חשבתי שאני חכמה גדולה

כמיסה

New member
חשבתי שאני חכמה גדולה../images/Emo163.gif

אתמול התחלתי לתת לעומרילי טיפות ברזל ע"פ המצלת הרופאה
כבר קראתי המון פעמים שכדאי להתחיל לטיפה אחת ורק אחר-כך להוסיף את ההמשך עד הכמות המומלצת (אגב 4 טיפות) כבר כתבו לפני שהטיפות מאוד מלכלכות והיו הצעות לתת אותם באמבטיה...אבל אני ניסיתי
כמה זה כבר יכול ללכלךובכן ה-מ-ו-ן
שמתי טיפה אחת על הציצי וזה לכלך את החיתול את הבגדים של עומרילי כל הפרצוף שלו היה חום וגם אני...להמשיך
להיום כבר שטפתי כפית פלסטיק שקיבל וננסה באמבטיה
ועכשיו שאלה האם אפשר לערבב את הטיפות של הברזל עם הטיפות של הA+D באותה כפית ולתת הכול במקלחת
שיהיה לכולנו שבוע טוב ויום מקסים

shirka

New member
זה מה שאני עושה. לא חושבת שיש

בזה רע. היום בקיץ כל יום שיוצאים לשמש אני מותרת על הטיפות של אותו יום (A+D)

למה 4 טיפות??

עד גיל 6 חודשים צריך לתת רק 3 טיפות. אני מפרידה בין הברזל לAD. הברזל באמבטיה (פרס נובל למי שחשב על הרעיון) וה AD מייד אחריי-שהוא עוד עטוף במגבת.

אני גם מערבבת אותן כשאני נותנת

האמת שאני לא ממש מקפידה על לת לה אבל כשאני נותנת אז אני מערבבת את הברזל עם ה- A+D ונותנת באמבטיה, גם אני הייתי חכמה ונתתי לה לא באמבטיה והתלכלכו חיתול וחולצה וזה ממש לא יורד, אני גם נותנת מינון יותר נמוך של ברזל, ניב בת 8 חודשים ואני נותנת לה 3 טיפות.

ayelet i

New member
../images/Emo45.gif אפשר לערבב והצעה...

ראשית : את הברזל ואת ה - A+D אפשר בוודאות לערבב. כך עשו וגם הנחו אותי לעשות בפגיה. וכך נהגו לתת את הויטמינים בפגיה (שיטה שעובדת מצויין עבורנו, אז אימצתי) : אני מערבבת את הטיפות עם קצת חלב, מכניסה הכל למזרק דק, מכניסה את הפטמה של הבקבוק לפה, רגע לפני הארוחה, כשהיא רעבה - ומרוקנת את המזרק לתוך הפטמה. הויטמינים נשאבים ברעבתנות ואין לכלוך. (חוץ מהפעם הראשונה לפעמים כשמרוקנים את המזרק מהר נדי והכל עף לצדדים... אח"כ מתרגלים)

מתי מתחיליםלקבל את טיפות הברזל?

אוֹרי מקבל טיפות AD מגיל חודש 2 טיפות ליום וזהו..

shirka

New member
ברזל מתחילים בגיל 4 ח' (3 טיפות)

ובגיל חצי שנה המינון עולה ל-6 טיפות

כמיסה

New member
אצלי אמרו 4 טיפות ליום מגיל 4 חודשי

6ובגיל 9 חודשים ב"ה 6 טיפות עד גיל שנה
מוזר לא
אולי יש קשר לזה שאני צימחונית

למעלה