חשבתי שיעניין אתכם גם

gils33

New member
חשבתי שיעניין אתכם גם

ביקורת על פמפרס פרימיום קר לפני שבועיים קיבלתי חבילה של חיתולי "פמפרס פרימיום קר" להתנסות,קיבלתי במידה 5 לפי בקשתי ומשקל בתי. בתי בת 1.6 במשקל בערך 12-13 קילו. בד"כ אנו משתמשים בחיתולי פמפרס בסדרת "אקטיב ביבי" ואנחנו מרוצים פחות או יותר,זה גם היה הבסיס להשוואה, כל הילדים שלי גדלו עם חיתולי פמפרס והיינו מרוצים סה"כ כמו שאמרתי חוץ מזה שהאריזות מתכווצות כל פעם והמחיר עולה, בסה"כ אנחנו אוהבי פמפרס. אז שמחנו לקבל את חבילת הטיטולים כדי לבדוק אותה,ובכן יש יתרונות ויש חסרונות: נתחיל ביתרונות כי אני בחור אופטימי: יתרונות: החיתול רחב יותר ונעים למגע יותר מאשר האקטיב. כושר הספיגה שלו הרבה יותר גדול. המדבקות נוחות יותר להדבקה ולמשיכה. החיתול גמיש יותר ומאפשר תנועה נוחה יותר של הילדה. חסרונות: בגלל כושר הספיגה הגדול החיתול מתמלא ונעשה מאוד כבד ומציק. החיתול מצופה רשת פנימית שאמורה להפריד בין הקקי/פיפי לילד,ובכן לא עושה את העבודה אלא הפוך,סליחה על הגועל נפש,אבל גם הקקי וגם הרשת נדבקים לעור התינוק. החיתול מתפורר ומפריש פירורים לבנים שנדבקים לעור הילד ומקשים על הניקיון היומיומי(צריך לשטוף). הציפייה הייתה לדבר המושלם,בכל זאת חיתול שנחשב לפרימיום, אני ציפיתי למשל שלא ידלוף בלילה לאחר לילה שלם כמו האקטיב, אך גם הוא דלף,אמנם לא כל לילה כמו האקטיב, אבל דלף לפחות פעמיים בשבוע. מחיר גבוה בעשרים ש"ח מאשר האקטיב. לסיכום: לא הייתי מחליף את האקטיב בזה,אמנם יש ייתרונות אך החסרונות משמעותיים יותר(עניין הניקיון וההתפוררות). המחיר לא מצדיק את המוצר, בין 65-75 ש"ח ל- 40 טיטולים לעומת 35-55 ל- 54 טיטולים. הייתי מצפה מפמפרס ליצור חיתול שהוא הכלאה בין השניים,הרכות והספיגה של הפרימיום יחד עם היומיומי של האקטיב, הרשת חייבת לעוף! ממש לא משהו! ציון : 6.3 וגם זה בדחילו ורחימו. כמובן תודה למיכל ולתפוז על האפשרות לבדוק את החיתול.

akavishon

New member
בסופו של דבר, חיתול טוב הוא חיתול שיושב טוב

על התינוק. יכול להיות החיתול הכי יקר, אבל לא יתאים למבנה של הילד ואז הכל ידלוף... אצלנו עם הגדולה היינו עם פמפרס, השני עם טיטולים והשלישי עם תפנוקים. הכי זולים - ואין שום דליפות ובעיות ספיגה.

survivorrr

New member
הכל תירוצים.

מי שבעיקר החליף אצלנו חיתולים הייתי אני. הבהמה שבחוצפתה קראה לעצמה "אישתי" שמחה. אבל לא היה מאושר ממני לטפל בילדה שלי. לגלות לכם סוד? כל החיתולים אותו דבר מבחינתי (תיכף תבינו למה). כמה פיצ'עפקעס לא עושים הבדלים גדולים. לא שכחתי למרות שהקטנה שלי כבר בת 18. כל הפיתויים "חיתול נושם", "כושר ספיגה", "מתאים את עצמו", "הופך לג'ל", "לוכד נוזלים", הכל שטויות. זה טוב למי שרוצה להחליף כמה שפחות. במילים פשוטות - הילדים ישארו עם החיתול מטונף כמה שיותר גם כשהוא מלא בתוצרת שלהם. אז זהו שלא. אני לא הייתי מסוגל לסבול שבת שלי תהיה עם חיתול לא יבש. מבחינתי תפקידו של החיתול זה למנוע הפצת התוצרת ברחבי הבית ובכיסי הבגדים. ו... כן... זה חיתול שאמור להיות חד פעמי. בעיני חד פעמי אין פירושו שלא מכבסים ואין פירושו שאחד לכל היום. זה מיועד ליציאה אחת. לכן לוקחים את הכי פשוט - מהסוג שהדתיים עם מליון וחצי ילדים, שמאופסנים בבגאז' של סוברו סטיישן, קונים בשוק לפי משקל. נכון, קראו לי אבא פולניה אבל זה עדיף מישבן מגורה ומציק של תינוק. הגננות בגן סיפרו לי (והתחלחלתי) שיש הורים שמביאים את תינוקם בבוקר לגן עם החיתול של הלילה ומשאירים את ההחלפה הראשונה להן - בגן. מההההההההההה זהההההההההה? חכו חכו. הא דאמרי אנשי - דומה זקן לילד. עוד תחזרו לימי החיתולים ואני מאחל לכל מי שלא מקפידים על החלפות תדירות לילדים שלהם - שישאירו אותם עם חיתול אחד לכל השבוע.

gils33

New member
חייב לומר לך

שזה ממש לא נכון,האיכות בהחלט קובעת,אני גם ניסיתי כמוך טיטולי זבל,הבת שלי קיבלה פריחות מפה עד להודעה חדשה וכן גם כשהחלפתי אחרי פיפי אחד. תאמין לי שאנחנו היסטרים של הגיינה ומדובר בילדים שלנו,הדברים היקרים ביותר,ברור שלא נזניח. לגבי האמהות שמביאות את הילד ככה לגן,אתה יודע, גם הן יזדקנו מתי שהוא,רק שלא יצטרכו שהילדים יחליפו להן חיתול!!!!

למעלה