חשבתי...

mango man

New member
חשבתי...

מישהו/י (לא נהיה אנטישמיים) הסתכל/ה מתישהו על כותרת הפורום?! כאילו-ראשון לציון!! מה קורה לכם חברל'ך!? אתם בסדר? תתחילו לומר משהו על הראשון לציון-כאילו הרב הספרדי הראשי... חחח צחוקים איתי.. אז יאללה..בואו נתחיל לשרשר הודעות על ראשון! אני ראשון! זהו..זוהי ההודעה..("אני ראשון"-הבנתם?צחקתם?יופי לכם!) עכשיו תורכם!

mango man

New member
*תורכם=תורכם/ן

אמרתי לכם!! אני לא הומופוב...
חוץ מזה..איך יכולתי לשכוח.. אשת המנגו-את אצלי מקום ראשון!
(עוד בדיחה במקרה ולא שמתם לב..היום התחפשתי לנאור ציון)

cobainos

New member
הידעת?

בראשון יש כמה מציאות ארכיאולוגיות?משהו מאד קרוב למקיף ח' היום בכושר הקרבי רצנו שם בדיונות והמדריך סיפר לנו על זה אבל זהירות,יש שם ריח של נבלה קרוב

guysc

New member
ידעתי

המציאות הן מתקופת אברהם,ומצאו אותן כשהתחילו לסלול שם את הכביש. אני זוכר שנסעתי עם אבא שלי לשם כשרק מצאו אותן,והיו שם גתות,איזה בור מלבני שאני לא זוכר מה אמרו לנו שזה,והיה עוד אוהל ליד,ששם החזיקו את כל המציאות. אין לי מושג מה עם הגת והבורות עכשיו,אני מאמין שזה לא הפריע לניצני החמוד לסלול עליהן

חןשסק

New member
*חושבת טוב טוב*../images/Emo42.gif

(מה קשור אנטישמים? התכוונת אולי לשובינסטים?) הממ.... משו שקשור בראשון... משו שקשור בראשון.... פעם ראיתי אירוס אמיתי בגבעת האירוסים
ופעם הייתי בפרדס מול הבית שלי (שעכשיו יש שם פרדס בתים ובניינים העונה לשם "חלום ראשון") והיו שם אוהלים מגניבים של אנשים שעשו "קאמפינג" שם וגם אני רציתי לישון לילה אחד בכאלה. חוצמזה שיש רכבת וזה נחמד. (למרות שנסעתי בה פעם אחת. מותר
)

cobainos

New member
עוד הצעה בקשר לראשון

לגייס את חיל האויר ולהפציץ באיזה שישי בערב אחד את אזור התעשייה הישן חוץ מכמה מקומות ולהרוג הרבה הרבה ערסים וקקות

BloodRush™

New member
רעיון נחמד...

אני חושב שאפשר לארגן משהו עם החבר'ה בפלייט סימולטור, לקחת כמה מסוקי אפאצ'י ולשלח טילים בערב שישי על אזור הטאבון. מוות לערסים, לפרחות ושאר החארות!!!!!!!!!

קיר קמט

New member
הייתי אומר בכיף

אבל אני אוהב לאכול שם לפעמים... ובקיוסק ממול אני תמיד קונה משהו לשתות... אני צריך להתחיל לפחד ?

cobainos

New member
כמו שאמרתי..

חוץ מכמה מקומות הרבה חברים שלי אוהבים לאכול בנאפיס,אבל דווקא תמקום הזה אני אפציץ כי הוא גם כן מלא בערסים הרבה פעמים והשובבים גם כן בעייתי..אוכל טוב אבל ריכוז אוף להרוס הכל וזהו גילעד תסתדר.

Hii BiTcH

New member
אוייש נו

"כי הוא גם כן מלא בערסים" אולי לא נצא מהבתים כדי לא לראות ערסים יא אללה איתכם

guysc

New member
לא להפציץ!

זה בדיוק מול המפעל של שלגוגו,המקום היחיד בארץ שמוכר ארטיק מנטה,ועוד במחיר של 90 אגורות לארטיק קרח... כל שבוע-שבועיים אנחנו קונים הביתה איזה 20 ארטיקי קרח שם.

cobainos

New member
איכס../images/Emo70.gif

ארטיק מנטה?!?!?! טוב נו..כל אחד והטעם שלו

יש מנטה ירוק וכחול

את הכחול אני עוד רואה פה ושם . הירוק שהוא היותר מוצלח די נדיר . ואם כבר מדברים על ארטיקים , בקיץ הלפני אחרון היו ארטיקים-גלידות ענקיים כאלו , כמו הנקניקים שתלויים בסופרים והיה עליהם כיתוב ברוסית . בקיץ האחרון הם כבר לא היו , כל כך רציתי לטעום
מישהו יודע על מה אני מדברת ?

cobainos

New member
אז זהו..

שניסיתי ולא אהבתי... תפוח אהבתי לאללה דווקא,גם כן היה ירוק וגם אותו משום מה הפסיקו לייצר.. אננס גם טעים ארטיק משמש אני לא סובל זה מזכיר לי סירופ נגד שיעול או משהו

למעלה