חשבתי על משהו שלא מסתדר בסדרה

Live By A Code

New member
חשבתי על משהו שלא מסתדר בסדרה

האנטרפרייז הראשנוה בחלל לפי סה"כ הסדרות היא האנטרפריז "A" מתוך הסדרה "אנטרפרייז" אבל זה לא נכון! האנטרפרייז הראשונה בחלל הייתה מעבורת חלל אמריקאית משנות ה 70 של המאה ה- 20 (בערך) !!! אז האנטרפרייז בסדרה "אנטרפרייז" צריכה להיות בכלל אנרטפרייז "B" ואז בהנחה שהייתה בין זאת לספינה של קפטן קירק עוד ספינת אנטרפרייז (שכייאה למסורת של כל האנטרפרייזים אי פעם הושמדה...) אז הספינה של קפן קירק היא אנטרפרייז D ולא הספינה מדורות שכמובן תיקרא אנטרפרייז E והספינה מהסרט השני של דורות תיקרא אנטרפרייז F !!! וקרוב למדי גם שמתישהו בשלהי המאה ה- 31 תהיה אנטרפרייז "U2" או משהו בסגנון מה דעתכם? תגיבו

S h a y 9 9 9

New member
ממש לא מדוייק...

לאנטרפרייז מהסדרה המקורית יש מספר רישוי NCC-1701 אחרי שהיא נהרסת בסרט ה3 הם מקבלים אנטרפרייז חדשה בסרט ה4 NCC-1701-A בדור הבא מספר הרישוי הוא NCC-1701-D מה שמרמז לנו שבדרך היו גם B ו C אבל לא זכו לקבל סדרות משלהם , את C ראינו ב Yesterdays enterprise פרק מצויין ואת B ראינו במשך סצינה שלמה בסרט ה7 דורות אחרי שהאנטרפרייז נהרסת לחלוטין בסרט 7 דורות הצוות של הדור הבא מקבל אנטרפרייז חדשה בסרט ה8 "המפגש" NCC-1701-E מלבד כל זה היו עוד הרבה ספינות אנטרפרייזיות שלא קשורות לשושלת המכובדת הזאת כמו האנטרפרייז משנות ה70 האנטרפרייז של ארצ´ר ,הנושאת מטוסים האמריקאית ,ספינת המשוטים של קולומבוס (נדמה לי) המכונית של ההורים שלי המיטה שלי! בקיצור ,אני מקווה שברור עכשיו

itstzar

New member
סתם שתדע, לאנטרפרייז מהסדרה

"אנטרפרייז" קראו enterprise NX-01 Enterprise A הייתה בסדרה המקורית (מה לעשות לא חשבו שאחרי 30 שנה מישהו יעשה סדרה על 200 שנה לפני והאנטרפרייז הראשונה החלל הייתה מעבורת חלל לא חללית בין כוכבית ואתה יודע שיש הבדל קטן בין השתיים, רק כמה שנות אור במהירות, לא משהו רציני :) ובכלל אנטרפרייז A היא Enterprise NCC-1701 A וB C D E הן באותה סדרה

Bajoran Preist

New member
הממ כמו שshay999 אמר

האנטרפרייז מהסדרה המקורית הייתה סתם אנטרפרייז, ואילו האנטרפרייז שקירק וחבריו קיבלו לאחר שהראשונה נהרסה היא ה-Enterprise A. את הספינה הזאת ראינו בפעם האחרונה בסרט השישי, The Undiscoverd Country.

Kickurass

New member
אני נרדמתי בסרט הזה פעמיים

מי בסוף רצח את הקלינגונים ואיך קירק יצא מכוכב הכלא?

Bajoran Preist

New member
אני מקווה שלא משעמום כי זה סרט טוב

בכל מקרה, מי שרצחו את הקלינגונים אלה הוולקנית ההיא(סמנתה מסקס והיער הגדולה) יחד עם הקלינגוני חסר העין ועוד כמה שהתאחדו כנגד השלום. קירק יצא מכוכב הכלא בעזרתו של משנה צורה(לא מהסוג של אודו), שבסוף בגד בו, אבל בדיוק האנטרפרייז הגיעה ושיגרה אותו ואת בונס מחוץ לכוכב.

sbiey

New member
הפרעה ברצף הזמן?

ככל הידוע לי, מעבורת החלל אנטרפרייז של נאס"א נקראה על-שם האנטרפרייז בסידרת סטאר-טרק המקורית כמחווה לג´ין רודנברי. ובכלל - כנראה שנאס"א רכשה לו הרבה הערכה בהנחלת המודעות הציבורית לתחום החלל, כי אחרי מותו האפר של גופתו עלה עם אחת המעבורות למסע בחלל (וא תיקח אותי במילה, אבל נדמה לי שגם נשאר שם).

flychuckle

New member
עוד טריוויה

מי שאירגן את כתיבת המכתבים לנאס"א כדי שיתנו את השם אנטרפרייז היה ג´ורדי לה-פורג´. טרקי שנפטר לאחר מכן ממחלת ניוון שרירים, ופרמונט החליטו לעשות גם לו מחווה ב-TNG

Live By A Code

New member
מגניב מה גם לג´ון לוק פיקראד עשו

את זה? או שהוא סתם צרפתי שחושב שהוא שייקספיר? *לא, אני לא רואה רואה את הפרק של וויאג´ר ב- 2:45 בלילה. בד"כ לא.*

למעלה