חשבתי שמגיע לכן עדכון (יחסית חיובי)

Bacio

New member
חשבתי שמגיע לכן עדכון (יחסית חיובי)

אז בהמשך להודעה הקודמת שלי, המצב קצת השתפר.

אפשר לומר שאני מניקה אחת בכל ארוחה (+ תוספת כלשהי), והשנייה מקבלת בקבוק שאוב.

כמובן שבדרך לכאן עוד עברתי הרבה צנצנות חילבה (אגב יש לי המלצה על אחת שיצרה לי ממש עודף מטורף) ושעות שאיבה, עוד התרת לשון, והרבה דייטים עם היועצת המקסימה שלי.

מקווה לחזור עם חדשות על שיפור נוסף בעתיד
.

luda111

New member
כל הכבוד!

קודם כל, כל הכבוד!

אשמח להמלצה על חילבה שגרמה לעודף חלב (אמנם מניקה רק תינוקת אחת, אך גם כאן הכמויות לא מזהירות :)

תודה!

Bacio

New member
החילבה היא לא מהארץ

אם את מוכנה להזמין מחו"ל (על כל המשתמע מכך), אני אפרט יותר.

Bacio

New member
Nature's Herbs Fenugreek Seed

הנה לינק לעמוד המוצר ב- iHerb, וב- VitaCost.

במידה ולא הזמנת מהאתרים האלה בעבר, קיימים קודי הנחה, שמורידים את עלות המשלוח.
אפשר להזין קוד הנחה OFO494 באתר של iHerb ולקבל 5-10$ הנחה על הקנייה הראשונה (תלוי אם הרכישה היא עד 40$ או מעל 40$), כאשר המגבלה היא משקל של עד 1.81 ק"ג ו/או 80$ והמשלוח עולה 4$.
לאתר השני, אני מצרפת לינק הנחה שנותן 10$ הנחה ברכישה ראשונה של 30$ ומעלה, כאן מגבלת המשקל חמורה יותר, 1.54 ק"ג, ומחיר המשלוח הוא 10.99$.
גילוי נאות, אני אקבל כמה סנטים אם תקני באתר הראשון, ו- 10$ מתנה אם תקני בשני.

נ"ב - מכיוון שהיה לי עודף מטורף בשבוע שעבר, ירדתי בכמות החילבה (ל- 6 כמוסות ביום), ועכשיו עליתי שוב (חזרה ל- 9), כי אני קצת חולה והבנות נכנסו לגן. כמות החלב עלתה לי בבוקר מ- ~300 סיסי אתמול (אחרי שאחת ינקה), ל- ~450 הבוקר (שוב אחרי שאחת ינקה...). כבר ציינתי שהזמנתי עוד 8 צנצנות?!

luda111

New member
תוכלי בבקשה לשים שוב את הלינק מ- iHerb?

כשעושים חיפוש לפי השם באתר, מופיעים שני סוגים של כדורים ולא ברור לי באיזה סוג מדובר.

שאלה נוספת ברשותך - האם לפני כן ניסית חילבה מסוג אחר, למשל של אלטמן? האם היה שינוי בכמויות החלב עם חילבה של חברה אחרת?
מכיוון שהחילבה של אלטמן לא עשה אצלי שום שינוי בכמויות...

תודה.

Bacio

New member
הלינק + תשובה

הלינק
http://www.iherb.com/Nature-s-Herbs-Fenugreek-Seed-100-Capsules/7200

ולשאלתך,בארץ ניסיתי את של הדס, והיא הגבירה לי קצת (וגרמה לי להסריח כמו עמבה הרבה), א"כ הזמנתי את החילבה של Nature's Way מ- iHerb, ולא ראיתי שינוי לא בכמות ולא בריח (אבל הצנצנת נוחה יותר), ואז עברתי לזו, והיא מגבירה לי את הכמות ובן הזוג אומר שיש מצב שהיא עושה גם פחות ריח.

חילבה

הי bacio

איזה יופי של עדכון!!!

ממש מעניין שחילבה של מותג X עוזרת יותר מחילבה של מותג Y.
מעניין יהיה לבדוק את זה.
אני אבקש מהרבליסטית שאני מכירה לבדוק את התוכן. מעניין לדעת מה יש בה שגורם לתפוקה לעלות כך.

תודה רבה על השיתוף.

איך הגעת אל המוצר הזה דווקא ?

