חשבתי על משהו

Mk cool

New member
חשבתי על משהו

נכון פלוריסיינטה משודרת וכל כרטיס טלויזיה שתצלמו בו יהיה כאילו זה עיגול ואז התמונה..לא יודעת למה זה ככה כי ניסיתי לבדוק ובשאר התוכניות זה לא ככה.. חשבתי אולי יעני חח לא רוצה להרוס למשהו או משהו חשבתי אולי שהסוף יהיה שזה אישה שקוראת לילדה שלה את הסיפור פלוריסיינטה..כי זה כאילו סנדרלה.. וזה רק בדמיון של הילדה (פלור) הנה תמונה כדי שתבינו על מה אני מדברת:

גלושש

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo23.gif אם זה נכון זה יהיה הורס

אני מקווה שזה לא ככה

נטיטע

New member
חס וחלילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני כל כך מקווה אבל כל כך מקווה שלא(אני לא מגזימה אנשים!) חבל , כמו שבסרט של רבלדה... שזה כאילו הילדה סיפרה... זה הדבר הכי מבאס שהיה ! כאילו זה לא אמיתי כל העניין (מבינים כאילו.?) וכשחושבים על זה.. (לא ספוילר זה רק משו שאני חושבת) : אולי זה יהיה שפלור תספר את זה על החיים שלה... חס וחלילה (בע)

אז .. ../images/Emo185.gif

גם חשבתי עליו...אני גם לא כ"כ רוצה שזה יהיה כך...אבל שזה יהיה סיפור בדרך עקיפה...אני יודע..אמממ שפלור תספר משהו..או שהבת של פלור תספר..לא יודע
. אבל אני די לא רוצה שזה ייגמר כך..

Mk cool

New member
ואי חשבתי עוד משהו

אולי יעני זה חלום שלה והיא בפניסיון והכל

Sr Tomerica

New member
../images/Emo58.gif

טוב, רציתי לשמור את זה לעמוד העתיד באתר, אבל מכיוון שעליתם על זה... אלו השמועות כרגע... שכל העונה הראשונה היא בעצם חלום של פלור... בכל אופן, זה מה שנראה כרגע שיהיה.

Sr Tomerica

New member
../images/Emo58.gif אה, שכחתי...

זה יקרה בסוף העונה הראשונה
ככה לא ייצטרכו להרוג את פדה (חואן מנואל חיל נאברו)

סולדד100

New member
../images/Emo58.gif אבל זה לא יכול להיות!

כי אם זה ככה אז מה יעשו בעונה השנייה??????

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif

חלק מהדמויות כן נשארות לעוד עונה אז מה יעשו איתם אם הכל היה חלום? לא יהרגו את פדריקו ויביאו את זה מפדרה קורחה ו...? זה יהיה ממש לא הגיוני שהכל היה חלום.. מה שבעצם מתאים בול לכריס מורנה כי בכל הסדרות שלה יש קטעים לא הגיוניים ביותר.

גלושש

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo23.gif../images/Emo58.gif

אוווווווף
למה
זה הורס
זה כאילו הכל סתם

y a ® d e n

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo58.gif

איכס לא שלא יעשו את זה
זה מגעיללל
אם זה יהיה חלום זה יהיה כל כך לא יפהההה
די שזה לא יהיה חלוםם
אוי עולים לי פתאום קטעים מסינדרלהההה "אוליייי החלוםםםם ייתגשםםםםםםםםםםם" "שיר אביב חביב בא כבר האביב אה אה אה אהההההההההה גבוהההההההההההההההההההההההההההההההה שיא אביב חביב בא כבר האביבבבבב אה אה אה אההההההההההההההההההההההההההה" נו מילא

Mk cool

New member
זה דווקא יכול להיות נחמד..תחשבו

על זה שבטח בסוף העונה יהיה שהיא מתעוררת ואז הכל קורא לה מהתחלה אבל היא תשנה חלק מהדברים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאתה צוחק, נכון../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

זה ה-דבר ששיהרוס את הכל
כל כך הקסם של הסידרה, כל מה שיקרה... פתאום... פופ- נגמר, זה חלום, לא היה ולא נברא
אז מה יהיה בעונה השניה
אוףף לא רוצה שזה יהיה ככה, זה כל כך הורססססססססססססססססס

Sr Tomerica

New member
לא להילחץ ../images/Emo58.gif

זאת אמנם הגירסא שכרגע נחשבת להכי נכונה, אבל שום דבר לא בטוח.

למעלה