נכון פלוריסיינטה משודרת וכל כרטיס טלויזיה שתצלמו בו יהיה כאילו זה עיגול ואז התמונה..לא יודעת למה זה ככה כי ניסיתי לבדוק ובשאר התוכניות זה לא ככה.. חשבתי אולי יעני חח לא רוצה להרוס למשהו או משהו חשבתי אולי שהסוף יהיה שזה אישה שקוראת לילדה שלה את הסיפור פלוריסיינטה..כי זה כאילו סנדרלה.. וזה רק בדמיון של הילדה (פלור) הנה תמונה כדי שתבינו על מה אני מדברת:
אני כל כך מקווה אבל כל כך מקווה שלא(אני לא מגזימה אנשים!) חבל , כמו שבסרט של רבלדה... שזה כאילו הילדה סיפרה... זה הדבר הכי מבאס שהיה ! כאילו זה לא אמיתי כל העניין (מבינים כאילו.?) וכשחושבים על זה.. (לא ספוילר זה רק משו שאני חושבת) : אולי זה יהיה שפלור תספר את זה על החיים שלה... חס וחלילה (בע)
טוב, רציתי לשמור את זה לעמוד העתיד באתר, אבל מכיוון שעליתם על זה... אלו השמועות כרגע... שכל העונה הראשונה היא בעצם חלום של פלור... בכל אופן, זה מה שנראה כרגע שיהיה.
חלק מהדמויות כן נשארות לעוד עונה אז מה יעשו איתם אם הכל היה חלום? לא יהרגו את פדריקו ויביאו את זה מפדרה קורחה ו...? זה יהיה ממש לא הגיוני שהכל היה חלום.. מה שבעצם מתאים בול לכריס מורנה כי בכל הסדרות שלה יש קטעים לא הגיוניים ביותר.
אוי עולים לי פתאום קטעים מסינדרלהההה "אוליייי החלוםםםם ייתגשםםםםםםםםםםם" "שיר אביב חביב בא כבר האביב אה אה אה אהההההההההה גבוהההההההההההההההההההההההההההההההה שיא אביב חביב בא כבר האביבבבבב אה אה אה אההההההההההההההההההההההההההה" נו מילא