בכלל, אני חושבת שלעבוד בתור מוכרת זה כיףףףף כיף כיף כיף, למרות שזאת די קריעת תחת וצריך לחייך יותר מדי.
וגם דיילת תמיד קרץ לי. *קורץ -
* אוקצור, אני לגמרי מסכימה איתך בקשר לעבודה בדיוטי פרי, כי מעבר ללהיות מוכרת - אשכרה מדברים עם אנשים בשפות זרות! ^_^ וזה כל כך מצחיק לשמוע סיני מנסה לדבר אנגלית..
... זה כבר ישעמם אותי, וגם לא מרוויחים מזה משהו, ואני ארצה בטח סתם כמה זמן אחרי הצבא לעבוד בזה או משהו כזה, אבלך עבודה ממש.. אני חושבת משהו בכייון במאית או שחקנית, או עורכת דין
מכיוון שאחותי הפכה אותי לפרנואידית לגבי טיסות אני חוששת שבשבילי זה בלתי אפשרי.
יש לי פחד מטיסות... התפתח באשמת אחותי!!! בהתחלה לא הייתה לי בעיה, אבל בטיסה האחרונה ישבתי לבד וכל הזמן ניסיתי לשכנע את עצמי: "הרבה טסים, המטוס הזה לא יתרסק, אין סיבה שהוא יתרסק..." כל עוד אין לך בעיה עם טיסות זה נראה לי סבבה. לבקר בעולם ככה! עבודה בדיוטי פרי, לא כל כך קורץ לי. לא נשמע *כזה* מעניין.
הדבר היחיד שאני קונה בדיוטי פרי לפני טיסה זה מסטיקים כדי שלא יהיה לחץ באוזניים וגם זה לא ממש עוזר. אין לי זכרונות טובים מטיסות... אז אתם יכולים להיות בטוחים שאני אוותר על זה.. וגם הדיוטי פרי אף פעם לא נראה לי יותר מידי מדהים בדרך כלל ההורים שלי הולכים לקנות איזה מוצר חשמלי ותוקעים אותי לשמור אח שלי ועל המזוודות וזה משעמם חוץ מיזה שפעם נתקעתי בדיוטי פרי בערך 10 שעות.. לא כיף, אבל לפחות הצלחתי להוציא מיזה נעליים