חשבתי שאני לבד

חשבתי שאני לבד ../images/Emo23.gif

אני מחפשת את השיר שהיא שרה עם לילה בשם "כתובת על הקיר" יש לה עדיין תוכנית רדיו באיזו שהיא תחנה? מאוד מתגעגעת ל"לב הלילה" זהו בנתיים אני אחזור כשאגמור להתאושש מהמציאה

ט י נ ה

New member
לב הלילה ירדה לפני 6 שנים.. אבל ..

הי תלתלית ברוכה הבאה ,אני סי בפורום תחת השם טינה מאוד שמחה שהגעת הלוואי שהיתה לי תוכנית רדיו ,אני אישית מאוד רוצה שוב לשדר אבל תחנות הרדיו האזוריות שינו כיוון והפכו יותר ויותר לטוק רדיו ותוכניות מוסיקה ומלל כשלי נדחקו לפינה והקהל שלי לא עשה מספיק רעש כדי להחזירן. אז הנה על רגל אחת הסטוריה ..... ובאשר לשיר של ליליה בו שרתי קולות כתובת על הקיר ,נדמה לי שיש אתר נחמד של אוספים ושם יש איזכור לשיר הזה תנסי שם הנה הכתובת מופיעה לך בקישור ...... אבל אחותי תלתלית ,יש לי אוסף חדש כפול ובו כל שירי הגדולים " רגע סי " תצטרפי להרבה מאושרים אחרים שכבר רכשו אותו אשמח לשמוע אותך וממך יש לנו לוח מופעים מעודכן אין כמו הדבר האמיתי שלך סי

sharlior

New member
תוכנית רדיו../images/Emo79.gif

שלום לכולם. נכנסתי השבת לפורום המדליק שלנו והיה לי כייף לקרוא איך אנשים שמחים כשאנשים מבקרים אחרי היעדרות ממושכת. נתקלתי בהודעה על תכניות רדיו מפני 6 שנים ויותר וזה עשה לי חשק לסיפורונצ'יק (בזה אני טוב) כשהייתי בצבא, הייתי מכור לציפורי לילה ובייחוד לזו הספציפית ששודרה ע"י סי. אני לא בטוח במבט לאחור אם זה התחיל ב11 או ב12 אבל אני זוכר שזה הסתיים די מאוחר. על כל פנים, הייתי יושב בחדר צמוד לרדיו טייפ, שם אוזניות כדי שאף אחד לא יתעורר בחדר או יבוא בטענות שאני מפריע לישון. החיסרון היה שבמקום שבו שירתתי לא הייתה קליטה של תחנות מוצלחות במיוחד, דווקא רדיו דרום וכל מיני גלים זרים שנשמעו כמו תחנת אבו-דאבי, אז הייתי צריך להצטופף בנקודה מסוימת שבה קולטים הכי טוב, ללחוץ RECORD על הטייפ כדי שתישאר לי קסטה מהשידור, והטייפ שהיה די אלטע-זכן לא היה מקליט אם לא היית לוחץ על כפתור ההקלטה במשך כל הזמן. אז הייתי הולך פעם בשבוע לישון מאוד מאוחר אבל מרוצה, וכאשר קמתי בבוקר די כאבה לי האצבע והגב מהישיבה הלא נוחה. אבל מה, היה הכי שווה בעולם. כל תוכנית הייתה על נושא אחר וכל אחת טובה מהשניה. ושכציפורי לילה ירדו הייתי כ"כ עצוב, לא הבנתי למה, עד שקראתי פעם כתבת שאומרת שכל אחד מהמגישים, כמוטו, פורש בשיא. אז זה עשה לי טוב. שרון.

../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif אבל....

יש לי כבר את כולם! כל החמישה (פיספסתי משהו?) ובקשר לתוכנית....טוב תמיד אפשר להקים תחנה פירטית! או להצטרף לאחת! החבר'ה של ש"ס בטח ישמחו...
שמחה להיות פה

actress

New member
תלתלית, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו...

למה לא אמרת לי שום דבר כל השנים הללו
אני בשוק בכל אופן אם אני אגיע לבקר מה שסביר להניח שעכשיו הביקורים שלי יהיו קלושים אני אחליף איתך חוויות. צ'או בייבי וד"ש מזיו

ט י נ ה

New member
הי תלתלית ....... יש כבר 6 בעצם 7

השאלה מה את סופרת כחמישה ? הראשון סי ומקומית הירוק השני השחור הלקתיט השני השלישי עובדים בכביש הרביעי נפגשים חמישי תחלמי בגדול שישי אוסף כפול עם מלא רצועות בונוס רגעי סי שיהיה לך בכיף סי

ט י נ ה

New member
לא מצליחה להעביר קישור

http://sababa.web1000.com הי זוהי כתובת האתר לא הצלחתי להעבירה כקישור אולי בכל זאת " אין לי את זה " במחשבים אבל יש לי את זה במליון דברים אחרים שבת שלום תשתו כוס קפה ותהיו מאושרים שלכם סי

samc

New member
עוד מישהו שמתגעגע ללב- הלילהFM 103

וגם סיאסטה של יום ששי. נגמר ביום שני 28 ליולי 1997 ראו צילום על גבי הסינגל למה לי לקחת ללב... FM103

למעלה