חשבתי שהיה לי נס

lollipop06

New member
חשבתי שהיה לי נס

בנות יקרות,
בעבר קראתי פה הרבה ואז הפסקתי לתקופה...
והנה עכשיו אני מצטרפת למועדון העצוב הזה שוב.
לאחר שנה וחצי של ניסיונות להיכנס להיריון, הפלה טבעית בסוף שבוע 7 (לפני כשנה) ו-3 הזרעות עם הורמונים הייתי שנייה לפני ivf ראשון- כבר נקבע לי פרוטוקול וקניתי הורמונים ופתאום- הפתעה! נקלטתי טבעי.
באמת שניסיתי לא ליפול לאשליות אך זה קשה. היתה בטא טובה ואפילו הכפלה אך שוב בשבוע 7 אין דופק. היום בשבוע 8+2 הלכתי למיון ועדיין אין דופק אבל במקום לקבוע תור לגרידה (כפי שהמליץ הרופא הפרטי שלי אתמול) רצו למתוח לי עוד קצת את העצבים ופתאום באולטראסאונד הרופא אמר שיש שם משהו שנראה כמו שני שקים ועובר מאוד קטן שלא ניתן לראות בו דופק ואולי אולי סיכוי פצפון שיש פה הריון תקין שהתחיל פשוט יותר מאוחר ובשביל הסיכויון הזה כדאי להמתין עוד שבוע.
עשו לי גם בדיקת בטא במיון אבל זה לקח כ"כ הרבה זמן לחכות עד לתוצאות כך ששחררו אותי לפני שקיבלתי אותן. לאחר שעתיים התקשרתי ואמרו לי שהבטא היא 1000 ומשהו (ולפני שלושה שבועות כבר היה 2419) כך שאני מבינה שזה לא תקין. בכל אופן האחות אמרה לי להתקשר מחר לדבר עם הרופא וכנראה שיקבעו לי תור לגרידה.
בדרך כלל אני בנאדם מאוד ריאלי אבל פתאום התחילו לי כל מיני ספקולציות בראש- אולי יש כאן עוד עובר מתוך השניים שאמור להתפתח??? כבר התחרפנתי מהבלבול שאפף את הרופאים במיון היום...
הרופא הפרטי אומר שאין מצב.
בקיצור- מתיש מאוד

רק רוצה להיות אחרי הכל...
כ"כ רציתי לקוות שאולי ייחסכו ממני עוד טיפולים וההיריון הזה כן יצליח...
מתחילה לחשוב שאולי יש איזו בעיה.. גם ההריון הקודם נפסק פחות או יותר בשלב הזה (היה רק שק ללא עובר...) ולפני כן היה לי גם הריון כימי.
אני יודעת שאולי תאמרו סטטיסטיקה עגומה אבל קשה שלא לתהות...
עצוב. מקווה לימים טובים יותר.
הייתי צריכה להוציא... תודה שאתן כאן.

לפעמים הדרך מתארכת

וכואבת ומתסכלת ועצובה. אני מצטערת. זוכרת אותך עוד מלקראת הריון. לא לכאן הייתי לך להגיע. בטח לא שוב. הסיכוי להריון תקין בהינתן בטא יורדת הוא אפס למיטב ידיעתי, אבל אינני רופאה.
למתי נקבע התור לגרידה?
כולי תקווה שהאובדנים שלך מקריים לחלוטין והם חלק מהסטטיסטיקה העצובה של% 30 הפלות בשליש הראשון, ושהחזרה לטיפולים תוביל לבטא חיובית ולהריון מלא - שניפגש שוב בהריון ולידה ובנשים אחרי לידה ולא כאן.
ואנחנו פה לכל המחשבות, ההרהורים, הכעסים, הקנאות - להכל הכל הכל. מה שתרצי לספר לנו אנחנו רוצות לשמוע. ויש לנו מה להגיד.
חיבוק גדול

שירהד1

Member
מנהל
משתתפת בצערך על אובדני ההריון

באמת עצוב מאוד וכואב מאוד לאבד משהו שכל כך רצינו אותו ובו.
לא כתבת בני כמה אתם? אני מבינה שעדיין אין ילדים, או שאני מבינה לא נכון?

על פניו- נראה שיש פה הרבה חוסר מזל. הריון כימי, הריון עם שק ללא עובר, והריון עם עובר שאינו מתפתח ואין דופק...נשמע לי על אותו רצף עצוב של עוברים לא תקינים שלא יכולים להתפתח
.

מה המצב כעת? יש תור לגרידה? את עדיין מחכה לבדיקה נוספת כדי לאשר את המצב?
עדכני אותנו.

