חשבתי שאולי תרצו לדעת

paperdoll16

New member
חשבתי שאולי תרצו לדעת../images/Emo54.gif

שליסה נמצאת בארץ בימים אלו.. ואני אפילו הולכת לפגוש אותה כנראה היום בערב. ואם לא- דוד שלי הבטיח להשיג לי חתימה. אם ידעתם את זה כבר ויצאתי מטומטמת- אתם מוזמנים למחוק

Hieros Gamos

New member
איך בדיוק את הולכת לפגוש אותה?!

או שפגשת אותה. בכל אופן מגניב לך. אני רוצה סקופ על עונה שלישית!!! *בעעע בווית'דרול עקב מחסור בספוילרים*

אכן שמענו שמועות על כך

אבל את אישרת אותן
אם את פוגשת אותה - תביאי לנו תמונה וקצת רכילות
סתם, תהני

paperdoll16

New member
עידכונים../images/Emo54.gif

בסוף לא פגשתי אותה, לצערי.. אבל דוד שלי אמר שביום ראשון (אם אני לא טועה) הוא מסיע אותה, את אחותה ואת אח שלה לאיזור קייסריה והבטיח לשאול אותה אם אכפת לה שאצטרף. אם היא לא תתנגד- אני אצטרף אליהם ומבטיחה לעדכן שוב. יש לכם אולי שאלות שהייתם רוצים שאשאל אותה?

Hieros Gamos

New member
כן!!../images/Emo58.gif

מה בדיוק הולך בין האוס לקאדי?!?!?!? והאם באמת לוקחים להאוס את המקל ואם כן תמסרי איומי רצח

Hieros Gamos

New member
*תסתכלי

אם היא בהריןו חוצמזה, אז היא בהתחלה ובהתחלה אסור לטוס

randomguy

New member
שורי הביטי צפי ראי תצפתי הסתכלי...

"הסתכלי" עם 'כ' זה מזכיר סיכול ממוקד ולכן עדיף שגיאת כתיב
וגם *היריון בהודעה שלך
ואם היא ממש בהתחלה אז בכלל אי אפשר לראות (אולי שתבצע לה בדיקת היריון?), ולכן היא תוכל לראות רק אם היא מעבר להתחלה. ותודה שהשכלת(!) אותנו בענייני בריאות העובר
לא שיחקנו משחקי מילים כבר יומיים, אז
גל

Hieros Gamos

New member
אני לא יודעת מה איתך, אני אף פעם

לא משחקת משחקי מילים
עוד פעם, אם היא בהתחלה(3 חודשים ראשונים) היא לא הייתה טסה לכאן ואם היא לא בהתחלה אז סביר להניח שהיא יכולה לראות. אבל לא נראה לי... אוף השיער של ג'ניפר, הרחם של ליסה, מה הלאה? (אני לא אבטא את המחשבות הלא טהורות שלי
)

randomguy

New member
לשלושה חודשים ראשונים יש שם והוא

הטרימסטר הראשון. היית אומרת אותו במקום "בהתחלה" אז הייתי מבין
לא התכוונתי בדיוק "משחקי מילים" אלא יותר באופן כללי, משהו כמו "משחקי לשון" אבל לזה יש הקשרים לא ראויים
ולכן חששתי להשתמש במונח הזה כי פעם שעברה שאמרתי משהו קצת גס, התנפלה עלי מישהי שאני לא מכיר, הכניסה לי "בוקס", צעקה עלי והעליבה אותי
(אבל אחר כך היא התנצלה ואני קיבלתי את ההתנצלות)...אופס..אני מנסה לשכוח מהסיפור הזה...בבקשה לא להתייחס או להגיב.

randomguy

New member
תרגישי חופשי לחשוב מחשבות לא טהורות

יש לנו מלאי גדול של נורות אדומות להחלפה

Hieros Gamos

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

אצלי הimpure thoughts מסומנות בקוד בלו או CB...זה עוד מימיו השוקקים של פורום ג'אג

randomguy

New member
בקשר לשיער של ג'ניפר! ../images/Emo8.gif

יש בפורום לפחות שניים (אני ומור) שהנושא של צבע השיער של ג'ניפר נראה להם עניין חשוב וראוי לדיון לפחות כמו החור בשכבת האוזון

randomguy

New member
התכוונתי שזה נושא חשוב ממעלה ראשונה

(למי שלא מתעניין בשכבת האוזון או לא יודע מה היא)

למעלה