חשבתם על זה..?

hallcat10

New member
חשבתם על זה..?

שמתם לב שביל וטום לא מורידים אף פעם חולצה,כאילו שיש להם מה להסתיר.. לא שיש להם...מישהי יודעת עם הם הורידו פעם חולצה? אם למישהי יש תמונה שתשים,או תשלח לי לאיסי:357985893 ומה בעיניין האימיל שלהם?מישהי השיגה??

LiHiLuSh

New member
אמ לא נכון

ביל ליפעמים מוריד את החולצה אבל לא את כול החולצה אבל גוסטב ליפעמים מופיעה בלי חולצה כי חם לו וגם גיוארג ליפעמים

PerfectSP

New member
טום גם ככה מכוסה כולו שכבות ../images/Emo190.gif

ענקיות של חולצות
נראה לך זה נוח להוריד?!XDDD תחשבי עליו במשך 5 דקות מההופעה מוריד את שתי החולצות הענקיות עליוXDDDDDD

LiHiLuSh

New member
חח נכו ןביגלל זה הוא לא מוריד או מרים והוא

גם מנגן אז זה יותר קשה

PerfectSP

New member
ברור../images/Emo9.gif |שט

פאק!התנקש בי עכשיו באף איזה חרק מעופף ענקי מגעיל כזה!! יש לי איזה שלושה שמתרוצצים לי בחדר!!!!!!!@#$%*&^%$ פיכסה..לכו הביתה!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלטום ייקח שבועיים להוריד חולצה

סתםXDDDDDD ת'אמת שאיןלי מושג למה ~אל תעלו עליי, בבקשה~

dorkiflitz

New member
זה לא שיש להם מה להסתיר..

פשוט.. למה שהם יורידו חולצה? שכל הבהמות המפגרות יתנפלו עליהם? ודווקא יש תמונות שלם בלי חולצה בבריכה וכאלה..

כנננסו,!

ביל הפרובוקטיביי!! אעע חח בלי חולצה.. :] טוב נו, לא בדיוק.. כל הקטעים שהוא מרים חולצה בהופעות P: שמקקקסססי 3XD>

florit11

New member
זה ברור.

בעיקרון, כל המהומה מסביב טום וביל. ככה שאסור להם להוריד חולצה. למי שעדיין לא ברור, אנשים יכולים להשתמש בתמונות שלהם בלי חולצה, למטרות לא נאות. למשל, אפשר להדביק את החלק העליון של ביל בלי חולצה, לחלק תחתון של מישו אחר(בלי מכנס), ולפרסם באתר פורנו. בשביל הביטחון.

למעלה