חשבתי על משו היום...

חשבתי על משו היום...

הסתכלתי היום בחוברות של "בניין ודיור", מי שמכיר... (אמא שלי מעצבת פנים ככה שיש לנו פווווללל בבית) בקיצור הסתכלתי שם, וכל פעם מחדש אני נדהמת מהבתים המדהימים האלה שיש שם!!! כמו חלום
ואז חשבתי על כל החלומות שלי, בקטע של בתים, באיזה בית אני אגור והכל... והבנתי שהחלום שלי לבית שאני רוצה שיהיה לי לא ממש יכול להתגשם פה בישראל
אני רוצה שיהיה לי בית ליד אגם (לא אמרתי שהדבר שאני הכי מושפעת ממנו בחיים זה דוסון קריק, נכון!?!?
) עם דשא ירוק יפה כזה... הבית כרגע לא חשוב איך הוא יראה, זה כבר עיצוב שאני ואמא שלי נעשה...חחח..
אבל אי רוצה אגם ליד הבית.. שהילדים שלי יגדלו ליד אגם... וכל יום ילכו עם חברים שלהם ויעשו שם שטויות
אני כל כך רוצה!!!!
ואז הבנתי שהמשמעות של זה זה לעזוב את הארץ.... מה שאמרתי לעצמי פעם שאין מצב שיקרה לי
אבל אז נזכרתי שחיים רק פעם אחת
בקיצור, הבטחתי לעצמי שזה חלום שאני הולכת להגשים
(כמו הפרסומת של פולספאגן... "כי חיים רק פעם אחת"
ואם כבר פולספאגן, אז עוד חלום שלי זה הפולספאגן הישנות האלה... הואן של ההיפים!
) בקיצור, הבטחתי לעצמי שאני הולכת להגשים את זה יום אחד... כי אני לא הולכת לחיות בידיעה שאני יכולה להשיג משו שאני רוצה מאז ומתמיד, ואני לא עושה כלום כדיי להשיג אותו... זהו, עוד דבר שאני רוצה שיקרה כשאני אהיה גדולה!
ועכשיו השאלה...חח... איזה חלום יש לכם בקשר לבית או מקום מגורים שתרצו שיהיה לכם כשתהיו גדולים
זייהו...

skopy

New member
אממ...

אחלה בית תאמת אין כמו בית עם אגם ליד. זה אחלה מקום לגדול בו אבל מלכלך אני מהאנשים הסטריליים האלה. בקשר למכונית הם הולכות ונעלמות הפולקסוואגןלכן הייתי ממליץ לך לקנות 1 כבר עכשיו כי כשתגדלי יהיה מאוחר מידי
אני חולם על אחוזה לא פחות מזה אפשר להגיד אחוזה שמתוארת כמו הבית של לארה קרופט מהסרט.

כן אני יודעת...../images/Emo4.gif

לדעתי גם עכשיו כבר אין...
אווווךך אני כל כך רוצה!!!!!!!!
אגב, עוד חלום שלי- שכשאני אהיה גדולה אני אקנה את דלתא... לי ולדלתא יש רומן
את כל החנות בערך יש לי

שניש

New member
האמת שאני רוצה...../images/Emo56.gif

בית יחסית גדול אבל לא טירה או אחוזה....שעשוי מעץ!! אני כ"כ אוהבת בתי עץ!!!! אני גם לא רוצה שיהיה לי צי של משרתים אבל אני רוצה שיהיה\תהיה לי אב\אם בית .....כזה משרת פרטי אחד...חמוד....עם חליפת פינגווין....

Drorrrrrr

New member
יההההההההההההה ../images/Emo70.gif

גם אני לפעמים מסתכל בחוברת הזו, פעם הייתי מסתכל כדי לבנות ע"פ הבתים שם בתים בסימס [
] אבל אחר כך כשנמאס לי מהסימה הסתכלתי בחוברת והיא הייתה נורא נחמדה, וכל פעם 'חלמתי' איזה בית יהיה לי, וידעתי שאני סתם חולם, כי בחיים לא יהיה לי כסף לבתים כאלה

פעם גם הייתה לי איזה תוכנה...

ממש של מעצבי פנים והכל, שמעצבים בית... אבל רציני, בלי קישקושים וכאלה... תוכנה למקינטוש אפילו- לדעתי
אוי זה היה חביב...

