חשבתי שהתכנית תהיה יותר רצינית

• פותח הנושא mia r
  • פורסם בתאריך

mia r

New member
חשבתי שהתכנית תהיה יותר רצינית

אחת מאלפי משפחות שנמצאות במינוס, כל חודש עורכת חישובים ועדיין לא מצליחה לצאת ממעגל המינוס. מקווה שהפרקים הבאים יהיו הרבה יותר טובים. וד"א השאלון לא משקף כלום מחיי היום יום האמיתיים.

התכנית לדעתי דוקא די רצינית, אבל -

הם מוכרחים להתייחס לכלל האוכלוסיה - שמרוויחה בין 3000 ל-30000 ש"ח, אז ברור שאת כל מי שלא בדיוק באמצע הם קצת מפספסים... גם אני עורך חישובים על התקציב שלי כל הזמן - אבל מסתבר שזה לא מספיק רק להיות מודע, צריך גם לבנות תכנית ברורה ותקציב שאפשר גם לעמוד בו וגם לסגור איתו את האובר. דבר אחד לזכותו של פיני גרשון: הוא העמיד לי אתגר לסגור את האובר! התכנית שלו זה רק מין טיזר בשבילי

נירה63

New member
לדעתי התוכנית מצויינת.

ראשית הצלחתי להתחבר להרבה מאוד סיטואציות שהובאו, ישבנו בסלון ולפתע אמרתי לעצמי...יאו הנה מדברים עלי, הנה אני שם...וכבר הבוקר בביקור בקניון נכנסתי לבית קפה , הצלחתי להזמין רק קפה ועוגיה ולא מיד לקפוץ מעל הפופיק כפי שאנחנו עושים כמעט כל שבוע. תבורכו על התוכנית הנפלאה הזו.

mia r

New member
כנראה שהתכנית הזו עשתה

כנראה שהתכנית הזו עשתה למשפחות איזשהו סוויצ' שאני כבר עברתי ממזמן. ואני בשלב שאני רוצה לחסוך אך לצערי הוצאות של המשפחה שלי גדולות. וכנראה שהחסכון יהיה לאחר שילדים שלי יעברו את גיל המטפלת והגן הפרטי.

למעלה