חשבתי על משהו...

love_asp

New member
חשבתי על משהו...

בשיר Hail יש שורה כזו: New York City, London, Jerico, Jerusalem, Sydney, anywhere you wanna go. Cape Town, to the moon and back again... Well, hail to all of us..... שש ערים. ניו-יורק, לונדון, יריחו, ירושלים, סידני וקייפ-טאון. חמש מדינות/אזורים. ארה"ב, אנגליה, ישראל, אוסטרליה ואפריקה. זה בכוונה שרק לישראל יש שתי ערים שמוזכרות בשיר....? נ.ב. יש בכלל משמעות לערים הספציפיות, או ש"כוונת המשורר" היא סתם להגיד הרבה מקומות בכל רחבי-העולם...?

מסכים איתך לגמרי

לדעתי יש בו איזו דעה פוליטית נסתרת שיריחו היא לא חלק מישראל... אם זה היה רק בשביל החרוז אז יש את מונאקו שהיא עיר הרבה יותר מוכרת, ושיקאגו וכו' וכו'

that girl

New member
ובנימה זו...

הפעילה מנוער מרצ אומרת: ישראל זה פה, יש"ע זה שם!

Ne§t£A Gi®L

New member
אני חושבת...../images/Emo108.gif

שזה רמז עבה מאד שהיא הולכת לבקר כאן בקרוב
לא, סתם- גם אני חשבתי על זה, האמת, ואני חושבת שיש פה איזו הצבעה על עמדה פוליטית. נאכס.

El Caballo

New member
וואללה... גרמת לי לשים את השיר ../images/Emo8.gif

לא יודע אם דווקא עמדה פוליטית... לונדון וניו-יורק... יריחו בשביל החרוז... ירושלים (בכל זאת עיר חשובה לשלוש הדתות של אירופה).. סידני.. וקייפטאון.. בסה"כ עיר מכל יבשת.. ועוד עיר אחת בשביל שיהיה חרוז
יש אמנם סיכוי שבגלל שהיה לה בראש את ירושלים... אז היא הכניסה גם את יריחו כדי שתצא רבע אמירה..
El Caballo בנתיים עד שלירי תשים את התמונות (רמז... רמז...) הנה עוד אחת

utopia 111

New member
אני די בטוח שיש פה אמירה פוליטית.

בפעם הראשונה ששמעתי את השיר, התלהבתי שהיא אמרהנ ירושלים, ואז בפעם השנייה הקשבתי למילים. אני בטוח שהיא מתייחסת ליריחו כפלשתין, ולא כישראל. עם כל הכבוד לחרוז, יש כל כך הרבה ערים בעולם, לא קשה למצוא חרוז ... אבל חפיף, זאת אנוק, אניח עדיין אוהב אותה :)

למעלה