חשבתי על משהו...

חשבתי על משהו...

נכון קיבלו את התאומות ל"צער גידול בנות" בגלל שהן תאומות
הרי יש את החוק הזה שצריך להעסיק תאומים כשרוצים להעסיק תינוק ובלה בלה בלה... אז... איך זה שכשהעסיקו ב"צער גידול בנות" את התאומים ששיחקו את ניקי ואלכס לא העסיקו רביעיה
הרי כל תינוק צריכים לשחק תאומים (2+2=4)... מה אתם חושבים

einat16

New member
תשובה לאיראלה

אולי הן לא הופיעו כל כך הרבה בתוכנית כמו שהתאומות הופיעו. חוץ מזה אפשר לשאול אותה שאלה על סטפני כשהייתה קטנה.

Alexis14

New member
אבל סטפני לא הייתה בת 9 חודשים, אלא

5 או משהו. ואז זה כבר מקל. וניקי ואלכס באמת לא הופיעו כל כך הרבה, ותחשבו- אם יש תאומים בסדרה, אז בסדרה עצמה הם מופיעים פחות כי פעם ניקי נגיד אומר משהו, ואלכס בסצינה אחרי. הבנתם?

motib4

New member
זה מוזר... ../images/Emo12.gif

לא שמתי לב לזה עד עכשיו.

doosie

New member
בקשר לחוק וסטפני

החוק בארה"ב אומר שתוכיות שמעוניינות בילדים מתתחת לגיל חמש חייבות להעסיק תאומים/שלישיות/יותר... סטפני(ג´ודי סוויטין) החלה לשחק בסדרה בגיל חמש לכן החוק לא חל עליה... ובקשר לתאומים ניקי ואלכס הם לא שיחקו בתדירות גבוהה כמו התאומות.

T N T girl

New member
לא הבנתי כלום ממה שכתבת אריאלה ../images/Emo70.gif

נו מה לעשות ...
אני כ"כ סתומה
סתם אני ממש חכמה ...
אבל יש לי קליטה איטית
כל אחד ו
ים שלו
ובקשר ל- "סתם אני ממש חכמה" - זה ממש לא היה להשוויץ או משו ...
פשוט בשביל להראות שאני לא סתומה כמו שזה נראה ...
חחח ...
וכמעט שכחתי -
לא
-
יו

taltoli

New member
אין כזה חוק

אין שום חוק כזה שאומר שצריך להעסיק תאומים כדי לשחק תינוק!? מה אתם דפוק מאיפה המצאת את זה!? הסיבה היחידה לתופעה הזאת היא שיש חוק של הגבלת שעות עבודה לילדים וככה הם יכולים להרוויח יותר זמן, כי יש להם דמות אחת שמשוחקת ע"י 2 אנשים שונים משמע יותר שעות עבודה בלי לעבור על החוק

doosie

New member
יש חוק כזה!

זה חוק שאוסר על ילדים שמתחת לגיל חמש לעבוד כמו בן אדם מבוגר!!! ילדים קטנים לא מסוגלים לעבוד כמו אדם מבוגר: 8 שעות, לכן משתמשים בתאומים על מנת לא לעבור על החוק!

AM16

New member
היא לא אמרה שאין חוק כזה

אלא היא תיקנה אותך ואמרה שהחוק לא אומר שחייבים להעסיק תאומים, הוא אומר שאסור להעסיק ילדים מעל מספר שעות מסויים ביום, כמו שאמרת עכשיו. וד"א זה לא לעבור על החוק אלא לעקוף אותו.

Nomero Uno

New member
הדס, אמרת את אותו הדבר

רק במילים אחרות מה שtaltoli ( ברח לי השם) אמרה זה שהחוק לא מחייב שימוש בתאומים על דמויות מתחת לגיל חמש אלא רק מגביל אותם בשעות עבודה ולכן המפיקים משתמשים בתאומים ולדמויות של אלכס וניקי לא היה צריך להשתשמש בשתי זוגות תאומים מפני שכמו שאת אמרת הם לא השתתפו בסדרה הרבה זמן או במילים אחרות הם לא קיבלו הרבה זמן מסך וכך הם לא היו צריכים להיות בצילומים יום שלם אלא רק כמו השעות שכתובות בחוק ( ארבע אם אני לא טועה)

למעלה