות?.. וגם- לקראת הופעות עושים מסע פרסום מ-טורף!! אז.. לקראת החודש ה-6 היו מתחילים להביא לארץ יותר מוצרים והיו עושים דברים לקראת ההופעה כדי שיגיעו כמה שיותר אנשים.. 7. ולסיכום- די לדאוג [; הם אמרו שהם יגיעו, אז זה יקרה בשלב מסוים. אל תאיצו בהם עם עצומות, ואל תחפשו כל פיסת מידע על מתי הם פה- כי בתכלס.. כשזה יהיה בטוח ב100 אחוז.. לא יהיה מצב שאנחנו לא נדע עליה [; אני מקווה שהבהרתי ת'צמי, כי פשוט.. יש כ"כ הרבה דברים חשודים עם סיבוב ההופעות הזה שפורסם.. וסתם- רציתי לחזור ולהשתתף בפורום כאן יותר XP 33>

leraax

New member
D: יו מיכל,

שכחתי להגיד לך- שממש שמחתי לפגוש אותך!! הייתי נראית הכי שפויה שם, נשבעת לך XD

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif XDDD

כנ''ל לגבייך. ככה זה כשאתה מהפריפריה. אפילו מקל בגובה מטר שמונים ומשהו עם שיער שנוגד את חוקי הפיזיקה לא יכול לחרפן אותנו. יחי החורים!

LiHiLuSh

New member
../images/Emo45.gif

^^ חח חמודה שלי 3> והם באמת אמרו שהם יחזרו אז צריך לחכות בסבלנות D:

Bill Kaulitz 89

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה שלך !!

לרה את יכולה לשלוח לי למסריים את האיסיקיו שלך ? או מסנג'ר ? יותר עדיף איסייקיו כי למסנג'ר אני כמעט לא מתחברת .. אבל אני צריכה ממך משהו דחוף אז גם מסנג'ר יהיה טוב ^^

leraax

New member
יש לי רק מסן :S

אני אשלח לך אותו, ואני גם נכנסת כל יום כמה פעמים לאימייל אז גם אותו אני ארשום לך [;

Fall Out Liel

New member
ח"ח לרה../images/Emo168.gif

וזה מדובר על סיבוב ההופעות של 2009 נכון? באמת מאיפה הפליצו שטויות כאלה, לא נראה לי שהם בעצמם יודעים עוד לאן הם יסעו, אבל אני בטוחה ב-1000000% שאנחנו נהיה ברשימה, ולא אכפת לי אם זו הופעה אחת או עשרים, העיקר לראות אותם ולצלם תמונות נורמליות
. אתם קולטים אבל שהן יהיו בני 20? O__O וגוסטב 22 וגיאורג..?
אבל הם עדיין ישארו |גרר| כמו שהם

leraax

New member
חח כע XP

לא, פורסם גם של 2008 וגם של 2009 נראה לי XD מה שעוד יותר לא הגיוני.. איך אחרי סיבוב ההופעות הזה הם כבר יכולים לפרסם את סיבוב ההופעות העולמי שלהם.. עולמי!! וואטדהפאק!?

LiHiLuSh

New member
ח נכון יו והם באמת היו גדוליםO_ם אוי ע למה אנ

*אני מדברת חח גם אני היה גדולה בערך כמוהם חחחחחחח
ויה הלהקה שלי כבר תהיה אולי D:

Fall Out Liel

New member
חחח../images/Emo168.gif

באמת בולשיט כל הקטע הזה. עוד בסוף אנשים יינצלו את זה ויימכרו כרטיסים מזוייפים לאנשים תמימים.. ונראה לי שסיבוב ההופעות העולמי שלהם ייצא לקראת סוף 2008. הם גם צריכים לנוח קצת, להתראיין, לכתוב שירים. הם לא יכולים ישר לצאת לעוד סיבוב הופעות, הם בני אדם לא רובוטים..
צריך להפיץ את זה..

leraax

New member
זהו בדיוק!!

אני כ"כ הולכת לפרסם את זה בבלוג 0_0 גאדד הקטנים שלנו יגדלו XDD 33>

למעלה