חשבתי על שרשור ניתוחי אופי

ים כחול

New member
חשבתי על שרשור ניתוחי אופי ../images/Emo9.gif

כל אחד יבחר דמות חיובית או שלילית בעיניו אפשר שניהם יחד .. ולנתח אותו כראות עיניכם - וכל מה שאתם חושבים עליו לטוב ולרע ... אפשר בשיר משעשע כמו פייתון הכשרונאי
אפשר בבדיחות כמו צהובי והרמוניק
אפשר בניתוחים ציניים מקסימים כמו שחר וצ"ארמי מה שבא לכם
... אתחיל בהודעה הבאה (נראה לי שתיהיה ארוכה ...) יכול להיות וזה כבר נעשה בעבר ?? אם כן תבינו שאולי לא הייתי פה .... ...

ים כחול

New member
היא.....

בחורה עם קסם מיוחד לדעתי , שובבה ומלאת חיים קשוחה ועקשנית , מורדת מטבעה , אופי שטבוע בה מהימים בהם הייתה נערת רחוב פראית . .... בעלת טעם רע רע רע בגברים , תמיד בוחרת בצנונים יבשים ואחר כך סובלת . ..... תמימה ועושה טעויות מתום לב - כמו להצטלם לפלאי בוי במחשבה שהבעל יתלהב ממנה - מה שגרם לההיפך הגמור
.... שקרנית ומתחכמת , אך אפשר להבין אותה מאחר והבעל היה מטריד רציני בעניין הריון והיא לא הייתה בשלה לעניין . - מצב שהוביל לאינספור שקרים !!
..... מ-נערה חסרת ביטחון הפכה לאשת קרייארה שופעת ביטחון רב שכחה את משפחתה ואת הצרכים של הבת בקשר עם האבא .. נוהגת להתערב בחיי אחותה ולשחק את הבולשת חוקרת ... אך נסלח לה ונזכור ימים קשים שלה שהאחות העלוקית שלה הייתה חודרת לה לוורידים כשהיא הייתה נשואה בעבר ... ...... שנוייה במחלוקת בקשר להיותה אמא ... מאחר ולא ראינו איך ואם התייחסה מספיק לבתה כשהייתה איי שם בחו"ל בענין הזה היא עדיין תעלומה ... (בעיניי ) ..... לפעמים בשטף דיבורה הקשוח היא נשמעת לי אותה נערת רחוב מורדת כמו בימים ההם ... לצערי שמחת החיים קצת נעלמה לה מאז שהיא חזרה ... אולי סתם נדמה לי ? ...... נראית כמו נטע זר במשפחה הצנונית שלה ... לא שייכת בכלל לנוף השחומים ... טוב היחיד שמתקרב אליה לסגנון - הוא בעלה של אחותה לשעבר.. תמיד טענתי שהם צריכים לעשות החלפות בזוגות לצמיתות !!! ------צנון לצנונית
----------------------מדליקה למדליק
... אני מחכה בקוצר רוח להתפתחות מלהיבה בחייה
כי ההתעסקות שלה באחותה ובעלה משעממים בטירוף !!!!!!! .... שמחה שהיא חזרה ----->>
ד ר ו ס י ל ה
(עדיין מחכה לפיליס
..)

junny

New member
גדול

ים כחול הצלחת לבלבל אותי קראתי עד הסוף בלי להציץ, החלפתי שלוש פעמים את הדמות ובסוף הופתעתי לגלות שזו בכלל דמות אחרת. אני אנסה בשבת גם לעשות משהו כזה..

Dawn12

New member
איזה יופי של רעיון! ../images/Emo45.gif

ואני ממשיך: אנחנו מכירים אותה כבר הרבה מאוד זמן, אך לפעמים נראה כי אנחנו לא יודעים עליה כלום, היא אישה פשוטה שחיה חיים די טובים, מוכנה להקשיב לאחרים, ויש לה שמחת חיים, אך למרבה הצער - יש לה מזל רע עם גברים. לאחרונה היא היתה מעורבת בסיפור די מפתיע, ואני אומר לכם שהפריצה הגדולה שלה עוד תגיע! היא... מ ר י ס ה !
בהמשך הערב אני אחשוב על משהו קצת יותר ארוך.

