לשיטתך המעניינת (יש לאמר), הוא יכול היה גם לירות בה כדור כדי לעבור.
לא הבנתי כיצד למדת זאת מדברי, אבל אשריך על כישורך לעוות ולסלף את דברי עד לבלי היכר
.
לא מתוך מחשבה שאתה חולה באובייקטיביות חו"ח וחו"ש ול"ע וטט'ט ר"ל, בכל זאת אסביר בקצרה את דברי למעלה:
כשקראתי את הכותרת (לא כאן למען האמת), החלטתי לצפות בסרטון מאחר ועל ניסוחים הרי אי-אפשר לסמוך. ראיתי את הסרטון על מסך המחשב בגודל מקורי (יעני קטן למדי), וגיבשתי את עמדתי לפיה גם אם הגברת לא בסדר, מאחר ובקלות רבה אדלשטיין יכול היה לקחת צעד ימינה או שמאלה ולמנוע את הבעיה ולפיכך אכן התנהלותו לא תקינה.
אלא שאז במקרה לחלוטין (ככל שיש מקריות בעולם) יצא לי לראות את אותו סרטון בדיוק בגודל של מסך טמבליזיה. צפיתי בכך 3-4 פעמים כדי להיות בטוח. משהבנתי באופן שלא יכול להיות שנוי במחלוקת שכל מה שהאיש עשה היה להעיף לה את היד לאחר שהיא התעקשה לחסום אותו עם אותה יד, שיניתי את עמדתי הראשונה ומבחינתי כאמור מעלה, אין שום פגם בהתנהלותו וכאמור שם, ככל הנראה גם לא מעשה בלתי חוקי.
יעני במקום לייחס לי המצאות פראיות ממוחך הקודח על ירי במפגינים ושאר מרעין בישין, נסה, ככל שבאפשרותך, לבחון את הדברים כשאין לך דעה מוקדמת לגביהם אלא בראש אובייקטיבי. לאחר מכן דעתך תהיה מעניינת פי כמה וכמה. כך או אחרת התגובה שלך הנוכחית לדברי, כמובן מגוחכת וחסרת רלוונטיות לחלוטין ונדמה לי שמיותר לומר זאת.