חשבתי שזה המקום הנכון ביותר לשאול

moriboy66

New member
חשבתי שזה המקום הנכון ביותר לשאול

על הופעה של שליחי הבלוז.. אתם בטוח מכירים. אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הופעות כאלה? ואם יש לכם ביקורת על המופע שלהם... כי אני חושב ללכת ואני לא יודע אם אני רוצה כי זה כמו להריץ דיסק בבית ולשמוע.. ככה אני רואה את זה. או לפחות חושב שאני רואה את זה.. אז מה אתם חושבים? אשמח לכל תגובה.

MעlbulעB

New member
שמע,

שליחי הבלוז לא רעים. עם הגישה הנכונה, אפשר להנות מההופעה שלהם. הבעיה העיקרית, בשבילי, הייתה הסולן שלהם. יש לו כמה וכמה חסרונות - קול לא מתאים במיוחד, הוא מנסה להציג את מה שהוא שר בצורה תיאטרלית שממש לא עובדת, ואחרון חביב - הוא לא תמיד זוכר את המילים . אם אתה יכול להתעלם מכל אלו, ופשוט להנות מהמוזיקה, אותה הם מביאים לא רע בכלל - אז בהחלט כדאי לך לקפוץ להופעה שלהם.

מה דעתך לגשת אליו בסוף הופעה

או לשלוח להם אימייל ולציין בעבורם את הנקודות האלו על מנת שהם ינסו לשפר את אותם?

MעlbulעB

New member
.....

אם הם שולחים לפורום הזה יחצ"נים כל שבוע כדי לפרסם את ההופעות המתקרבות, אז ייתכן שהם גם בודקים מה הפידבק שיש להם פה. הרי הם לא איזה תאגיד ענק או כוכבי על, שזה יהיה כל כך רחוק מהם. אני אתן כדוגמא את אורפנד לנד, שהצליחו הרבה יותר מהשליחים ומכל מי שמושמע בגלגל"ץ וב 24, בכל מובן אפשרי, ועדיין היחצ"נים שלהם אשכרה מגיבים לאנשים שמזכירים את אורפנד [לפעמים מגינים עליהם מ"ירידות"]. וגם חברי הלהקה עצמם מתחככים בהמונים הוירטואליים, כך שמעתי. ברור שזו דוגמא קיצונית במקצת, אבל זה רק מבהיר שבהחלט הגיוני שלהקה ששולחת אנשים לכתוב בפורומים, יכולה גם לקבל מהם מידע רלוונטי. ספציפית לגבי הצעותיך - בהופעה שהייתי בה, כמעט ועשיתי זאת, אבל זה היה קצת קשה וגם לא נעים כשעטו עליהם המעריצים ההיסטריים. וחוץ מזה, להגיד לבן אדם אחרי שהוא עמד וקרע ת'תחת כדי לבדר אותך, שהוא לא יודע את המילים, זה לא כזה פשוט. ובקשר למייל.. טוב, שכנעת אותי. הולך להשלח דקה אחרי הודעה זו (אבל הייתי חייב להתלונן ולקטר קצת קודם
)

זה שאתה מעיר להם

על כמה נקודות מסויימות לא אומר שאתה לא מרוצה. אתה יודע כמה פעמים קיבלתי 100 במקצוע מסויים והמורה רשמה לי מגילת אסתר של הערות?
הערות אמורות לשפר, (ותמיד יש מקום לשיפור, לא משנה כמה אתה טוב) לא להעליב.

תמיד יש מקום לשיפור ../images/Emo13.gif

תמיד. היכולת והידע הם אין סופיים מבחינה תאורטית, תמיד אתה יכול להתעלות על עצמך מבחינה תאורטית.

holo

New member
נכון ולא נכון

קצת קשה להשוות בין ציון במבחן תאורטי למתן ציון להופעת רוק. במבחן תאורטי ישנם קריטריונים ברורים שעליהם חייבים לענות על מנות לקבל את הניקוד. הרחבת יתר היא רק בונוס מבחינה זו. לעומת זאת, בהופעת רוק, כמו בכל תחום במוזיקה העסק הרבה יותר מופשט ואין קריטריונים ברורים לגבי טוב או לא, מכיוון שזה ממילא עניין של טעם אישי.

הייתי כבר 3 פעמים בערך בהופעה הזאת

ואני כל פעם נהנית למרות שחשוב לציין ששתי הפעמים הראשונות היו עם דני שושן, הסולן הקודם של שליחי הבלוז, שהוא פשוט מעולה. ההופעה האחרונה שהייתי בה באמת הייתה עם הסולן החדש שמה ש-MעlbulעB אמר עליו נכון לגמרי, די הציק לי שאני ידעתי את המילים יותר טוב ממנו... כשהוא שר את דארק סייד לא היה משהו אבל בגלל כל התיאטראליות שלו החומה יצאה מעולה.. לפי דעתי כדאי ומומלץ ללכת..

Adidason326655

New member
להפך.

אני יותר אוהב את הסולן שהוא לא דני שושן. בעצם דני שושן היה מחליף כי ה"חדש" היה בחו"ל אבל כעקרון הסולן שאתה לא אוהב הוא המקורי שלהם. הוא לדעתי הרבה יותר נאמן למקור וחי את המוסיקה. גם דני שושן עומד על הבמה עם עמוד תווים ושר פשוט אין שום כימיה בינו לבין הנגנים והקול שלו ממש לא מתחבר לדעתי. הסולן המקורי הוא העדיף עלי. בכלל הייתי בלפחות 4 הופעות של השליחים בבארבי כפר-סבא, חלקן רק פינק פלויד וחלקן הופעות אגדות רוק (דיפ פרפל, קווין, לד זפלין, פינק פלויד) ונהנתי תמיד.

דעתי השתנתה..

הייתי בהופעה בשישי והיא הייתה פשוט מעולה! ידעתי שדני שושן הוא בעצם תחליף אבל שישי היה פשוט מעולה.. מי שלא היה, הפסיד. ברט ועקנין היה מעולה וזכר הפעם את כל המילים חח.. ד"א, אני בת...

Adidason326655

New member
זה היה עם מיתרים?

איך הולך העניין עם המיתרים באמת? (רביעיית מיתר)

כן..

חשבתי בהתחלה שזה לא יהיה משהו אבל זה ממש הוסיף.. לקראת הסוף צ'לי ואחד הכנרים עשו סולואים מדהימים ביחד

למעלה