חשבתי שזה נגמר....א ב ל...

לתושבי מודיעין והסביבה...../images/Emo43.gif

לאור הצלחת סדנא קודמת ופניות רבות של תושבים, מתנ"ס מודיעין מזמין אתכם לסדנת טיפול במצבי חירום רפואיים ביום חמישי 31.1.02 החל משעה 20:00 ועד שעה 22:30 במרכז לגיל הרך ברחוב תלתן 6. הרשמה מראש בטלפון 9722210 - 08 . מה נעביר בסדנא: א. נקודות חשובות במתן עזרה ראשונה לתינוקות וילדים ב. מצבי חירום רפואיים - מה הם וכיצד נזהה אותם. ג. חוסר הכרה - איך להמנע ממנו, איך לזהות אותו ומה לעשות כשהוא קורה ד. החייאה - במבוגרים בילדים ובתינוקות כולל הדגמה על בובות. מצפים לראותכם הרבה בריאות
אמנון מרגלית

טשטושה

New member
חשבתי שזה נגמר....א ב ל...

מסתבר שלא... בהתחלה היתה זו דנה, התקררות, נזלת, חום ואפילו דלקת אבל זה עבר ודנה תמיד היתה החולה הכי נוחה זו שקל לעזור לה להחלים זו שלא מיללת ולא מתבכיינת משהו מזן הנשים... אבל אז... כמו שודאי ברור לכולנו דנה העבירה בירושה את הצינון הנזלת תודה לאל בלי חום ובלי דלקת לנועם.... כי לא להתחלק - זה נורא לא חברי ודאי לא אחוותי... ולא להתחלק בין אחים לשלישייה זה ממש ממש נורא אז נועם עבר את זה די בקלות כי כידוע אין לילד הזה מן לבזבז על כאלו שטויות אי לכך ובהתאם לזאת... חיש קל העביר את הירושה עם התוספות למי עם לא.... לאופיר.....זה שעושה הכל ביסודיות... ואצלו - שום דבר לא בא הולך או נשאר בקלות ורבותי וגבירותי.....זה לא אחר לבוא - הופעה מושלמת...ממש ממש נ ה ד ר ת... חום גבוה....לפחות 40 מעלות סטרידו נבחני טורדני...זה שהבריח מהגינה את כל החתולות ואם כבר הצגה....אז שואוו עד הסוף כדי שאמא לא תשכח ואבא יבוא מוקדם מהעבודה שהאחים יזוזו הצידה כי הוא פשוט נחנק והשתנק והכחיל ו...... עד שחזרה נשימתו... אני נותרתי ללא נשימה... שלוש ארבע שנים רצופות של שקט מהדבר הזה כבר שכחתי איך מתפקדים ובאיזה תרופות מטפלים ומה שהכי שכחתי..... זה איך לא מאבדים עשתונות ולא נבהלים... אז אופיר כבר גדול וחולה קצת אחרת...כמו ילד גדול ושכח גם הוא מן הסתם את תלאות ילדותו (לפחות בראשיתה) ומן הסתם - גם הוא נבהל נורא... אז הנה... ליל שבת אופיר שוכב לידי אני מנסה לא לעצום עין המצב כבר יותר רגוע התשלטנו על קוצר הנשימה עוד תרופה ועוד אינהלציה זו שהיתה סגורה המון זמן בקופסא אי שם במרורמי הארון... כבר חשבתי שזה נגמר אבל מסתבר שלא... שבת שלום טש

רז2

New member
אוי אוי , גם אני חשבתי שבגיל הזה

המחלות כבר יותר קלות.... ועוד לעבור את זה עם שלישיה.... אני משתגעת כשיש לי שניים שחולים האחד אחרי השני, אז לעבור את שלוש פעמים.... רק שיהיו בריאים!

טשטושה

New member
במבט לאחור...

אני מנסה לנחם..... אולי ג לא להבהיל אתכן, אבל מסתבר, שככל שגדלים קשה יותר להיות חולים הם כבר אנשים קטנים כל אחד והדברים שקלים/קשים לו מאז ומעולם - לזן הגברי היה קשה יותר לנו הזן הנשי קל יותר ואם תקראי שוב תראי שזה כנראה עובר בגנים או חלק מההרכב הראשוני שלנו דנינוש - עברה דלקת איומה בגרון ולא קיטרה - כאילו...."לא סבלה" למרות שמצבה היה בכי רע... לעומת זאת אופירי... איי איי איי.. הוא יסודי הילדה הזה שיהיה לי בריא... אני מחייכת עכשו זה כנראה ייכנס למתודולגית הסיפורים שכנראה אצטרך לספר לאשתו ולנכדים... חחח ולי ברוך השם יש מה לספר עליו....חחחחחחחחח טוב ... בנימה אופטימית זו.. יום יפה בחוץ אופירי תופס תנומה סוף סוף בלי חום הוא שבוז... פשוט עייף...תשוש...הילד חולה ! ואני... תופסת כמה דקות לאני שלי אתכן עם הבלגן כאן מסביב... אולי אצליח לתלוש כמה "עצבים" חחח בגינה שבת שלום טש

קרנושה

New member
מפחיד ומלחיץ כאחד......

ואני אחות במיקצועי..אם אחד הילדים יכחיל לי בידיים בטח אאבד עשתונות...אך מתחשלים עם הזמן אני מניחה.....כאילו שיש לנו ברירה אחרת.....החלמה מהירה לכולכם!!! וכן, גם לי מוכר מין הסתם המחלות העוברות בירושה מאחד לשני...מה שלא עשיתי כדי למנוע זאת לא עזר.....אפילו שהפרדתי בינהם בתקופה שאחד חלה, גם זה ללא הועיל...מסתבר שזה יותר באויר בבית הסגור והמחומם...ואכן כל ילד חולה בצורה אחרת...והדבר שאני הכי הכי מסכימה איתו זה שהבנים מקבלים את הכל קשה בהרבה יותר, זה מוכח -וזאת עובדה!!

טשטושה

New member
שלא תאמרו שאינני מעדכנת....

שהוזעקתי לבית הספר בשעה 1100 בבוקר אופיר להזכירן/ם - עדיין בבית - רק מתחיל להתאושש היום לראשונה כמובן - לפיד תורן - נועם.....לולי אוקולי... רצתי כל עוד נפשי בי אופיר נשאר לבד דנה השתוללה - למה כולם בבית ורק אני לבד בביה"ס..... חזרתי עם נועם - דנה לכיתה ואופיר כבר התקשר לי לנייד להודיע לי שהוא דואג נורא..... שיגרת אקמול - הורדת הבגדים המיותרים והיה הרבה חום שם....עברנו את ה- 40... ולקראת ערב - כשחזרתי מסבב פגישות מטורף מה חיכה לי?.... נו מה?... תגידו לא טו בשבט היום?..... אז למה שנועם לא יצטרף לגן?.. ועכשו הוא כולו תפרחת והראש כולל התחת (לא מצחיק) שוב ריצה לרופא שוב חום שוב משהו בוכה.... ולנועם תמיד הכי קשה להיות חולה........ יש לו סטרפטוקוק בגרון ועוד לא ידוע עם התפרחת היא מהחום הגבוה או מהחיידק שבנה לו מושבה בגרון..... נו - אז חשבתן/ם שקל יותר?... פיזית כן המחלות עדיין מדבקות החורף השנה קשה מאי פעם לא קל..... שימו לב לשעה.... הוא שוב עם חום.... שוכב לידי על שק שינה.....!!!!! נו מה יהיה?...... טש

למעלה