חשבתי ש...

amakudari

New member
חשבתי ש...

שם הפורום הוא "סמים קלים בעד ונגד" לא? אבל אני רואה רק בעד, איפה הנגד? אני אעשה לכם טובה ואקח על עצמי את הנגד. טוב, אז נגד אנשים שמחוברים לבאנג כמו למוצץ ושורפים שנים מחייהם בהתנוונות ולא מסוגלים להזיז את התחת שלהם שלא לדבר על להזיז משהו בחיים שלהם. נגד אנשים שמאבדים את הצפון בלי שאכטה. נגד אנשים שחיים בנדמה לי, בהכחשה, בללהלנד. נגד אנשים שכל סדר היום שלהם וששיחות עם חברים שלהם מתחילות ונגמרות באיזה חומר ל"ג בעומר. חוצמזה סמים קלים זה סופפפפףףףףףףףףףףףףףףףף. הנה קיבלתם נגד והצדקתי את קיומכם ההזוי. שאו ברכה.

dr ganga

New member
האמת שאני חושב להפסיק לעשן..

אבל קשה לי להפסיק. זה נראה לי משהו ממש חסר.ארוך..

Hatsil yam

New member
רגע אז אתה רציני יעני?

כי אם כן אז גם לי יש כמה דברים להגיד: אני מעשנת סמים פעמיים-שלוש בשבוע.. ושמע, הציונים שלי בבצפר הם אחושרמוטה טובים, החיים שלי ממש ממש ממש ל-א מנוונים, אני אפילו מתאמנת בחדר כושר 4 פעמים בשבוע, ואם יש לי זמן אז אפילו יותר.. אני הכי לא מאבדת תצפון בלי שאכטה, לפעמים כיף גם להיות סאחי השיחות שלי ושל חברים שלי דווקא לפעמים יכולות להיות ממש ממש אינטלגנטיות ושמע, יש לי חיים סבבה לגמרי, הכי לא מבוזבזים שבעולם ו... כן.. גם עניין הסמים הוא חלק מהם ואם זה עושה לי טוב אז למה, למה לא אני אומרת???
הנה לך הבעד. קרא, תתבגר ותחזור אליי..:)

THC MaN

New member
תשמעו

תכלס הטיעונים שהבחור הביא הם באמת נכונים בחלק מהמקרים.. החוסר מוטיבציה וכל הדברים האלה.. אבל אם מעשנים באחריות וזה אז זה לא קורה...

Hatsil yam

New member
שמע בראסמי

אפשר להגיע למצב שהוא תיאר גם לא מסמים, אלא סתם מעצלנות יתר או דיכאון... זה הכל תלוי בבנאדם

amakudari

New member
קבלו חיבוק שניכם

אנשים עשו מה בזין שלכם תקראו טוב את מה שרשמתי פשוט היה חסר קצת נגד בפורום הזה לא? אני לא אל סם ואני לא אגיד לכם לא לשתות חשיש אני מעשן בעצמי בכיף, פשוט כמו כל דבר שנעשה בהגזמה גם לסטלה יש צדדים פחות יפים לא? ולא אי אפשר לעשות תואר שני בפלייסטיישן. בכבוד רב מבער החמץ

lefteye1

New member
שותים חשיש

ואללה לא ידעתי... פששש תמיד מגלים משהו מעניין מבורום הזה מאנשים כמוך

mUdaFuckAh

New member
1. לפי ההודעה הראשית אפשר לדעת

שאתה מעשן, כי אלה טיעונים של מישהו שמבין עניין. 2. אם אתה מעשן מה אתה מדבר בכלל ?
שתוק ותדליק עוד באנג.

lefteye1

New member
תראה

אם הוא מעשן אז זה לא אומר שהוא חייב להיות בעד ב 100 אחוז. לדוגמא ואללה אני מעשנת אבל יש לי שכן בן 15 שדופק באנגים ועושה ים בלאגן בשכונה ווכל פעם כשאני רואה אותו אני מתחילה להגיד לו שיפסיק לעשן כי וואללה זה הורס אותו וחבל , יש אנשים שזה באמת הורס אותם ואני רואה אותו בגיל 18 בלי תעודת בגרות ובלי כלום חוץ מים בעיות ובאנג, אז לא חבל, אם אפשר למנוע את זה בעזרת זה שאגיד לו שגראס זה קקה.

למעלה