פילוסוף רוחני33
Well-known member
לפעמים כדאי לענות על השאלה כדי להטעות, אבל אולי אם כבר חושדים וברור לכולם שיש לי אינטרס להסתיר, אי אפשר להטעות ואפשר כבר להגיד שלא אוכל לענות ושיאמינו במה שירצו.
תענה על השאלה כמיטב יכולתךלפעמים כדאי לענות על השאלה כדי להטעות, אבל אולי אם כבר חושדים וברור לכולם שיש לי אינטרס להסתיר, אי אפשר להטעות ואפשר כבר להגיד שלא אוכל לענות ושיאמינו במה שירצו.
גם כשעונים ומשקרים, השומע מחליט אם להאמין או לא. הוא עושה שיקול דעת. לכן, אם אומרים שיאמין במה שירצה, ולא האמין ודרש תשובה, אפשר רק להגיד שלא אוכל לענות על השאלה כי אני לא רוצה לגלות את המידע.תענה על השאלה כמיטב יכולתך
אבל אז תתחיל תרגילים כמו לא לענות על שאלות ולהגיד "תאמין במה שתרצה"
כדי שיחשבו ששיקרת
ככל שתהיה מתחפר יותר אתה פחות אמיןגם כשעונים ומשקרים, השומע מחליט אם להאמין או לא. הוא עושה שיקול דעת. לכן, אם אומרים שיאמין במה שירצה, ולא האמין ודרש תשובה, אפשר רק להגיד שלא אוכל לענות על השאלה כי אני לא רוצה לגלות את המידע.
אני מדבר על החלק של היגיון פשוט, ונראה לי שאם אדם בוחר לא להאמין לי נשאר לי רק לסרב לענות. חוץ מזה אם הוא כבר ממילא חושד כי השאלה יוצרת חשד כמו "האם גנבת?" או "האם קיללת?", אין הרבה דרך להסתיר.ככל שתהיה מתחפר יותר אתה פחות אמין
אם מלכתחילה רצית שלא יאמינו לך, זה יצא לטובתך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.