חשבתי רבות אם להעלות את שרשור הזה והחלטתי

חשבתי רבות אם להעלות את שרשור הזה והחלטתי

שכן! אינני מכחישה כי אני דיסלקטית ולעיתים בגלל הדיסלקציה שלי לא מבינים אותי.אני מנסה להיות כמה שיותר ברורה שאני יכולה אבל לקחת טרמפ ולצחוק לדעתי זה שיא שפלות שבעולם. אין דבר עלוב יותר מלצחוק על בן אזם במיוחד שהוא מנסה לעזור. להכניס לי מילים לפה שאני מבקרת את כול אחת מחברות הפורום זה כול כך מיותר סתם להרעיל בני אדם בפורום. חבל שיש את
שאוהבת לרמוס כול פינה טובה אני כאן סיימתי בברכת חג סוכות שמח נסיכה

שאפולי

New member
לי אין מושג על מה את מדברת

אבל חג סוכות שמח
אגב, איך הולך בפורום הזה עם מכירות\החלפות של יד שניה? ז"א אם יש לי נעל או בגד שקניתי ולא לבשתי או שלבשתי מעט או שסתם בא לי להעיף (אני מאמינה שלכולן יש כאלה בארון) נהוג אצלכן להעות צילום שלו וכו'?

אני העלאתי את הודעה

בעקבות מישהי שמרשה לעצמה לעקוץ אותי,אין לי בעיה לקבל ביקורת אך דרך שהיא בחרה היא מאוד לא מוצלחת בלשון מעטה.

שנית לגבי החלפת בגדים

אחלה רעיון,אני אישית לא מחליפה בגדים לא אוהבת.אם זאת אני בטוחה שיהיו כאלה שיתלהבו.

שאפולי

New member
יופי מעולה

יש מקרים בהם ניתן פשוט לבצע החלפה ויש מקרים בהם ניתן למכור זה תלוי במוכר ובקונה בכולופ ן אף אחד לא מתחייב לכלום וזה נחמד! תתחילו לעשות סדר בארונות!

דינוסיק

New member
אם יש לך כבר דברים להחליף/למכור

אני מציעה שתתחילי ואנשים כבר יצטרפו.

שאפולי

New member
בעיקרון בטוח יש לי

במיוחד דברים מלפני שהחלפת סגנון לבוש הבעיה שאני חייבת לחפש לסדר לצלם וכו'

danyo2

New member
תמליצי לפחות על פריט אחד ומשם תמשיכי

נראה לי שצריך ללכת שלב אחר שלב

dudin

New member
החלפת/ מכירת נעלים ופרטי לבוש

היי שאפולי, במקרה נתקלתי בהודעתך. שמי דודי ואני פעיל בארגון של נשים במצוקה. אשמח מאוד אם יש לך פרטי לבוש ונעלים שאת לא משתמשת בהם ושתוכלי למסור או ךמכור אותם תמורת סכום סמלי ולמטרה נעלה. אשמח אם תצרי קשר ותפרטי מה יש ברשותך. תודה רבה, דודי.

שאפולי

New member
הקדימו אותך

אני מעבירה הרבה מהבגדים שלי לאירגוני גמ"חים וכאלה... הסקפטיות שלי התחילה כשגיליתי שכמה מהם מוכרים את הבגדים אח"כ ושחלק מהבגדי בכלל מגיעים לשווקים....

דינוסיק

New member
אני רוצה להתייחס

אני לא יודעת אם ב-
התכוונת אלי. בכל מקרה את צריכה להבין שאין לנו שום אמצעים להבין אותך חוץ ממה שאת כותבת. אני בכלל לא הייתי חושבת שאת דיסלקטית אם לא היית אומרת. אני הבנתי טוב מאוד את מה שכתבת. אני מבחינתי פשוט לא הסכמתי איתך והיה חשוב לי להגיד את זה בפורום כי אני חושבת שכל בחורה בכל מידה צריכה להרגיש כאן בנוח.

אליך אני לא התייחסתי כטרול

אלא לflutter girl אני אישית במידה בידוק כמו הבחורה ואני נוטה לבחור בחניות שונות זה שהצעתי לה ML זה לא אומר כלל קיטלגתי אותה כמלאה/ כשמנה להפך אני בידוק מקום איתה מחפשת חניות בגדים לבחורות מלאות.אני נתקלת באותה בעיה אבל תסכימי איתי שמידה 42 לבחורה 1.57 (אינני יודעת מה גובה של אותה כותבת) נראה שונה מזו של 1.82 ומידה 42 וזה כול מה שרציתי להגיד ,חבל לי מאוד מעומק הלב שדברי הוצעו מהקשר שלהם

למעלה