KOBEMANIA

New member
ים כחול

איזה רעיון מדליק לאורך כל הקטע הייתי בטוח שמדובר בניקי מה שמוכיח שכתבת את זה בצורה טובה מאד

ים כחול

New member
קובמניה ושחר../images/Emo24.gif

תודה על מחמאות
אגיע בלילה ואנתח עוד דמות אהובה...

../images/Emo80.gifהוא...

גבר שרמנטי ומושך בעל כשרון כרזמיתי. -------------- הוא היה נשוי לכל הנשים בסדה (כמעט) ולאחת מסויימת בערך 5 פעמים שהם התגרשו והתחתנו.. ------------- הוא (כפי שצריך) שם את ילדיו ונכדיו במקום הראשון, ותמיד שם בשבילהם. ------------- במהלך חייו רכש לעצמו לא מעט אויבים. רדו למטה כדי לגלות מי זה... ויקטור ניומן גבירותיי ורבותיי

KOBEMANIA

New member
היא...

תמיד חלמה להיות עשירה עוד כשהייתה נערה פשוטה וצעירה עד מהרה שיחק מזלה כשמצאה את עצמה באחוזה הגדולה עם האוכל בא התיאבון זאת הייתה אהבה ממבט ראשון לפתע מצאה את עצמה בהיריון ולא ידעה מה הפתרון היא התחתנה בחיפזון אך לאהובה היה זה היום האחרון בכל חיסרון יש גם יתרון עתה הפכה לבעלת ההון לא חלפה אלא שנה וננשלה מהירושה הימים עברו השנים חלפו נדמה היה שהדברים נשכחו היא דגה את הזקן מספר 1 בעיר אך הרומן הזה היה מאד מאד שביר עם הזמן הזקן למד לסלוח והשניים התאחדו ככוח שוב נכנסה להיריון והכניסה את הזקן למשברון לאחר בגידה נוספת החל המאבק על המשמרת השניים נפרדו וכל אחד לדרכו פנו ואז היא הותקפה זיכרונות מהעבר וגילתה שלא איבדה דבר כמו גדולה חזרה לאחוזה והדהימה את יריבתה הגדולה זוהי ג'יל אבוט המהממת והגדולה שתמיד תגיד את המילה האחרונה

ים כחול

New member
וואאוו קובהמאניה ../images/Emo45.gif זה מקסים!!!

כישרון כתיבה מקסים וקולע לאחת הנשים הכי הכי בסדרה
בתחילה לא ידעתי מי וחשבתי ניקי ולקראת אמצע השיר פתאום קלטתי שזו ג"יל
פשוט מקסים מה שכתבת !!

junny

New member
באמת מקסים

אומנם מיד ידעתי על מי כתבת, אבל זה היה מקסים!!

KOBEMANIA

New member
הוא

הוא בנ'דם ששואף גבוה ולא מפחד משליטי ג'נואה על טעות אחת הוא לא יסלח לעצמו לעולם אותו יום שחור שבו איבד הכל למשופם מאז יש לו רק מטרה אחת מול העיניים ובדרך אליה הוא עבר משפתיים לשפתיים עשר שנים עברו עד שהריח שזה הזמן לעשות את התרגיל המסריח ואז הגיע היום הגדול שבו סוף סוף הסתדר הכל בישיבה דרמטית ולא צפויה הוא זכה בכל הקופה אך דבר אחד הוא לא לקח בחשבון עכשיו יש לו עסק עם המאסטר זון עוד לפני שטעם את טעם הפסגה חזר המשופם ודרש את החברה בחזרה לא חלפו אלא ימים אחדים והוא מצא את עצמו בקרשים כעת נותרה משימה חשובה להחזיר עטרה ליושנה זהו ג'ק אבוט שלא מפחד מאתגרים גם לא כשמדובר בזאבים הכי קשים

למעלה