חשבתי על משהו...

חשבתי על משהו...

כשאמרו לנו לצאת להפגנה של הנכים (אני לא יצאתי כי אני תומך חלקית בלבד, ובעיקר כי אמא לא הרשתה), אמרו לנו ללבוש חולצת תנועה, וגם במלא הפגנות אחרות, על זה אין וויכוח... השאלה היא למה מכריחים אותי ללבוש חולצת תנועה, במקום סצתם איזה סווצ´רט מרופט שהיה לי בתיק??? נגיד ברבין הכריחו אותי ללבוש חולצת תנועה!!! לא יודע אם הבנתם... כאילו... אם נגיד אני תומך במאה אחוז בנכים, ואני הולך להפגנה, למה אני חייב ללבוש חולצת תנועה? מה אני גורם שישימו על התנועה?? נראה לי שהבנתם, אם לא אז בעסה רצינית, אני הולך לישון... אראה מחר את התגובות וגם אגיד לכם את מי פגשתי

laskov24

New member
למה חולצת תנועה...

זיו ידידי! דבר ראשון, פעילות תנועתית - חולצת תנועה. דבר שני: חוץ מהעובדה שאם לא היינו מארגנים את ההפגנה (אנחנו=הנו"על) לא הייתה הפגנה, ואז לא היית לובש כלום כי פשוט לא היית. מעבר לכך, אתה לא רק מציג את עמדתך האישית כלפי מאבק הנכים אלה עושה זאת ביחד עם הנוער העובד והלומד, שגם הוא תומך במאבקם הצודק. לכן, הייה גאה בלבישתך את חולצת התנועה, לאו דווקא בגלל הפן הייצוגי שבה. אתה חלק מתנועה גדולה! עלה והגשם!

פוגו

New member
אתה לא חייב כלום

זיו- אתה לא חייב כלום! אבל אתה לא מרגיש גאה ומשוייך עם החולצה? לא טוב לך איתה- אל תלבש. אני אישית מאוד אוהבת את חולצתי...

אז ככה

שהלכת להפגנה למען הנכים לא הגעת עצמאית הגעת כחלק מהתנועה,כשאתה בא כחלק מהתנועה אתה מיצג שני דברים את עצמך ואת התנועה,וכדי להראות את זה אתה בא עם חולצת תנועה. אם אתה לא רוצה או לא מרגיש נכון לבוא עם חולצת תנועה אתה יכול להגיע באופן עצמאי! לדעתי לפחות שאני לובשת את החולצת תנועה אני מייצגת משהו ושהרבה אנשים עםחולצות כחולות באים הם מייצגים את התמיכה שלהם כל אחד לחוד וכולם ביחד כתנועה!!! מקווה שהבנת

למעלה