חשבתי על משהו פתאום
נראה לי שלכתובים של הסדרה הזאת יש בעיות עם מושג הזוגיות! עוד לא ראיתי זוג אחד שחי חיים שלווים שם אלכס היו לו את טס, שאני כבר לא זוכרת למה הפ נפרדו אבל בטח נורמלי שה לא היה.. קלייר, מתה לו
פיונה, חולת נפש
סטיבי , הוא לא נותן לעצמו
ניק סאלי, שלא ממש הלך לו איתה אבל יש להם בן . טס שעד שהם נהפכו לזוג הנשמה יצאה לי מהמקום וחזרה ועד שהם התחתנו הם עזבו את הסדרה. (ולא מתעסקים יותר בזוגיות) קלייר פיטר ג'ונסון- מאנייק, נשוי בוגד בה ומה לא ומשאיר אותה עם ילדה
ואלכס
רק חבל שהיא מתה. ואפשר אולי להחשיב את וינס שהיה דלוק עליה... טס אז היה לה את אלכס שלא הלך ואז היה את דייב שכמעט הלך אבל הוא התגעדע לאישתו שמתה אז הם פירקו את החבילה. וניק שאת דעתי כבר אמרתי. בקי בריק
מת כפרעליו. אולי אם הוא לא היה מת היה משו אי אפשר לדעת. ג'ייק, עד שהיא בטחה בו הם עזבו וגם בהם לא מתעסקים יותר.. ג'ודי אלברטו- היא ברחה לו ביום של החתונה
לוק- עזב אותה לחיים אחרים. רוב- עד מדינה שהלך (עכשיו הוא חזר שהיא בדיוק ביחסים חדשים) ריילי- הנשמה יצאה עד ששני אלה נהיו בערך זוג וגם אז רוב חוזר לתמונה
והיה גם את הכבאי ההוא לא זוכרת איך קוראים לו , הם לא יצאו רק פילרטטו... דייב אז היה לו רומן עם טס שהתפוץ כי הוא התגעגע לאישתו ואז הוא היה עם רייגן שתקופת הביציות וגם בתקופת הלא ביציות ובסוף הוא עוזב את הסדרה עם קייט. הארי וול הוא היה נשוי לליז יותר מידי זמן והם שנאו אחד את השניה
ואז סנדרה ש איך לומר את זה בעדינות? רצחה אותו ??? סטיבי מורגן - גנב מכוניות שמירר אותה ועזב אותה פגועה . האבא של רוז שהוא מאנייק ואלכס אם היא רק תתן לעצמה... מג וטרי נפרדו חזרו נפרדו חזרו וחוזר חלילה ,עד שהם הגיעו לחתונה הם ברחו. קייט הגיעה מאוהבת בדייב אבל הוא לא שם עליה אז היא הלכב על אחיו הצעיר
שהוא מופרע מידי ושונה מידי אז זה לא הלך מה שגרם לה לחזור סופית לדייב! אז תגידו לי ? רק אני רואה פה שתי בעיות?
כל זוג שמגיע למנוחה ולנחלה ולחיי זוגיות תקינה עוזב את הסדרה
אם הם לא עוזבים הם פשוט לא מחזיקים מעמד ..
נראה לי שלכתובים של הסדרה הזאת יש בעיות עם מושג הזוגיות! עוד לא ראיתי זוג אחד שחי חיים שלווים שם אלכס היו לו את טס, שאני כבר לא זוכרת למה הפ נפרדו אבל בטח נורמלי שה לא היה.. קלייר, מתה לו