חשבתם על הצילומים עוד? מי רוצה לבוא?... תודיעו לי עד שלישי ב16:00...
G ~*~gaL New member 28/12/04 #3 בסביבות 18:15, 18:45 אני עוד לא יודעת בוודאות... זה כל שבוע אותו הדבר.. בשם מיטל אני בינתיים רושמת לה מיטל + 3. אם עוד מישהו רוצה כרטיסים שיודיע לי היום עד 16:00.
בסביבות 18:15, 18:45 אני עוד לא יודעת בוודאות... זה כל שבוע אותו הדבר.. בשם מיטל אני בינתיים רושמת לה מיטל + 3. אם עוד מישהו רוצה כרטיסים שיודיע לי היום עד 16:00.
G greeneye New member 28/12/04 #8 חח כן, שניה. אני, חוץ מחיות, כשאני רואה אנשים פצועים אני מתעלפת או משו. מקיאה. בגלל זה אני מד"א של חיות במחוייבות אישית.... (בית חולים וטרינרי...בעיקרון זה ניקוי כלובים, להיות מזכירה לקביעת תורים, לשים ציוד בחדרים, להכין חדר לניתוח ולהחזיק את האינפוזיה בתוך החיה. נחמד)
חח כן, שניה. אני, חוץ מחיות, כשאני רואה אנשים פצועים אני מתעלפת או משו. מקיאה. בגלל זה אני מד"א של חיות במחוייבות אישית.... (בית חולים וטרינרי...בעיקרון זה ניקוי כלובים, להיות מזכירה לקביעת תורים, לשים ציוד בחדרים, להכין חדר לניתוח ולהחזיק את האינפוזיה בתוך החיה. נחמד)
G greeneye New member 31/12/04 #14 רק מדריכים לא. ושוב, תודה למדריכי קורס הזונות שלי, ששוב דפקו אותי ביג טיים, ועכשיו לחלוטין לא יהיו לי חיים. איזה כיף גדול.
רק מדריכים לא. ושוב, תודה למדריכי קורס הזונות שלי, ששוב דפקו אותי ביג טיים, ועכשיו לחלוטין לא יהיו לי חיים. איזה כיף גדול.
G ~*~gaL New member 29/12/04 #9 חחחח... איטס טייקינג אובר אברית'ינג... גל... מד"א וטריני זה חשוב לא פחות...
M metl New member 31/12/04 #15 אני כאן../images/Emo70.gif חזרתי... כמו שגל אמרה המחשה לא עבד המון זמן... אבל עכשיו הוא עובד