חשבתי על משו היום...
הסתכלתי היום בחוברות של "בניין ודיור", מי שמכיר... (אמא שלי מעצבת פנים ככה שיש לנו פווווללל בבית) בקיצור הסתכלתי שם, וכל פעם מחדש אני נדהמת מהבתים המדהימים האלה שיש שם!!! כמו חלום
ואז חשבתי על כל החלומות שלי, בקטע של בתים, באיזה בית אני אגור והכל... והבנתי שהחלום שלי לבית שאני רוצה שיהיה לי לא ממש יכול להתגשם פה בישראל
אני רוצה שיהיה לי בית ליד אגם (לא אמרתי שהדבר שאני הכי מושפעת ממנו בחיים זה דוסון קריק, נכון!?!?
) עם דשא ירוק יפה כזה... הבית כרגע לא חשוב איך הוא יראה, זה כבר עיצוב שאני ואמא שלי נעשה...חחח..
אבל אי רוצה אגם ליד הבית.. שהילדים שלי יגדלו ליד אגם... וכל יום ילכו עם חברים שלהם ויעשו שם שטויות
אני כל כך רוצה!!!!
ואז הבנתי שהמשמעות של זה זה לעזוב את הארץ.... מה שאמרתי לעצמי פעם שאין מצב שיקרה לי
אבל אז נזכרתי שחיים רק פעם אחת
בקיצור, הבטחתי לעצמי שזה חלום שאני הולכת להגשים
(כמו הפרסומת של פולספאגן... "כי חיים רק פעם אחת"
ואם כבר פולספאגן, אז עוד חלום שלי זה הפולספאגן הישנות האלה... הואן של ההיפים!
) בקיצור, הבטחתי לעצמי שאני הולכת להגשים את זה יום אחד... כי אני לא הולכת לחיות בידיעה שאני יכולה להשיג משו שאני רוצה מאז ומתמיד, ואני לא עושה כלום כדיי להשיג אותו... זהו, עוד דבר שאני רוצה שיקרה כשאני אהיה גדולה!
ועכשיו השאלה...חח... איזה חלום יש לכם בקשר לבית או מקום מגורים שתרצו שיהיה לכם כשתהיו גדולים
זייהו...
הסתכלתי היום בחוברות של "בניין ודיור", מי שמכיר... (אמא שלי מעצבת פנים ככה שיש לנו פווווללל בבית) בקיצור הסתכלתי שם, וכל פעם מחדש אני נדהמת מהבתים המדהימים האלה שיש שם!!! כמו חלום