חחחחח, זה כמו שאני רוצה לגור

בסטארס הולו, בעיירה של בנות גילמור. כל כך חמוד שם

כן... גם אחלה אנשים, חמים כאלה ../images/Emo13.gif

איזה כיף זה לדמיין את עצמך בתוך אחת מהסדרות האלה

אפשר להצטרף לדיון?

אני מאוד רוצה בית קטן וצנוע...אבל העיקר שהוא יהיה בכפר קטן ויפה...מומלץ על הר גבוה מעל הים...או באיזה אי... הכל מקרה..נעים להכיר! אני עומר מאתונה...כן זה ביוון... אני בן 17 ו...זהו ביי בינתיים

וואי כן ../images/Emo9.gif

אפשר ככה לשבת באיזשהו מקום ופשוט לחשוב על זה.. ולהעביר את הזמן..

YaLdoNet 4 EveR

New member
אני רוצה להמשיך איפה שאני גרה ../images/Emo9.gif

ב.. טוף את יודעת איפה
או במקום בדיוק כמו זה, רק בלי ההרחבה המסריחה הזאת, שהפכה מושב לוואנאבי עיר. *טפו*. אבל בעיקרון אני רוצה שיהיה לי בית, לא עקרוני הגודל (העיקר שלכל אחד יהיה ת'ספייס שלו) וחצר ענקית ענקית. בריכה רצוי, ואני רוצה לאנדרובר דיסקאברי או קינג מהדגמים הנוכחיים! ^_^ המכוניות החביבות עליי.
אממ.. אני רוצה להיות קרובה לים (במידה ואני לא אגור איפה שאני עכשיו) כי אני הולכת להיות סקיפריתתתת ותהיה לי יאכטההההההההה
. אה, ואני רוצה שהבית שלי יהיה כמו המאגניבים מהאגדות: גג רעפים אדום, דשא ירוק, גדר לבנה..

HaMsTeR

New member
מממ...../images/Emo118.gif

מבחינתי, זה די קשה להחליט את זה עכשיו- זאת אומרת, אם אני אמצא עבודה טובה בחו"ל שבערך מגשימה לי את מה שאני רוצה להיות, וזה יהיה במקום טוב לגור בו.. לדוגמא- הייתי רוצה לגור באנגליה\ארצות הברית. ואין לי שום בעיה עם ישראל, אבל אם נגיד, יהיו לי ילדים, אז אני בטוח לא ארצה שהם יתגייסו לצבא... ויגורו במדינה שיש בה פיגועים וכאלה דברים... אבל אני בכלל לא יודעת מה אני אחשוב על הנושאים האלה כשאהיה גדולה... יכול להיות שאני אחליט שאני דווקא כן רוצה לחיות בישראל. זה עוד הרבה זמן. אני רק בכיתה ז'...

מממממממ.... ../images/Emo57.gif

אני רוצה לגור בלונדון, או מאוד קרוב ללונדון. מאז שהייתי קטנה מאוד מאוד אהבתי את אנגליה, אפילו שלא הייתי שם. המון ספרים "קורים" באנגלית, וראיתי עליה המון סרטים ותמיד נראה לי נורא מעינן שם. לפני קצת יותר מחצי שנה הייתי בלונדון ~באמת~, וגיליתי שלא טעיתי: זה באמת המקום הכי שווה בעולם. אז אני מאוד רוצה דירה בלונדון. לפחות לקצת זמן. אחרי הצבא אני לא מתכננת לנסוע למזרח או משהו כזה (אם כי אני רוצה לבקר ביפן, אבל זה הרבה יותר מדי יקר) אלא לאנגליה
ותמיד חשבתי שאם אני אהיה ממש עשירה (אני רוצה להיות סופרת, אולי יתקוף אותי איזה תסמין ג'יי קיי רולינגי
), אני אקנה אחוזה וארהט את כולה שתראה כאילו הוציאו אותה מהמאה ה19... *_* ועכשיו נזכרתי שכשהייתי קטנה (פתאום היה לי פלאש באק) רציתי נורא שהפעמון בדלת שלי יצלצל את המוזיקה המפחידה הזו שיש בסרטי אימה (זו שנשמעת כמו ההתחלה של היצירה הכי מפורסמת של בטהובן. אולי הסימפונה ה9... אני לא זוכרת כל כך את השמות של דברים שהם לא של צ'ייקובסקי) ושכליווי לפעמון יהיו פלאשים של כאילו ברקים. זה יכול להיות משעשע XD

למעלה