חשבתי שתמצאו במצורף עניין

חשבתי שתמצאו במצורף עניין

קבלתי את המסר הזה הבקר ואני חושבת שמקומו ביניכם.אם טעיתי טל"ח
סוף שבוע רגוע . . . . . אבי וייס מילים = םילימ < לפעמים אפשר לחשוב הפוך, אם קוראים מילה מודגשת ראשונה במשפט בסדר הפוך, מתקבלת מילה מודגשת שניה -------------------------------------------------------------------------------- אפשר להגיד ש איש זה שיא ולכן אישה זה השיא -------------------------------------------------------------------------------- אפשר ש בוקר ישר ולא הפוך אחרת יש לך יום רקוב ואפשר ש ערב יהיה ישר לא הפוך אחרת תרגיש ברע -------------------------------------------------------------------------------- ואפשר להבין את המאמינים ש חמש חמש זה בעצם שמח שמח וש דג זה בעצם גד -------------------------------------------------------------------------------- אפשר לראות שכל מה ש בוטל זה לטוב -------------------------------------------------------------------------------- אפשר שתרדוף בצע ואז ידבק בך עצב -------------------------------------------------------------------------------- אפשר שישאר לך טעם טוב אם תסתפק ולו רק ב מעט -------------------------------------------------------------------------------- אם יש בך דחף לא מובן סימן שיש בך פחד -------------------------------------------------------------------------------- אפשר שתיהיה שפן ירא ואפשר שתיהיה לך נפש ארי -------------------------------------------------------------------------------- אפשר להבין שאחד ל אלף הוא פלא -------------------------------------------------------------------------------- אפשר שאתה כלום ואפשר שאתה מולך -------------------------------------------------------------------------------- או שאתה מר ו חמוץ או שאתה רם ו צומח -------------------------------------------------------------------------------- אפשר בחיים ללכת מ דחי אל דחי ואפשר ללכת יחד -------------------------------------------------------------------------------- אם אתה אוהב ב רגש שגר זאת -------------------------------------------------------------------------------- אל תיהיה שונא תיהיה אנוש -------------------------------------------------------------------------------- תחשבו על זה ושבת שלום.

דלזאגי

New member
חמוד ביותר...ובאותו עניין

יש לי חברה שהייתה לוקחת את אותיות השם הפרטי והמשפחה של מישהי, ומרכיבה מהן מלים חדשות, בודדות. היא עשתה את זה לכמה אנשים ואסוציטיבית המלים שיצאו מגדירות פחות או יותר את הבנאדם...יצא ממש מעניין.

הדאפי

New member
גם אני!

גם אני הייתי עושה את זה.. כמו במשחק שצריך להרכיב כמה שיותר מילים.. אבל הכי כיף זה לקחת את האות הראשונה של השם הפרטי ולהחליף אותה באות הראשונה של שם המשפחה. כך, למשל, יוצא שעירית סיטון יוצאת סירית עיטון..

maec

New member
ופעם מזמן (באמת מזמן)

נדמה לי שטוביה צפיר החליף את שמות של משה ניסים לנושה מיסים...

edoa

New member
רוביק רוזנטל,

בסופשבוע האחרון של מעריב עסק בשיכולי אותיות, בין היתר בשמות. הגשש ושייקה אופיר מלכו שם.

כנף

New member
123 ניסיון

השת והחופתת. (להוסיף הגדרה מילונית?
)

shellyland

New member
../images/Emo31.gif

חסר לך שם א' ויש לך איזו ט' שהתחלפה בת'. נסי שנית.

כנף

New member
זה משמיעה, כמו נושה מיסים.

שם יש וי"ו מיותרת ל

קא זו או

New member
או זו קא/ קוזו או[קמוטו]

הכינוי שנתחבב על גולש בפורום ספרים של תפוז ביחס אליי.

giba70

New member
4 5 6 ניסיון...

הבנה גילה
הגנה בילה האם של איתי
האת של אימי סאביבית
תביאביס!
night mistress
might-knee-stress (לחץ-ברכיים-עצום!) עד כאן להפעם
גנגי
נגני, נגני
...