9 כמוסות ביום - זה המינון הגבוהה. אם את רואה שהתפוקה טובה, את יכולה להוריד בהדרגה כדור אחד ולהמשיך כך. אם כמויות החלב ממשיכות להיות טובות - הורידי אחרי שבוע עוד כדור וכך הלאה.
את לא חייבת להישאר עם 9 כמוסות כל הזמן.

בהצלחה

Bacio

New member
די ברור לי למה

כמות החילבה בכמוסה של הדס: 580 מ"ג, ובזו: 620 מ"ג. כשמכפילים בתשע, ההפרש הוא יותר מחצי כמוסה.

איך הגעתי אליה, חיפשתי באתר הראשון (iHerb) חילבה, ואז בדקתי מי מכילה לפחות אותה כמות חילבה כמו זו של הדס, ואז סידרתי לפי מחיר (שיעלה פחות ממה שעולה לי בארץ) וביקורות טובות. נשארתי עם שני סוגים, זה היה השני שדגמתי (הוא שקל יותר במשלוח, כי הצנצנת מזכוכית, והעדפתי לבדוק קודם משהו קל יותר).

בקשר לכמות הכמוסות, ירדתי ל- 6, ואז כמות החלב קטנה חזרה למה שהיה עם החילבות הקודמות, ומכיוון וזה יצר מצב שאני שואבת את הבקבוק האחרון של הגן על הבוקר (דבר שממש לא מתאים לי מבחינת זמנים, לחץ ובכלל בוקר עם באנדליקו בת שלוש + מור וקינמון בנות שלושה חודשים), העדפתי להעלות חזרה ולרדת בכמוסה אחת כל פעם, כדי למצוא את הסידור המיטבי (כלומר, יש חלב ל- 6 בקבוקים של 120 כבר בערב + שתי מנות למקרה והן יחליטו להשכים בלילה).
עכשיו אני על 8. נחכה יום וחצי, ונראה איך הולך.

ואני בהחלט שמחה לשתף, מכיוון והתכנון הוא הנקה עד שיהיו שיניים עליונות (הפטמות שלי מאוד רגישות, וברגע שיש שיניים עליונות ההנקה מתחילה להכאיב לי), מהניסיון שלי עם הבאנדליקו, אני יודעת שללא עידוד חיצוני (כמו חילבה) כמויות החלב במשך היום ירדו כשאני שואבת בלעדית.

אגב: באתר השני (VitaCost) מוכרים גם More Milk במחיר יחסית הוגן (יוצא כ- 120 ש"ח לצנצנת של 120 כמוסות, ואני חושבת שאפשר שתיים בחבילה לפני שמגיעים לסף המס), אז למי שמעדיפה אותו, יש שם גם.

Bacio

New member
לא תשובה מוסמכת

(אלא מניסיון)

כשאת מרגישה ירידה בכמות החלב למשל עקב נטילת גלולות, שאיבות ממושכות ללא הנקה וכו'.

אישית, התחלתי אחרי שכנראה המון פטרוזיליה גרמה לירידה בכמות החלב (דלקת בדרכי השתן ואיום באשפוז פחות משבועיים אחרי הלידה), וזה הוריד אצלי את מד הלחץ בהרבה.

המשך לתשובה

בהמשך לתשובתה של bacio

אין לזה תשובה אחת וחד משמעית.
זה משתנה מאמא לאמא ומלידה ללידה.

יש נשים שבכלל לא צריכות עזרה בהגברת החלב, ויש כאלה שכן.
כשאמא לא מצליחה לייצר מספיק חלב לתינוק או לתינוקות שלה ורוצה להגביר את כמות החלב - רצוי וכדאי לבדוק קודם ממה זה נובע.
האם זה נובע מכך שהיא מניקה מעט ולכן הגוף לא מקבל ביקוש מספיק גבוה ולכן לא מייצר מספיק ?
האם לאמא יש בעייה הורמונלית שמוענת ממנה להגביר את ייצור החלב ?
יכולות להיות עוד הרבה סיבות.
אבל חשוב לבדוק ממה זה נובע.
חילבה ומוצרים מקבילים אחרים (כמו למשל - מורינגה ומוטיליום - שהוא לא בדיוק מקביל, אבל אני מציינת אותו כאן כמגביר חלב) - יכולים לעזור, אבל חשוב לבחון קודם מה מתאים לכל אחת ובאיזה מינון.

למעלה