חשבתי על משהו....

Ben Dor

New member
חשבתי על משהו....

בואו נוציא מכתב לחברות האוטובוסים שיסכימו לנו להעלות את הגלשנים איתנו ביחד... שכל אחד יתן טיעון אחד או יותר למה כדאי לנו ולהם להעלות את הגלשנים איתנו... שיגמרו לכולם העיטונים אני יסכם את הכל....ישים פה קובץ וורד וכל אחד יחתום עליו ואני יעביר אותו לחברות האוטובוסים מה אתם אומרים!? יאללה בואו נתחיל!

אFרת

New member
בן דור את גאונה =)

כשמשו יחלוף בראש הבלונדיני והחלול שלי אני מבטיחה שאני אצטרף =)

lliioorr6

New member
יש רק בעייה אחת (והיא לא קטנה)....

הם בחיים לא יסכימו, מכוון שהם מפחדים שנפצע מישהו בתוך האוטובוס בזמן עצירה, מכתב מכמה אנשים לא יעזור , צריך פה עזרה של עורכי דין גדולים כדי להוכיח שבכך שהם לא נותנים לנו לעלות הם מבצעים אפלייה\ או שוללים לנו את החופש תנועה ולכן ,הם צריכים להתקין על האוטובוסים שלהם פיתרונות לגלשן, אם הם לא עושים את זה לאופניים(בחו'ל יש מתקנים חיצוניים לאופניים על אוטובוסים)אז הם בטח ובטח לא יעשו את זה לאוכלוסייה קטנה של גולשי גלים. ברמת העיקרון אפשר לבנות מתקן לגלשן חיצוני לאוטובוס אבל התיכנון והביצוע יעלו כמה מיליונים לכן החברות (דן אגד קווים וסופרבוס) בחיים לא יסכימו אלה אם כן יחוקקו חוק! וזה כבר דבר אחר לגמרי.אם מנסחים מכתב אז זה למשרד התחבורה, אבל אני ממש בספק אם זה יעזור במשהו, נהגי האוטובוס\ חברות האוטובוס - לא הם אלו שמחליטים לא להכניס גלשנים לאוטובוס ללא תא מטען, זה משרד התחבורה שחוקקו את החוק הזה שאוסר, לכן אל לכם להתעצבן על נהגי וחברות האוטובוס, זה משרד התחבורה שאשם, הוא זה שצריך לספק לנו תחלופה\ פיתרון לבעייה.

Ben Dor

New member
אז נשלח את זה למשרד התחבורה

בינתיים צריך שכל אחד יתן טיעון למה כדאי ולמה לא כדאי להם לתת לנו את השירות הזה של העלת גלשנים לאוטובוס

mr dude101

New member
מילא אוטובוסים

לאוטובוס עם תא מטען אפשר להעלות גלשן לפי הנסיון שלי, אבל מה עם רכבת? ברכבת הם לא נותנים אף פעם להעלות גלשן וקרה לי כבר שנתקעתי בגלל זה, אם מכינים מכתב חייבים לשלוח גם לרכבת ישראל

maorubin

New member
אני מאמין

שתחבורה ציבורית כוללת בתוכה גם רכבות.... בכל מקרה... כמו שאמרו כבר.. זה חוק... זה לא שמהנלי החברה החליטו ככה... אז לפנות למשרד התחבורה וזהו.. חוצמזה אין יותר מה לעשות...

רונה300

New member
אם כבר אז

אני תמיד שמה שק שינה על הגלשן במקום כיסוי ועולה באחת התחנות הראשונות שיחסית ריק, ובד"כ לא עושים לי בעיות, היו מניאקים שלא נתנו לי לעלות או שניקבו פעמיים אבל לרוב זה פשוט תלוי בנהג...מבאס אבל זה מה יש

התחלתי לעשות את זה...כנסו!

פניתי לאגד בתחילת החופש. התשובה שקיבלתי זה שבשביל באמת להזיז משהו צריך לפנות למשרד התחבורה, לא לחברת אוטובוסים כי הם כפופים לחוקי המשרד. אז כדי לשנות משהו צריך להזיז עניינים אבל מלמעלה.

Ben Dor

New member
חשבתי על עוד משהו..

תגידו לי אבל אם זה קשור... לשלוח גם מכתב למשרד החינוך התרבות והספורט שיתמכו בנו וכדו... אין לי ממש כוח לפרט... תדובתכם?

Ben Dor

New member
הקפצההההההההה =]

הקפצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה זהו סיימתי =]

ציטוט התשובה של אגד...

בזמנו שאלתי אותם מה הדרך להעלות גלשנים לאוטובוסים מכיוון שבחלק מהאוטובוסים שמגיעים לים אין תא מטען ויש נהגים שלא מסכימים להעלות לאוטובוס אז מה ניתן לעשות בכל זאת. התשובה שקיבלתי: "אביב שלום, מדובר בתקנת תעבורה הנקבעת על ידי משרד התחבורה ולא על ידי חברת אגד, על כן, עלייך להפנות את השאלה אל משרד התחבורה ולא אל חברת האוטובוסים אשר פועלת בהתאם לתקנות ולנהלים הקבועים בחוק. בהצלחה."

למעלה