שולחת חיבוקי תנחומים וכוחות,

שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

lollipop06

New member
תודה שירה ואין אריות כאלה

עדכון-
בינתיים בבוקר יום חמישי התקשרתי לבי"ח קפלן כדי לברר האם לקבוע תור לגרידה עקב תוצאת הבטא הנמוכה שמסרו לי אתמול.
חייבת לציין שההתנהלות שם הייתה נוראית. נתחיל מזה שהרופאים שם נראו צעירים ו"שוקיסטים" (סליחה על השימוש במילה אבל הם פשוט לא ידעו לקבל שום החלטה/ להסביר.. כלום. הרגשתי שאני צריכה לנהל את עצמי שם...) עצם העובדה שבכלל שחררו אותי לפני תוצאת הבטא ואני צריכה לרדוף אחריהם בבוקר כבר מוזר..
דבר נוסף- כשהתקשרתי בבוקר וסוף סוף העבירו אותי לרופא מסתבר שעשה טעות והבטא היא בכלל 29,000 ולא 1000 ומשהו. אז בעצם היא לא ירדה. ככל הנראה ההריון עדיין לא תקין כי בשלושה שבועות (מ-2400 בה-13.12) כבר הייתה צריכה לעלות יותר וגם הרופא הפרטי שלי אמר לי שבבטא כזו צריך לראות עובר עם דופק..
בקיצור למרות הכעס שלי והאדישות של הרופאים שם לא כ"כ הבנתי מהם מה צריך לעשות ולמרות שזה כנראה בכל אופן לא תקין, בשביל ההרגשה הכללית שלי החלטתי לחכות לתור שיש לי אצל רופא נשים ביום רביעי הקרוב כדי לראות סופית שאין התפתחות ואז לפנות לגרידה.
&nbsp
שאלה לי אליכן- היכן כדאי לבצע גרידה? האם יש בי"ח מומלץ? האם אפשר לבחור רופא בבי"ח? יש לי כללית פלטינום אם זה קשור..
חשבתי על אסף הרופא כי לקפלן אני לא חוזרת אחרי הבלבול הנוראי שהיה שם.
האפשרות הנוספת היא לעשות אצל הרופא שלי באופן פרטי אבל זה לא זול- 3000 ש"ח (אני פשוט מאוד פוחדת שתיהרס/ תידקק לי הרירית לטיפולים.... ובגלל זה שוקלת רופא פרטי)
&nbsp
לגבי השאלות הנוספות- אנחנו בני 32 ובעלי 33 עוד מעט. ואין ילדים עדיין..
&nbsp
בינתיים הרופא שלח אותנו לבדיקת קריוטיפ..
&nbsp
תודה על העזרה!
&nbsp

שירהד1

Member
מנהל
או. קיי- כל עוד המצב מתנדנד

אין צורך לקבל החלטות כלשהן, גם לא לגבי היכן לבצע גרידה.
אני מודה שכבר הלכתי לאיבוד בתוך התיאורים שלך ולא ממש ברור לי בעצמי מה המצב. אז לכי ברביעי לרופא ותבדקי. לאחר מכן תכתבי לנו ובהתאם למצב, נייעץ לך.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

lollipop06

New member
באמת קשה לתאר את המצב בבהירות בגלל כל ההתנהלות שהייתה שם

ככל הנראה לא תהיה תוצאה טובה יותר ביום רביעי ויחד עם זאת אני בכל זאת מחכה לבדיקה שתאשר לי סופית את המצב.
אעדכן בהמשך
תודה

נדמה לי

שבבטא של עשרות אלפים מצפים כבר לראות עובר עם דופק, מחכה לעדכון שלך, חיבוק על הטלטלות הגדולות שעוברות עלייך.

lollipop06

New member
תודה

היום הייתי שוב במיון כי כבר התחילו כאבים... ראו שאין שינוי משבוע שעבר ומחר צריכים להתקשר אליי ליצור איתי קשר לגבי תור לגרידה
בינתיים יש לי כאבים די חזקים בשעות האחרונות וגם התחיל דימום. הרופאה אמרה שעדיין יש סיכוי שזה ייפול לבד. הלוואי שלפחות אם אני סובלת מהכאב זאת תהיה הנחמה...

lollipop06

New member
בינתיים לא קבעתי תור

התחילו כאבים ממש חזקים.. היום קצת פחות ויש דימום בינתיים מאתמול בבוקר
בהתייעצות לקביעת תור באסותא רמת החייל החלטתי שבינתיים אחכה עד שאראה שייפסק הדימום (אם תהיה הפסקה של מעל ליום) ואז אלך לבדוק אם הכל יצא...
הלוואי! (בפעם הקודמת הכל יצא אצלי טבעי)...
תודה על ההתעניינות! זה באמת לא מובן מאליו

למעלה